Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

4u.gif labas rytas,

nuotaikeles geros - penktadienis. atrodo, kad man ir O ivykysi, tai jau gal arteju prie ciklo galo doh.gif
bigsmile.gif
Atsakyti
nu va, puikiai tada biggrin.gif As va kaip tik pasiskaiciavau, kad savaitgalis ispuola geras-bus kaip tik pora dienu iki O...Reiks padirbeti saziningai. O ir vyras siandien nudziugino paklausdamas ar as tikrai noriu begemotuku buti lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tu paklausk, ar jis pasiruoses buti priziuretoju biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif niekur nesides, pasiruos...O jam ir ruostis nereikes turbut, nes jis is prigimties pakontroliuoti megejas...
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gero jums savaitgalio. Jau ruosiuosi namucio... biggrin.gif
Atsakyti
Gero ir tau savaitgalio:D Kaif sauniai, zmones anksti darba baigia!
Atsakyti
smile.gif aš prieš du su puse mėnesio nutraukiau tabletes. bet dar nepastojom... schmoll.gif žinau,kad reikia lukterėti dar mėnesį, nes per tris sakoma pastojama nutraukus tablečių vartojimą sveikai moteriai. esu nekantri... vis laukiu, kada pasijusiu nešijanti mažylį pilvely.... nestuke.gif
Atsakyti
o as pries metus nutraukiau ir dar nepastoju niekaip..bet neprarandu vilties ax.gif
Atsakyti
Ir teisingai, nereikia prarasti vilties... drinks_cheers.gif As ir labai laukiu laukiu savo leliaus.... ax.gif taip norim abu su vyru. Ir tikiu, vistien sulauksim rolleyes.gif
Ir visoms jums to linkiu 4u.gif
Atsakyti
mergaites, dzinyte, j.lo, kaip jums sekasi darbuotis?
Man jau galva sukasi nuo minciu, iki mm liko apie savaitele ir as TAAIP tikiuosi, kad jos neateis...
Atsakyti
QUOTE(benigna @ 2008 11 05, 11:52)
mergaites, dzinyte, j.lo, kaip jums sekasi darbuotis?
Man jau galva sukasi nuo minciu, iki mm liko apie savaitele ir as TAAIP tikiuosi, kad jos neateis...

laikom kumstukus, kad ju nebutu 9 men. mirksiukas.gif
as tai sulaukiau savo ciklo pabaigos, dabar tikiuosi bus normalesnis. siaip man itaria skydliaukes uzdegima, kuris galetu buti nepastojimo priezastimi arba sukelti visokiu nemalonumu, tai laukiu tiksliu atsakymu ir dziaugiuos, kad ta aiskinuosi dabar, o ne po kokiu metu nepastojimo... ax.gif galetu aisku ir nieko blogo nebut...
Atsakyti