sveikos,
perskaiciau jusus zinutes ir nusprendziau parasyti savo patyrimus. Mano ciklas nuo pat pradziu budavo nereguliarus. Kartais kelis men net nesusirgdavau. Kartais kaip laikrodis. Dar pries vestuves 1995 m. pradejau bendrauti su ginekologais. Rado ir cistu ir ilgo ciklo problema iziurejo ir saaugu(po apendicito operacijos) rado. Truppai-paskyre hormonini gydyma. Geriau tabletes(nepamenu) ir siule net progesterona leistis i raumenis(nesileidau). Taip pasinervavau puse metu, nes nezinojau ar galesiu isvis pastoti(visko buvau prisiklausiusi). Kai po keliu men nustojau savavaliskai gerti tuos hormonus, nes ciklas dar labiau susimakalavo-pastojau 3 diena. Po pirmo gimdymo 4 metus geriau Logest, Cilest. Ir pastojau is karto juos nutraukus(t.y. antra cikla,nes pirma -saugojomes). Mano gyd. pasake-kad tos kurios negeria kontraceptiku-gali bandyti ramiai pastoti 1 metus, o tos kurios gere-po 0,5 metu. T.y. tikimybe padvigubeja. Tai va-gal labai jau laiminga esu, kad taip viskas greitai:)))
QUOTE (bonda @ 2004 06 03, 14:38) |
Rucele, kenciu... ![]() ![]() ![]() |
Vasara, bonda, gi karstas metas

ehh niu kaip grazu lauke,tiesiog narvuoja darbe sedet,taip noreciau isbegti gryno oro,ir isvis nebenoooooooriu dirbti noriu eiti i dekretines

QUOTE (gvida @ 2004 06 03, 13:42) |
ehh niu kaip grazu lauke,tiesiog narvuoja darbe sedet,taip noreciau isbegti gryno oro,ir isvis nebenoooooooriu dirbti noriu eiti i dekretines ![]() |
sakai, i dekretines?

as pries menesi keiciau darba i geresni. Bet vistiek labiau norejosi i dekretines

Na, aį vartojau 5 metus Cilest, po to dar metus saugojausi ir jau pusė metų nepastoju. Mistika kažkoa su tais KT

QUOTE (Rucelie @ 2004 06 03, 15:52) | ||
Na, Smurka, gal zinai, Kaip veikia ne spirale, o vaistai? ![]() |
Na, o su vaistais ner cia ko juokauti
Pagerus puse metu reikia liautis.
O Smurka nevartoja ju visai
Nes uzmarsi yra - va cia jau negerai.
QUOTE (Smurka @ 2004 06 03, 15:54) | ||||
Na, o su vaistais ner cia ko juokauti Pagerus puse metu reikia liautis. O Smurka nevartoja ju visai Nes uzmarsi yra - va cia jau negerai. |
Po puses metu reikia liautis?

net sugraudinai...
Man jau lialiukas turi gautis...
bet nunai
dar ner ne pozymio mazycio
kad kazkada ji pamatyciau...
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 03, 15:57) | ||||||
Po puses metu reikia liautis? ![]() net sugraudinai... Man jau lialiukas turi gautis... bet nunai dar ner ne pozymio mazycio kad kazkada ji pamatyciau... |
Tai eiki pas profesoriu Viksraiti
Jisai ne vienai jau isvale fabrikaiti,
Kurs leliukus augina, patikeki,
Ne vienai jau padejo, taigi beki