QUOTE(burbulina @ 2007 10 19, 10:43)
as tai pries pusmeti nustojau gerti vaistukus (pries tai tris metus geriau) ir galvojau dar pusmeti palauksim ir tada darysim leliu

bet... nustojus gerti kontraceptikus, man neprasidejo memesines, ir taip pusmeti, as nesusergu, buvau pas gydytoja, visokius hormonu testus dare, rodo kad viskas gerai, bet susirgau per si pusmeti tik du kartus kai geriau Duphaston.. o naturaliai niekaip... o dabar kai kazkas negerai man, tai jau taip leliaus noreciau

) siuncia gydytoja mane pas Alisauska, sako jis geriau specializuojasi toj srity tai eisiu pas ji

tai va ir galvoju, kad jei buciau bandzius pastoti po kontraceptiku is karto tai dabar gal buciau

o dabar net nesusergu
Pas mane labai panaši situacija. Vartojau kontraceptikus 9 metus, praėjusių metų spalį nustojau gerti. Pusmetį mėnesinės ateidavo laiku, mes saugojomes papildomomis priemonėmis, kad organizmas išsivalytų. Po pusmečio kai jau nusprendėme nesisaugoti su mėnesinėmis pasidarė tikra nesamonė, ciklai po 50-60 dienų, o dabar jau trečia mėnesį kaip nėra, geriu Duphaston bet jis irgi nepadeda... Gydytoja nurodė pasidaryti hormonų tyrimus, tik va vis mėnesinių nėra ir nėra kaip juos pasidaryti

As irgi galvoju, kad jei be pertraukų bandytume pastoti iš karto po kontraceptikų vartojimo, greičiausiai jau supuočiau leliuką ant savo rankučių...