Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

Galvojau būsiu veteranė vartojusi aštuonis metus, ę metus triregolą, į metus cilestą , beet va, yra ir kas 10 doh.gif metų išempė.

Gal ir man pavyks pastoti. O kaip noooorim. Gaila maniškis į komandiruotę išvažiavo kaiptik per ovuliaciją. Vat tai ir planuok jei nori..

Sėkmės visoms vartojusioms ir nevartojusioms thumbup.gif
Atsakyti
Aš vartojau KT apie 5 metus, vartojau įvairių rūšių KT, paskutinius du metus Diane35. Baigiau gerti sausio mėnesį, o jau gegužės pradžioje sužinojau, kad turėsiu lialių nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
jei prieš KT tavo ciklas buvo normalus, tai didelė tikimybė, kad ir po jų nutraukimo pastoti greitai pavyks. tik patariama vieną ciklą po KT pralaukti, norint sulaukti natūralaus ciklo. mirksiukas.gif

o jei nevisai reguliarus, tai visaip būna... geriausia aišku iškart taikyti natūralius planavimo būdus, kad kuo trumpesnis laukimas būtų.
kadangi mano prie nereguliarių, ir aš kvaila pelė, tik daba pradėjau matuotis BT, tai vat gailiuosi, kad anksčiau to nepradėjau. būčiau daug nervų ir nėštumo testų sutaupius laugh.gif

o šiaip ir be KT yra apsaugos priemonių... pati daugiau nesiruošiu jų vartoti, nes man jie meškos darbą atliko mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(filifjonka @ 2005 06 18, 10:28)
jei prieš KT tavo ciklas buvo normalus, tai didelė tikimybė, kad ir po jų nutraukimo  pastoti greitai pavyks. tik patariama vieną ciklą po KT pralaukti, norint sulaukti natūralaus ciklo.  mirksiukas.gif

o jei nevisai reguliarus, tai visaip būna... geriausia aišku iškart taikyti natūralius planavimo būdus, kad kuo trumpesnis laukimas būtų.
kadangi mano prie nereguliarių, ir aš kvaila pelė, tik daba pradėjau matuotis BT, tai vat gailiuosi, kad anksčiau to nepradėjau. būčiau daug nervų ir nėštumo testų sutaupius  laugh.gif

o šiaip ir be KT yra apsaugos priemonių... pati daugiau nesiruošiu jų vartoti, nes man jie meškos darbą atliko mirksiukas.gif

Atsakyti
Mergaites 4u.gif ,

O kas yra ovuliacijos testai? Kaip jie veikia? Kaip juos naudot? Papasakokit ka zinot apie juos. ax.gif
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
mačiau pirkti bet pati nebandžiau. Manau veeikia taip pat kaip nėštumo testai
Atsakyti
QUOTE(urtike955 @ 2005 06 28, 14:51)
Mergaites  4u.gif ,

O kas yra ovuliacijos testai? Kaip jie veikia? Kaip juos naudot? Papasakokit ka zinot apie juos.  ax.gif
Aciu  mirksiukas.gif

paskaityk čia
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 06 18, 08:28)
jei prieš KT tavo ciklas buvo normalus, tai didelė tikimybė, kad ir po jų nutraukimo  pastoti greitai pavyks. tik patariama vieną ciklą po KT pralaukti, norint sulaukti natūralaus ciklo.  mirksiukas.gif

kadangi mano prie nereguliarių, ir aš kvaila pelė, tik daba pradėjau matuotis BT, tai vat gailiuosi, kad anksčiau to nepradėjau. būčiau daug nervų ir nėštumo testų sutaupius  laugh.gif

Esu tavo likimo drauge 4u.gif
Iki kontraceptinių vartojimo turėjau ciklo sutrikimų, geriant tabletes jis šiek tirk susireguliavo, bet dabar vėl turbūt tas pats doh.gif Nutraukiau kontraceptinių vartojimą, nes noriu pastot, bet va mmm vėl pasirodė, praėjus tik 1,5 sav nuo prieš tai buvusių mmm g.gif Vienu žodžiu..., turbūt bus problemų su pastojimu doh.gif
O kokie šiuo atveju BT matavimo privalumai?
Atsakyti
Kažkodėl jaučiu, kad man irgi bus prastai nutraukus KT...sad.gif

KT gėriau 3,5m.
Šiaip tai aš labai stipriai nesijaudinčiau dėl ciklo susinormalizavimo po KT nutraukimo (iki tol mmm būdavo gana reguliarios ir nepasakyčiau, kad labai skausmingos ar gausios), bet esu vieną pertrauką 2 mėn dariusi per tuos 3,5m, tai tuo metu tikrų mmm nesulaukiau...sad.gif.
Atsakyti
o aš labai tikiuosi, kad viskas bus tvarkoj. gėriau KT 5m., o prieš tai ciklas buvo reguliarus. Nustojau gerti prieš 3 mėn., tai 2 mmm jau sulaukiau ir laiku. Gal 2.gif ilgai laukti neteks? tongue.gif
Atsakyti
nezinau ar i tema cia rasau, bet klausimas toms kurios po kontraceptiniu ilgo vartojimo negalejo pastoti ir po to buvo skirti skatinamieji. Ar su jais pavyko. nes man jau trecia cikla nepavyksta, daktare sake kad jei ir ketvirta nepavyks tada duos skatinamuju, tai vat ar jie tikrai veiksmingi, ar su jais jau galiu tiketis kad pastosiu iskart?
Atsakyti
Paskaitinėk nesulaukiančių gandro skyrely - ten daug apie stimuliacijas prirašyta. Šiaip kiek esu girdėjus, dažniau pastoja iš vėlesnio, ne pirmo stimuliacijos karto. Bet praktiškai visos pastoja anksčiau ar vėliau, kai bėda miegančios kiaušidės po KT ir daromos stimuliacijos 4u.gif . O šiaip ankstoka būtų pradėt su skatinančiais, jei dar tik trečią ciklą bandot unsure.gif . Šiaip bent iki metų reiktų palaukt, natūraliai pabandyt... Įdomi tavo gydytoja,- o tyrimus kokius nors darėt???
Atsakyti