QUOTE(InesaP @ 2009 07 18, 22:46)
tik va, pas mus lelius jautriai miega, nors daktare sake kad po cp vaikai tokie buna dazniausiai. jis miega miega, tik sumakaloja rankom ir vel papli reikia kisti y burna ir budeti salia kol uzmigs, nes besiblaskydamas ismeta tiute, it vel kisi

maciau kad raset jog vystot, bet as su kaldrike bandziau prispaust rankas, tai tada isvis rekimas pas jy gaunasi

tai dabar laikau su ranka, kol yminga, jaucia mane ir ramus... nors zinau kad negerai taip, teks visad ysikibus y ranka migdyt
pas mus buvo tas pats, neurologas sake kad del komplikuoto gimdymo. sako isaugs ir viskas bus ok
QUOTE(KristinaS @ 2009 07 19, 16:01)
Gal jis pervargsta ir nebegali valgyti?Anksciau pridedavau prie papuko,pavalgydavo ir uzmigdavo.Dabar net negaliu priglaust, iskart lanku riecias.Tenka nesioti ir kelis kartus bandyti nors truputi pamaitinti.Didziausias valgymas tada buna tik atsikelus,nes pries uzmigdamas tespeja kelis gurksnius nuryti ir uzmiega.
mum koki menesi buvo lygiai taip pat. nezinau kas buvo uzeje, bet va atejo tokia diena, kaip su ranka kas butu nueme, ir pasibaige tokie valgymai ir klykimai

as tada maitindavau prisnudusia, nes budavo gaila vaiko kad alkana uzmiega
QUOTE(marlena24 @ 2009 07 22, 16:30)
O mes kariaujam toliau, ir kuo toliau tuo baisiau

Pvz. sia nakti vaikas pamiegojo nuo 12 iki 2, nuprausiau, pamaitinau ir tada reke 2 valandas, ir nesiot bandziau, ir pilvuka glostyt, ir ant pilvuko paguldzius nugara glosciau, akys stacios, klykia ir net nesiruosia miegot

po to nuo 4 gal iki 5.30 pasnaudem, pamaitinau, tada vel 2 valandos nemiegojimo, parekia, pasiraito, malasi kaip uzvestas

Na netikeciau, kad siaip sau is liudesio, toks jausmas,kad vaikas kankinasi, kad jam skauda kazka...Be to, su maitinimu kazkas ne taip man, vakar pavalges paprase vel gal uz 40 minuciu

ir krutine kazkokia ne tokia mano pasidare, ankciau pries maitinima jau zinodavau is kurios kruties dabar eile valgyt, nes budavo kieta kaip akmuo, o dabar krutys minkstos minkstos, pienas lygtai bega paspaudus, bet gal mazai jo, gal nepavalgo???
o va kaip atrodo musu diena- musu angelelis pavalge 13.30 ir uzmigo, ir va jau 3 valandas miega. na kodel jis nakti negali taip elgtis??
Zodziu, stogas man jau vaziuoja...Nutarem su vyru pamegint duot nakciai misinelio, gal pamiegotu vaikas....
mum pirma menesiukai lygiai tokia pati situacija buvo. viena nakti uzmigo tik 2 val.sekancia nakti 3, o paskui iki keturiu ryto kankindavomes, eidavom i lauka kad nusiramintu

su pienu tas pats buvo, bet as kategoriskai nusistaciau preis misini, nes krutis buvo minkstos,bet pienas tai begdavo, ir viskas susitvarke, nes tai buvo pilvo diegliukai,o man pieno krize. mum pasibaige viskas kai gerem gerasias bakterijas. labai padejo viduriukam susitvarkyt, ir vaikas atsigavo ir man lenviau. tik nedaryk klaidos del maitinimo, jei matai kad pienukas bega, neduok to misinuko, pamatysi kaip viskas susitvarkys,siandien mano pupai jau penki menesiai, o valgo vis dar MP ir auga ir sveika

kiekvienam matyt turim tai istverti

man sunkiausia buvo iki 2 menesiu, visi diegliukai, naktiniai klykimai, poto kazkaip tikrai lengviau
laikykites mamytes

ir visaip kaip tik imanoma bandykit maitint pacios, tai geriausi vaistai musu zirniukam