Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

QUOTE(zipzip @ 2010 08 04, 20:31)
gal galit imesti link'a?  ax.gif

Is knygos traukiau cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 08 04, 20:33)
Is knygos traukiau cool.gif .

aisku smile.gif
as siaip jau irgi pradedu sukti galva del mokyklos... tik man dar toks tamsokas miskas rolleyes.gif kiek suprantu, pirmiausia turiu susirasti Primary mokykla ir kreiptis ten del vietos. maniskei 4 metukai sueis kitu t.y. 2011 metu lapkriti, tai as turiu iki 2011 pabaigos jau rastiskai prasytis i Primary School? ar grybauju as cia? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2010 08 04, 21:41)
aisku  smile.gif 
as siaip jau irgi pradedu sukti galva del mokyklos... tik man dar toks tamsokas miskas  rolleyes.gif  kiek suprantu, pirmiausia turiu susirasti Primary mokykla ir kreiptis ten del vietos. maniskei 4 metukai sueis kitu t.y. 2011 metu lapkriti, tai as turiu iki 2011 pabaigos jau rastiskai prasytis i Primary School? ar grybauju as cia?  mastau.gif

Nuo 2011m rudens iki 2012m sausio pabaigos turi priduot i councila formas pasirinkdama 3 norimiausias mokyklas. Aisku, norai turetu but realus, nes jei norima mokykla bus toleliau, galit nepatekt ir tada isvis galit likt su ragais unsure.gif .Tada priskirs bilekokia, kur bus vietos, gal net tolokai. Galit ir i konkrecia mokykla eiti, bet vistiek geriau ne i viena.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 08 04, 21:14)
Nuo 2011m rudens iki 2012m sausio pabaigos turi priduot i councila formas pasirinkdama 3 norimiausias mokyklas. Aisku, norai turetu but realus, nes jei norima mokykla bus toleliau, galit nepatekt ir tada isvis galit likt su ragais unsure.gif .Tada priskirs bilekokia, kur bus vietos, gal net tolokai. Galit ir i konkrecia mokykla eiti, bet vistiek geriau ne i viena.

aga skaiciau, kad 3 reikia rinktis. aciu smile.gif

o kaip tos katalikiskos vadinasi? ten tos su prierasu Church of England? ir kuom ypatingos tos Voluntary Controlled?

ir dar vienas pasitikslinimui klausimukas... tai ten jau i ta Reception papuls nuo 2012 maniske ar dar pries tai turesiu kazko kazkur ieskoti? aciu iskart uz atsakymus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 04 rugpjūčio 2010 - 23:25
QUOTE(zipzip @ 2010 08 04, 22:22)
o kaip tos katalikiskos vadinasi? ten tos su prierasu Church of England? ir kuom ypatingos tos Voluntary Controlled?

ir dar vienas pasitikslinimui klausimukas... tai ten jau i ta Reception papuls nuo 2012 maniske ar dar pries tai turesiu kazko kazkur ieskoti? aciu iskart uz atsakymus  ax.gif

Tu neziurek ar katalikiska, gal visai salia yr labai geru paprastu mokyklu biggrin.gif . Buna pavadinime St. ir kokio nors sventojo vardas rolleyes.gif . O voluntary controlled - tai gal ten savivlada nepriklausomai nuo councilo g.gif . Va i tokias tai reik ne per councila tvarkyt, reik eit tiesiogiai. Turiu reikala su tokia secondary, tai vis dar gilinuos kaip ten su jais kalbet doh.gif .

Taip, nuo 2012m rugsejo galo(greiciausiai, nors nebutinai, nes buna 3 nauju vaiku ijungimo i klase etapai). Seniau dar primdavo tokius nuo sausio, bet dabar daugumoj taip nebedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 04 rugpjūčio 2010 - 23:36
QUOTE(Kuzia @ 2010 08 04, 21:34)
Taip, nuo 2012m rugsejo galo(greiciausiai, nors nebutinai, nes buna 3 nauju vaiku ijungimo i klase etapai). Seniau dar primdavo tokius nuo sausio, bet dabar daugumoj taip nebedaro.

dekui, kazkas jau po truputi aiskeja smile.gif na dar turiu laiko apmastymams ir suvokimui iki kito rudens biggrin.gif tai as ja uzrasau iki 2012 sausio pab, o ji prades eit i reception 2012 rudeni (jai lapkriti 5 bus), mhm? o nuo sio rudens isleidziu pas childminder'e. tikiuosi uzteks ten pasiruosimo reception'ui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipzip: 05 rugpjūčio 2010 - 00:00
QUOTE(zipzip @ 2010 08 04, 22:55)
tai as ja uzrasau iki 2012 sausio pab, o ji prades eit i reception 2012 rudeni (jai lapkriti 5 bus), mhm?

Mhm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2010 08 04, 22:55)
dekui, kazkas jau po truputi aiskeja  smile.gif  na dar turiu laiko apmastymams ir suvokimui iki kito rudens  biggrin.gif tai as ja uzrasau iki 2012 sausio pab, o ji prades eit i reception 2012 rudeni (jai lapkriti 5 bus), mhm? o nuo sio rudens isleidziu pas childminder'e. tikiuosi uzteks ten pasiruosimo reception'ui...

Maniskis irgi 2007, tik vasari gimes, tai mokyklose sake, del reception eiti si spalio menesi formas pildyti. o jei aplink yra pradiniu su nursery /pre-school tai ten nuo rugsejo eik uzrasyti, kai sueis 3- 3,5 gali priimti, o childmindere nuvestu, parvestu, pigiau kainuotu- uz mokyklos laika jau nereikia moketi.

Ir man kiek sake- pre-school lankymas negarantuoja papuolimo i primary school, ziuri i atstumus, nesvarbu kada prasymas paduotas ir ar lankyta nursery. Kiekvienoj mokykloj sava tvarka.
Mes kadangi dabar gyvenam 3 rajonu sankirtoj beveik, tai i 3 atskirus borough ir prasyt galesim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(audrrrone @ 2010 08 04, 13:59)
na taip siuo metu gal as tikrai per daug pesimiste esu blush2.gif 
as tikrai ne rusy uzrakinta lotuliukas.gif  ir va stengiuosi kuo daugiau tos kalbos pramokti.Blogiausia kad LT mokyklose visur mokiausi tik prancuzu kalbos tai man anglu reikia visiskai nuo nulio pradeti taip kad ir manau,jo per du metus galiu ismokti tik susikalbeti,o gramatikos vargu ar ismoksiu taip kad dar ir vaika pamokinciau.
reiks pasidometi ar siame mieste yra kur anglu kalbos kursai kur buna nemokami ten po kazkiek valandu.sakau gal pavyktu man kaip nors istrukti i tuos kursus g.gif
kelsiu kelsiu ta nosyte i virsu biggrin.gif

6dieniais ryte, vyksta Anglu kalbos pamokos suaugusiems, Lietuviu bendruomenej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 08 05, 07:23)
o jei aplink yra pradiniu su nursery /pre-school tai ten nuo rugsejo eik uzrasyti, kai sueis 3- 3,5 gali priimti, o childmindere nuvestu, parvestu, pigiau kainuotu- uz mokyklos laika jau nereikia moketi.

tai va as ir nenorejau jos i nursery vesti (nors jau buvau praktiskai uzrezervavus vieta), bet persigalvojau ir childminder'e suradau. man ten ziauroka tose nursery.
na jai dabar lapkriti tik 3 sueina, tai, as manau, iki kito rudens gali pas ta childminder'e ir tupeti. pramoks angliskai ramesneje aplinkoje, o kita rudeni gal ir perkelsim kitur. nors pas mano ta childminder'e vaikai iki 5 metu buna, o paskui tiesiai i mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 08 05, 08:23)
Ir man kiek sake- pre-school lankymas negarantuoja papuolimo i primary school, ziuri i atstumus, nesvarbu kada prasymas paduotas ir ar lankyta nursery. Kiekvienoj mokykloj sava tvarka.
Mes kadangi dabar gyvenam 3 rajonu sankirtoj beveik, tai i 3 atskirus borough ir prasyt galesim.  ax.gif

Taip, teisingai drinks_cheers.gif

QUOTE(zipzip @ 2010 08 05, 09:01)
man ten ziauroka tose nursery.

kas nepatiko ohmy.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 08 05, 08:13)
kas nepatiko ohmy.gif ?

na man buvo taip, kad pas childminder'e patiko viskas, o nursery buvo dalyku, kurie nepatiko... na suvokiu, kad nursery vaikas gauna islikimo pamokas, o pas childminder'e tai tokios labiau ''siltnamio'' salygos smile.gif bet as nusprendziau geriau palaipsniui savo vaika atiduoti angliskajam svietimui, nei imesti i banda svetimkalbiu smile.gif
Atsakyti