nuotaikeles geros - penktadienis. atrodo, kad man ir O ivykysi, tai jau gal arteju prie ciklo galo
nuotaikeles geros - penktadienis. atrodo, kad man ir O ivykysi, tai jau gal arteju prie ciklo galo
nu va, puikiai tada
As va kaip tik pasiskaiciavau, kad savaitgalis ispuola geras-bus kaip tik pora dienu iki O...Reiks padirbeti saziningai. O ir vyras siandien nudziugino paklausdamas ar as tikrai noriu begemotuku buti
o tu paklausk, ar jis pasiruoses buti priziuretoju
Mergaites, gero jums savaitgalio. Jau ruosiuosi namucio...
Gero ir tau savaitgalio:D Kaif sauniai, zmones anksti darba baigia!
o as pries metus nutraukiau ir dar nepastoju niekaip..bet neprarandu vilties
Ir teisingai, nereikia prarasti vilties...
As ir labai laukiu laukiu savo leliaus....
taip norim abu su vyru. Ir tikiu, vistien sulauksim
Ir visoms jums to linkiu
Ir visoms jums to linkiu
mergaites, dzinyte, j.lo, kaip jums sekasi darbuotis?
Man jau galva sukasi nuo minciu, iki mm liko apie savaitele ir as TAAIP tikiuosi, kad jos neateis...
Man jau galva sukasi nuo minciu, iki mm liko apie savaitele ir as TAAIP tikiuosi, kad jos neateis...
QUOTE(benigna @ 2008 11 05, 11:52)
mergaites, dzinyte, j.lo, kaip jums sekasi darbuotis?
laikom kumstukus, kad ju nebutu 9 men.
as tai sulaukiau savo ciklo pabaigos, dabar tikiuosi bus normalesnis. siaip man itaria skydliaukes uzdegima, kuris galetu buti nepastojimo priezastimi arba sukelti visokiu nemalonumu, tai laukiu tiksliu atsakymu ir dziaugiuos, kad ta aiskinuosi dabar, o ne po kokiu metu nepastojimo...