tik su echoskopu ziurejo, sake viskas gerai. Jau ketvirtas kartas eina. bet as pati noriu greiciau. kantrybes visai neturiu.
QUOTE(kyka @ 2005 08 10, 11:31)
tik su echoskopu ziurejo, sake viskas gerai. Jau ketvirtas kartas eina. bet as pati noriu greiciau. kantrybes visai neturiu.
nu nežinau, stimuliacijas daryt prieš tai kraujo neištyrus

Tai vat užtai ir greitai nepastoji, kad kantrybę ugdytumeis

Kaip pagalvoji, tai gal ir tikrai nereikia nei skubėti, nei per daug išgyventi, jei ne iš karto gaunasi... Bet iš pradžių lauki metus, tada gydytojai, tada gali dar kas nors prisidėti... Ir paskui gali nė nepastebėti kaip pasensi...
Aišku, per didelis jaudulys ne padeda, o trukdo. Bet pvz aš, geriu KT jau 3,5m. Po kokių metų buvau padariusi pertrauką, nes buvau išvažiavusi į užsienį. Tuo metu man normalios mmm neatsistatė
. O dabar irgi galvoju, kad va, palauksiu dar metus, nes dabar mokslai, vyras kitam mieste dirba. Bet kita vertus, juk nustojus gerti KT rekomenduojama šiek tiek apsivalyti ir saugotis kitais būdais, ir aišku dar klausimas, kada atsistatys normalios mmm, po to bandyti metus, tik tada gydytojai... Kažkaip jau dabar baisu darosi... Brrr...

Aišku, per didelis jaudulys ne padeda, o trukdo. Bet pvz aš, geriu KT jau 3,5m. Po kokių metų buvau padariusi pertrauką, nes buvau išvažiavusi į užsienį. Tuo metu man normalios mmm neatsistatė

O aš tai nežinau kaip man mest tas KT, nes kai prieš pora metų buvau nustojus gert, tai mėnesinės dingo 3 mėnesiams
ir spuogų visa galybė iškilo:( nu negaliu aš jų nutraukt:( dabar sakiau mėginsiu kartais neišgert (pvz kartą per savaitę) ir tada mėgint leliuką pasigamint. Neįsivaizduoju ar čia kas išeis, bet jei mano lelius jau kur nors skraidžioja aplink ir labai nori, kad aš jį pamatyčiau, tai gal pasistengs dėl mamytės...

QUOTE(diora @ 2005 09 27, 14:07)
O aš tai nežinau kaip man mest tas KT, nes kai prieš pora metų buvau nustojus gert, tai mėnesinės dingo 3 mėnesiams
ir spuogų visa galybė iškilo:( nu negaliu aš jų nutraukt:(

bet taip ir visą gyvenimą planuoji jas gert

QUOTE(diora @ 2005 09 27, 14:07)
dabar sakiau mėginsiu kartais neišgert (pvz kartą per savaitę) ir tada mėgint leliuką pasigamint. Neįsivaizduoju ar čia kas išeis
nu tikrai abejoju, kad ovuliuotum per savaitę nutraukusi KT

Aš gėriau LOGEST beveik 3 metus ir nuo rugpjučio nebegeriu, nes planuojam lėliuką
Deja, kol kas be rezultatų...

QUOTE(me2za @ 2005 09 27, 14:53)
Aš gėriau LOGEST beveik 3 metus ir nuo rugpjučio nebegeriu, nes planuojam lėliuką
Deja, kol kas be rezultatų... 

Didelė tikimybė, kad jau šį mėnesį pasiseks...

QUOTE(pesmar @ 2005 09 27, 16:58)
Mano nuojauta irgi tą patį sako

Laikykit kumščius

Aš gėriau Femina-35 apie 2 metus. rugpjūčio mėn. išgėriau paskutinę tabletę ir dabar LABAI aktyviai
bandom
, nes labai abu norim, kad buciau
, to linkiu visom, kurios apie tai svajojat !!!

O aš nuo rugsėjo 9 nebegeriu KT, kol kas nuo to laiko dar nesulaukiau mmm. Nežinau ką daryti ir galvoti?
Gal kam buvo panaši situacija????????????????????????????
QUOTE(egleegle @ 2005 10 18, 18:28)
O aš nuo rugsėjo 9 nebegeriu KT, kol kas nuo to laiko dar nesulaukiau mmm. Nežinau ką daryti ir galvoti?
O tai kai nutraukei KT gerima, nesulaukei mmmm? Man siaip visada baigus gerti pakuote, po 4 dienu pasirodo mmm.
Kokias KT gerei ir kiek laiko? Gali buti, kad "prisnudo" tavo kiausides nuo ilgo vartojimo ar issiderino ciklas. O pries pradedant vartoti KT neturejai jokiu problemu? Ciklas buvo reguliarus? Bet kuriuo atveju geriausiai i siuos klausimus tau atsakys tavo ginekologas

Va, as sian pradejau gerti paskutine pakuote...po jos tikiuosi greitai patapti

QUOTE(egleegle @ 2005 10 18, 18:28)
Jei pabaigus KT taip ir nesulaukei mmm, patarčiau apsilankyti pas gydytoją