QUOTE(mrs.ieva @ 2009 08 31, 23:53)
sveikutes mamytes, butinai perskaitysiu pirmaja tema, bet gal dar kas galesit issamiau man paaiskinti, mano dukriukui uz menesiu bus 2 metukai ir noriu leisti i darzeli. siandien paziurejau Redbridge area'os darzelius, gal ryt nuvaziuosiu i kelius paziureti kas ir kaip. bet atkreipiau demesi kai kurie yra nuo 0 - 5 metuku, kiti nuo 2- 5 metuku, kazin koks butu ju skirtumas ir i kuri geriau leisti dukryte?? idomu ir kokios kainos, nes visai neturiu supratimo apie tai..

pradziai noreciau part time leisti. ir dar, kokius klausimus nuejus reikia uzduoti , i ka svarbiausia atkreipti demesi renkantis darzeli?? beje, mano dukryte labai labai nesavarankiska ir nuo mamos sijono ne per metra

ir bijau kad jinai ten prazus ir tikiuosi kad darzelis ja savarankiskesne padarys
Tai toks ir skirtumas darzeliuose,kad vieni priima vaikucius nuo 2 metuku,kiti ir leliukus iki metuku(leliukams priziureti reikia daugiau personalo,tai kai kuriems darzeliams tai finansiskai neapsimoka).Kaina iki 2 metuku apie 20-30£ daugiau negu nuo 2 metuku.Siaip kainos svyruoja nuo 150 iki 185£ i savaite(full time).Ne visi darzeliai priima part time.Dauguma darzeliu yra eiles.Kur as domejausi,tai kai atsilaisvina vieta,pranesa ir pasikviecia apziureti,tada gali paklausinet kas domina.Pasiimkit application form keliuose darzeliuose.Tai tiek trumpai,ka man paciai pavyko susizinoti ieskant darzelio.Tiesa,nuo 3 metuku priklauso 3val i diena valstybes finansuojamos

Sekmes surandant darzeli,kur dukrytei bus smagu ir mamytei ramu

OriflameUK