ačiū už atsakymus

KT vartojau apie 6 metus. Pradzioj Graciali, o paskui Yarina. Jau menuo kaip ju nebevartoju, sulaukiau savo mm laiku, t. y. 28 ciklo diena. Tiesa is pradziu buvau issigandus, nes pirmas dvi dienas vos vos tepe, bet veliau susinormalizavo. Man ir pries pradedant vartoti KT ciklas buvo kaip laikrodis, ne dienos veliau, ne dienos anksciau. Tai va su vyru nutarem, kad po mm bandysim daryt leliu. Nu bet zinot cia prisiskaiciau visokiu istoriju, kad net baisu daros.
Tikiuosi, kad greitu laiku mums pasiseks.

Sveikos, ziuriu pas visas skirtingai viskas. Ir niekada nesuzinosi kaip tau bus paciai, kol neprasides kokie tai rezultatai. Ar tai nestumas, arba problemos.
As dabar menuo kaip nutraukiau KT. KOvo pabaigoj nutraukiau, po poros dienu susirgau. Praejo 27 d. ir vel susirgau. Laukiu dabar rezultatu. Pati vartojau Novynette 4 metus.
Turiu baimiu, kad nebutu man dabar bedu.
Kol kas jokiu pokycu nejauciu. Tik man odai alergija kazkokia atsirado. Kaip egzemos
Pazastyse, ant kaklo, ant ranku pirstu, ypac prie krumpliu
Nesuprantu. PErsti, sausa, paskui pleiskanoja ir sutrukineja zaizdelem
O siaip dedu visas viltis i savo angeliuka. Kazkokia man nuojauta, kad sis menuo bus sekmingas
Uzsirasiau 30 d. geguzes pas gine, nes reikia jau apziura pereiti, pries pusmeti buvau
As dabar menuo kaip nutraukiau KT. KOvo pabaigoj nutraukiau, po poros dienu susirgau. Praejo 27 d. ir vel susirgau. Laukiu dabar rezultatu. Pati vartojau Novynette 4 metus.
Turiu baimiu, kad nebutu man dabar bedu.
Kol kas jokiu pokycu nejauciu. Tik man odai alergija kazkokia atsirado. Kaip egzemos

O siaip dedu visas viltis i savo angeliuka. Kazkokia man nuojauta, kad sis menuo bus sekmingas

Uzsirasiau 30 d. geguzes pas gine, nes reikia jau apziura pereiti, pries pusmeti buvau

sveikutes,as kontraceptikus pradejau vartoti pries 2 metus,vartojau Logest kontraceptikus,man gydytojas juos patare nes buvau po persileidimo
dabar nutraukiau ju vartojima ir jau norim mazylio,tik va beda yra nezinau ka daryt,nes vienos drauges liepia neskubet nes reikia organizmui isssivalyt nuo vaistu kad vaikutis nebutu apsigimes ,kitos liepia nelaukt ir jau darbuotis,esu pasimetus net nezinau ka daryt,nes ir vyras labai nori lialiaus
patarkit mielosios ka daryt?nenoriu kad vaikutis butu apsigimes,gal jums taip buvo ir jus galite man patarti

iskarto

QUOTE(tiute79 @ 2007 05 03, 19:47)
sveikutes,as kontraceptikus pradejau vartoti pries 2 metus,vartojau Logest kontraceptikus,man gydytojas juos patare nes buvau po persileidimo
dabar nutraukiau ju vartojima ir jau norim mazylio,tik va beda yra nezinau ka daryt,nes vienos drauges liepia neskubet nes reikia organizmui isssivalyt nuo vaistu kad vaikutis nebutu apsigimes ,kitos liepia nelaukt ir jau darbuotis,esu pasimetus net nezinau ka daryt,nes ir vyras labai nori lialiaus
patarkit mielosios ka daryt?nenoriu kad vaikutis butu apsigimes,gal jums taip buvo ir jus galite man patarti 

Na pertraukos daryt tikrai nereikia, nes kontraceptines iskart issivalo ir apsigimimu tikrai nuo ju nebuna. Nutraukus sulauk pirmu naturaliu mmm ir tada kibk i darba.
Uzsiregistravau 21 dienai i Vaisingumo klinika, tai istardysiu dar gine siuo klausimu ir tada parasysiu jos nuomone. Pati k vartoju 6 metus. Paskutine pak. isgeriu ir darom

QUOTE(lion @ 2007 05 04, 12:50)
Na pertraukos daryt tikrai nereikia, nes kontraceptines iskart issivalo ir apsigimimu tikrai nuo ju nebuna. Nutraukus sulauk pirmu naturaliu mmm ir tada kibk i darba.
Uzsiregistravau 21 dienai i Vaisingumo klinika, tai istardysiu dar gine siuo klausimu ir tada parasysiu jos nuomone. Pati k vartoju 6 metus. Paskutine pak. isgeriu ir darom

sveikute,n buk gera jei ka suzinosi naudinga tai pranesk ir man ,na kad man ra-miau butu,nes tikrai esu pasimetus

QUOTE(tiute79 @ 2007 05 04, 11:15)
sveikute,n buk gera jei ka suzinosi naudinga tai pranesk ir man ,na kad man ra-miau butu,nes tikrai esu pasimetus 

Butinai pranesiu, bet nemanau kad ka naujo pasakys

nutraukus KT dar saugojomes kitais budais nes gydemes nuo europlazmos. jau daugiau kaip puse metu bandom pastoti, bet nesekmingai..
pradedu stresuoti....
logesta as vartuojau 3,5 metu.Kai nutraukiau tai is kart ir pastojau.jokiu problemu man nebuvo
QUOTE(agnyte26 @ 2007 05 05, 13:24)
logesta as vartuojau 3,5 metu.Kai nutraukiau tai is kart ir pastojau.jokiu problemu man nebuvo
o as KT vartojau 3m, tai nutraukus pirma men nepavyko, tai sulaukiau normaliu mmm ir bandem dar karta, ryt darau testuka, bus matyt ar pavyko

QUOTE(lion @ 2007 05 04, 12:50)
Na pertraukos daryt tikrai nereikia, nes kontraceptines iskart issivalo ir apsigimimu tikrai nuo ju nebuna.
ir iš kur tokios žinios?

taip, rekomenduojama palaukti pirmų nat. mmm, bet nemanau, kad pakenks ilgiau palaukti.
kažkur skaičiua, kad organizamas artai 3 metus valosi. nesiginčysiu pagrįsta tai ar ne. "valosi' aš suprantu, kad atpranta nuo hormonų dozių, turi atgauti natūralią pusiausvyrą. dėl to beria spuogais, riebaluojasi plaukai ir pan.
duok die, kad mažylių KT nepaveiktų, kita vertus kažin ar suzinosim...