Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

Sveikos, mielosios,
labai užjaučiu OnoraO.
Aš tai ketverius metelius vartojau KT (iš pradžių Cilest, vėliau - Minulet) ir nutraukus vartojimą, pastojau antr1 mėnesį (na, pirmąjį praleidom mano vaisingas dieneles blink.gif ).
Tai štai dabar laukiu mažiulio, kuris turėtų gimti gruodį.
Sėkmės visoms bandančioms clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Mažiukas @ 2004 06 10, 06:36)
Sveikos, mielosios,
labai užjaučiu OnoraO.
Aš tai ketverius metelius vartojau KT (iš pradžių Cilest, vėliau - Minulet) ir nutraukus vartojimą, pastojau antr1 mėnesį (na, pirmąjį praleidom mano vaisingas dieneles blink.gif ).
Tai štai dabar laukiu mažiulio, kuris turėtų gimti gruodį.
Sėkmės visoms bandančioms clap.gif

Labai smagu girdėti tokias istorijas. thumbup.gif Tada pradedi tikėtis, kad ir pačiai viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE (0nora0 @ 2004 06 10, 08:11)
Laba diena,
Ash vartojau kontraceptikus apie 5 metus.
Jau kita menesi po nustojimo jas gerti - pastojau,
tachiau vaikutis nuo 11 sav nebesivyste:(
Gydytoja sake, kad chia gali buti susije su tom kontraceptinem tabletem - tipo
per mazai laiko praejo iki pastojimo.
Daugiau gyvenime negersiu ash tu tableciu

Va perskaiciau tavo istorija, tikrai labai labai liudna sad.gif Uzjauciu sad.gif Jo tos kontraceptines ne juokas, ten gi tokie stiprus hormonai dry.gif O tu jautei kad kazkas ne taip su lelium, ar nieko nejautei?
Atsakyti
MAZIUKAS:labai sveikinu labai labai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (0nora0 @ 2004 06 10, 06:11)
Laba diena,
Ash vartojau kontraceptikus apie 5 metus.
Jau kita menesi po nustojimo jas gerti - pastojau,
tachiau vaikutis nuo 11 sav nebesivyste:(
Gydytoja sake, kad chia gali buti susije su tom kontraceptinem tabletem - tipo
per mazai laiko praejo iki pastojimo.
Daugiau gyvenime negersiu ash tu tableciu

oho! Negasdinkit manes ! sad.gif Jau savaite kaip Cilest negeriu, bandom lialiu konstruoti. wink.gif Bet man ginekologas minejo, kad po tebletyciu reiktu pasisaugot viena menesi ir jau galima bandyt.
Atsakyti
jezau jezau................va pasiskaitau ir man tiesiog sirdele nutirpsta...geriu ir as KT-Novynette, jau greit bus metai, pakolkas tfu tfu tfu nepastojau...taip sakau todel, kad noriu as lialiuko, abu labai norim,bet salygos tokios nepalankioooos, greit susituoksim, norisi kokius metus pagyvent, nes dab nei sauksto nei sakutes savo neturim...noreciau naujam darbe padirbt bent 6 men kad pazkui galeciau iseit i dekretines..........
ka as cia sneku????????? frusty.gif vis kazkokie materialus dalykai sad.gif o svarbiausia juk lailiukas-musu dideles meiles vaisiukas...cikadeliukas ar cikadeliuke 2.gif
jau lab ilgai galvoju, as dar tevartoju 9 men tas kontraceptines, gal nebegert, bet kaip tada saugotis, naturaliai as nemoku ten skaiciuot, bijau suklyst,su prezervatyvais, na juk nepaslaptis visoms, kad pojuciai tada dry.gif
ar kuri nors is jusu jau esate apsiprendusios nutraukti vartoti KT ne todel kad va jau tuoj pat norite pastoti, bet kad bijote ju salutinio poveikio ateityje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadele: 10 birželio 2004 - 19:33
QUOTE (Cikadele @ 2004 06 10, 17:31)

ar kuri nors is jusu jau esate apsiprendusios nutraukti vartoti KT ne todel kad va jau tuoj pat norite pastoti, bet kad bijote ju salutinio poveikio ateityje?

Cikadele, aš irgi kol kas KT geriu, nes irgi norisi naujam darbe bent pora menesiuku ramiai padirbt, vestuves ramiai atuliavot ir sulaukt, kad vyras is statybu rupesciu issikrapstys, kad ABU galetumem 2.gif dziaugtis. Nutraukt kol kas nezadu, nors ir baisu del pasalinio poveikio. Tiesiog kai jau pradesim rimtai konstruot ir kokius 4 men nieko nesigaus, skubiai leksiu pas gydytojus... Nesiruosiu nutraukt dar ir del to, kad nesu tokia tragiska pesimiste - negali zinot, gal KT tau PADES, o ne sukliudys pastoti... wink.gif

Atsakyti
hm...o kaip jie gali padet?
zinau, kad jie sunormalizuoja cikla, menesines ne tokios skausmingos, bet kaip gali padeti pastoti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 06 11, 09:44)
hm...o kaip jie gali padet?
zinau, kad jie sunormalizuoja cikla, menesines ne tokios skausmingos, bet kaip gali padeti pastoti? wink.gif

Neilgai vartojami KT yra kaip kiaušidžių vitaminai wink.gif - jos pailsi per jų gėrimą ir nutraukus puola pilnu pajėgumu dirbt, todėl pirmus mėnesius po nutraukimo daug kam padidėja vaisingumas - padidėja pastojimo galimybė wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (gvida @ 2004 06 03, 08:06)
gal galit parasyti ,kokius KT vartojot ir nepavyksta/pavyko pastoti?as asmeniskai Gracial,kazin ka apie jos girdeti? vartojau beveik daugiau nei metus,paskui 5 menesius saugojomes ,kad issivalytu,ir stai antras menuo bandau pastoti,idimu ar itakos KT vartojimas pastojimui?drauge vartotjo daugiau nei 2 metus "Cilest"pastojo po 8 menesiu,pati mano ,kad KT cia deti.

Paskutiniai KT buvo "Gracial" - 3 men kaip nutraukiau ir kokas tylu pas mus...
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 06 11, 09:53)
Neilgai vartojami KT yra kaip kiaušidžių vitaminai wink.gif - jos pailsi per jų gėrimą ir nutraukus puola pilnu pajėgumu dirbt, todėl pirmus mėnesius po nutraukimo daug kam padidėja vaisingumas - padidėja pastojimo galimybė wink.gif .

liepsnele, o kiek tas neilgai?
As geriu Novynette apie 9 menesius wink.gif planuoju dar kokius metus gerti, bet jei pamatysiu, kad tikrai pavojinga juos vartot, tai tikrai nutrauksiu, nes noriu tureti vaikeli ir nenoriu as tu problemu.......
esu pasimetusi...jei kada negalesiu pastoti, arba vaikeliui kas nutiks, as niekada sau neatleisiu, kad geriau tas tabletes sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 06 11, 10:25)
liepsnele, o kiek tas neilgai?
As geriu Novynette apie 9 menesius wink.gif

Tas vadinamas kaip vitaminų vartojimas tai yra labai trumpai iš tikro - 1-3 mėn.

O šiaip toks iš neilgesnių vartojimų apie porą metų, bet tai jau nėra tas tipo vitamininis vartojimas. Nors bet kuriuo atveju iškart po KT kiaušidės puola labai intensyviai dirbt.

Šių laikų KT nėra kenkiančios sveikatai, jei jos tinka (nekalbant apie tai, jeigu tikrai netinka, reiškias pašaliniai reiškiniai). Taip kad nepregyvenk, viskas bus ok wink.gif .
Atsakyti