Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

tik su echoskopu ziurejo, sake viskas gerai. Jau ketvirtas kartas eina. bet as pati noriu greiciau. kantrybes visai neturiu.
Atsakyti
QUOTE(kyka @ 2005 08 10, 11:31)
tik su echoskopu ziurejo, sake viskas gerai.  Jau ketvirtas kartas eina. bet as pati noriu greiciau. kantrybes visai neturiu.

nu nežinau, stimuliacijas daryt prieš tai kraujo neištyrus g.gif Gali būti, kad hormonai netvarkoj. Ir iš viso ar girdėjai, kad net sveikai porai per vieną ciklą pastot yra 30 proc. galimybė. O stimuliaciją skubėt daryt nepatarčiau, geriau naudot natūralias galimybes, kol gali. Taigi nei metų nepraėjo, netgi pusmečio dar nėr. Būna, kad ir sveikos negali pastot, kai labai nori, labai forsuoja, tada net kiaušintakiai užsispazmuoja...
Tai vat užtai ir greitai nepastoji, kad kantrybę ugdytumeis biggrin.gif Nes su vaikeliu ojojoj kiek kantrybės reiks. doh.gif
Atsakyti
Kaip pagalvoji, tai gal ir tikrai nereikia nei skubėti, nei per daug išgyventi, jei ne iš karto gaunasi... Bet iš pradžių lauki metus, tada gydytojai, tada gali dar kas nors prisidėti... Ir paskui gali nė nepastebėti kaip pasensi... verysad.gif

Aišku, per didelis jaudulys ne padeda, o trukdo. Bet pvz aš, geriu KT jau 3,5m. Po kokių metų buvau padariusi pertrauką, nes buvau išvažiavusi į užsienį. Tuo metu man normalios mmm neatsistatė g.gif . O dabar irgi galvoju, kad va, palauksiu dar metus, nes dabar mokslai, vyras kitam mieste dirba. Bet kita vertus, juk nustojus gerti KT rekomenduojama šiek tiek apsivalyti ir saugotis kitais būdais, ir aišku dar klausimas, kada atsistatys normalios mmm, po to bandyti metus, tik tada gydytojai... Kažkaip jau dabar baisu darosi... Brrr... unsure.gif
Atsakyti
O aš tai nežinau kaip man mest tas KT, nes kai prieš pora metų buvau nustojus gert, tai mėnesinės dingo 3 mėnesiams sad.gif ir spuogų visa galybė iškilo:( nu negaliu aš jų nutraukt:( dabar sakiau mėginsiu kartais neišgert (pvz kartą per savaitę) ir tada mėgint leliuką pasigamint. Neįsivaizduoju ar čia kas išeis, bet jei mano lelius jau kur nors skraidžioja aplink ir labai nori, kad aš jį pamatyčiau, tai gal pasistengs dėl mamytės... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2005 09 27, 14:07)
O aš tai nežinau kaip man mest tas KT, nes kai prieš pora metų buvau nustojus gert, tai mėnesinės dingo 3 mėnesiams sad.gif ir spuogų visa galybė iškilo:( nu negaliu aš jų nutraukt:(

bet taip ir visą gyvenimą planuoji jas gert blink.gif

QUOTE(diora @ 2005 09 27, 14:07)
dabar sakiau mėginsiu kartais neišgert (pvz kartą per savaitę) ir tada mėgint leliuką pasigamint. Neįsivaizduoju ar čia kas išeis

nu tikrai abejoju, kad ovuliuotum per savaitę nutraukusi KT biggrin.gif Ir be to, apie nestuke.gif sužinai po 5-6 savaičių po pastojimo. Turbūt dar per mažai nori leliaus, kad taip rašai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelė: 27 rugsėjo 2005 - 14:17
Aš gėriau LOGEST beveik 3 metus ir nuo rugpjučio nebegeriu, nes planuojam lėliuką wub.gif Deja, kol kas be rezultatų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 09 27, 14:53)
Aš gėriau LOGEST beveik 3 metus ir nuo rugpjučio nebegeriu, nes planuojam lėliuką  wub.gif Deja, kol kas be rezultatų... unsure.gif

Didelė tikimybė, kad jau šį mėnesį pasiseks... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pesmar @ 2005 09 27, 16:58)
Didelė tikimybė, kad jau šį mėnesį pasiseks... 4u.gif

Mano nuojauta irgi tą patį sako thumbup.gif Nes kaip tik dabar man prasidėjusios natūralios mėnesinės, o praeitos buvo kaip tik po KT vartojimo...Tai manau ilgai laukti lėliuko neteks wub.gif

Laikykit kumščius 4u.gif
Atsakyti
Aš gėriau Femina-35 apie 2 metus. rugpjūčio mėn. išgėriau paskutinę tabletę ir dabar LABAI aktyviai blush2.gif bandom smileysex.gif , nes labai abu norim, kad buciau nestuke.gif , to linkiu visom, kurios apie tai svajojat !!! sunglasses2.gif
Atsakyti
O aš nuo rugsėjo 9 nebegeriu KT, kol kas nuo to laiko dar nesulaukiau mmm. Nežinau ką daryti ir galvoti?

Gal kam buvo panaši situacija????????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2005 10 18, 18:28)
O aš nuo rugsėjo 9 nebegeriu KT, kol kas nuo to laiko dar nesulaukiau mmm. Nežinau ką daryti ir galvoti?

O tai kai nutraukei KT gerima, nesulaukei mmmm? Man siaip visada baigus gerti pakuote, po 4 dienu pasirodo mmm.
Kokias KT gerei ir kiek laiko? Gali buti, kad "prisnudo" tavo kiausides nuo ilgo vartojimo ar issiderino ciklas. O pries pradedant vartoti KT neturejai jokiu problemu? Ciklas buvo reguliarus? Bet kuriuo atveju geriausiai i siuos klausimus tau atsakys tavo ginekologas mirksiukas.gif

Va, as sian pradejau gerti paskutine pakuote...po jos tikiuosi greitai patapti nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2005 10 18, 18:28)

Jei pabaigus KT taip ir nesulaukei mmm, patarčiau apsilankyti pas gydytoją 4u.gif Gali būti, kad tavo kiaušidės užmigo ir gali tekti jas truputį pažadinti blush2.gif
Atsakyti