Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

QUOTE(EgluteN @ 2010 09 04, 13:29)
Per skubejima praleidau zodi "sekantis"todel taip ir gavos biggrin.gif bet kuriuo atveju supratot ka turejau omenyje,butu gerai kometarai apie juos smile.gif

Radau tokius pokalbius apie lietuviskus darzelius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2010 09 03, 23:53)
ir leidzia surasyti kito council mokyklas.

As ir sakiau, kad jau nebereikia blaskytis po kitus councilus smile.gif . Nuo siu metu rugpjucio.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 09 05, 00:32)
As ir sakiau, kad jau nebereikia blaskytis po kitus councilus smile.gif . Nuo siu metu rugpjucio.

O man sake, kad vis dar reiks atskirai eiti visur nuo lapkricio, tikiuosi pasikeis tvarka visur bigsmile.gif

Tiesa, gavom vieta i pre-school- nursery prie primary school, truputi tolokai (1.9km pagal googla) bet nors kur bigsmile.gif buvo mokytojos dvi atejusios, labai fainos rolleyes.gif tad nuo rugsejo 20 eisim po 3 val is ryto rolleyes.gif
o jeigu is artesniu paskambintu galiu eiti ten kaip suprantu, bet man ten patinka, pagal ofted ivertinta Good, bet dar klase nepilna g.gif o kitur jau seniai uzpildyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2010 09 05, 02:32)

Na pirmame council kur buvau tai nebuvo galimybes surasyti kito council mokyklu. O ir pasirinkti ten leido tik 3 m-klas. Jeigu buciau surasius is skirtingu council tai kazin kokios ten galimybes butu buve. O va cia kur pastu atejo forma tai 6 m-klas pasirinkau.
Atsakyti
Sveikos,
Nunesiau vakar i savo council ta pastu gauta forma, tai sako laukite atsakymo, kazkur 3-4 savaiciu laikotarpyje informuosime. Tai dabar sakykite kaip jie informuos? Atsius laiska, email ar skambins? Ilgas laukimo periodas labai, isnaudosiu visas savo santaupas nedirbdama...
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2010 09 07, 12:20)
Sveikos,
Nunesiau vakar i savo council ta pastu gauta forma, tai sako laukite atsakymo, kazkur 3-4 savaiciu laikotarpyje informuosime. Tai dabar sakykite kaip jie informuos? Atsius laiska, email ar skambins? Ilgas laukimo periodas labai, isnaudosiu visas savo santaupas nedirbdama...

Greiciausiai atsius laiska arba gali paskambinti.
Atsakyti
QUOTE(bitutes @ 2010 09 08, 00:21)
Greiciausiai atsius laiska arba gali paskambinti.

Sveikos. su ju darbo tempais, atsakymas gali uztrukti ... doh.gif Galiu papasakot istorija apie ju darba. Praejusias 2 savaites pupils services gerokai istampe visus musu nervus. Atsiveziau vaikus liepos pradzioj, kad dar galetume ilysti i mokykla iki mokslo metu galo. Uzpildziau visas formas, pridaviau popierius. Po savaites laiko paskambinau pasiklausti kodel tyla. O jie man sako, mes neieskosim jums mokyklos, kol nesibaigs mokslo metai. O as juk negaliu laukti kelis menesius, man dirbti reikia. Susiradau mokykla pati, nuvaziavom su vaikais apziurejom, labai patiko, direktore uzgarantavo, kad nuo 8 rugsejo galim pradeti eiti. 27 rugpjucio gavau laiska is pupil services, kad mes negalim eiti i pasirinkta mokykla, nes ten nera vietu! Kaip alternatyva siulo kita mokykla. Visa laime, kad gavau laiska ryte, nes buvau susiruosus vaziuoti i specializuota parduotuve, uniformas pirkti su logotipais. Susinervinau, na bet ka darysi, svarbu, kad priima isvis kur nors. Iki pirmadienio negalejau susisiekti su paskirta mokykla, taigi nezinojau nieko nei apie tvarka, nei apie uniformas, informacijos 0. Siaip ne taip prisiskambinau, nuvaziavau, viska issiaiskinau, nupirkau uniformas. Rytoj i mokykla. Bet siandien sulaukiau 3 skambuciu del mokyklos, kuria buvau pasirinkus pries tai. Direktore nesuprato, kodel mes neatejom, todel paskambino pasiklaust. Tada paskambino nemaloni boba is pupil services aiskindama, kad galim eiti i ta mokykla jei norim, kompensuos uz uniformas, kuriu neprireiks, tada vel mokyklos administratore! Ot tau ir pagalba is ju... Nervu tasymas. Is pradziu nepriima niekur, tada zmogus pats susitvarkai, tada vel nepriima! o galiausiai turi 2 mokyklas, i kurias tau siulo eiti. I viena labai norisi, bet i kita jau viskas suruosta gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivija: 09 rugsėjo 2010 - 01:25
košmaras blink.gif

kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad mums nerealiai pasisekė wub.gif

Atsakyti
musu mokykloje ner vietu,bus tik nuo sausio,taciau jau dabar pranese kad lapkricio 23d ateis mokytojos i namus aplankyt ir susipazint,na o kolkas tada paeisim tas 3val i kazkokia belekokia kuri man laaaaaaaaaaaaaaaaabai nepatiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zivija @ 2010 09 09, 02:24)
Sveikos. su ju darbo tempais, atsakymas gali uztrukti ...  doh.gif Galiu papasakot istorija apie ju darba. Praejusias 2 savaites pupils services gerokai istampe visus musu nervus. Atsiveziau vaikus liepos pradzioj, kad dar galetume ilysti i mokykla iki mokslo metu galo. Uzpildziau visas formas, pridaviau popierius. Po savaites laiko paskambinau pasiklausti kodel tyla. O jie man sako, mes neieskosim jums mokyklos, kol nesibaigs mokslo metai. O as juk negaliu laukti kelis menesius, man dirbti reikia. Susiradau mokykla pati, nuvaziavom su vaikais apziurejom, labai patiko, direktore uzgarantavo, kad nuo 8 rugsejo galim pradeti eiti. 27 rugpjucio gavau laiska is pupil services, kad mes negalim eiti i pasirinkta mokykla, nes ten nera vietu! Kaip alternatyva siulo kita mokykla. Visa laime, kad gavau laiska ryte, nes buvau susiruosus vaziuoti i  specializuota parduotuve, uniformas pirkti su logotipais. Susinervinau, na bet ka darysi, svarbu, kad priima isvis kur nors. Iki pirmadienio negalejau susisiekti su paskirta mokykla, taigi nezinojau nieko nei apie tvarka, nei apie uniformas, informacijos 0. Siaip ne taip prisiskambinau, nuvaziavau, viska issiaiskinau, nupirkau uniformas. Rytoj i mokykla. Bet siandien sulaukiau 3 skambuciu del mokyklos, kuria buvau pasirinkus pries tai. Direktore nesuprato, kodel mes neatejom, todel paskambino pasiklaust. Tada paskambino nemaloni boba is pupil services aiskindama, kad galim eiti i ta mokykla jei norim, kompensuos uz uniformas, kuriu neprireiks, tada vel mokyklos administratore! Ot tau ir pagalba is ju... Nervu tasymas. Is pradziu nepriima niekur, tada zmogus pats susitvarkai, tada vel nepriima! o galiausiai turi 2 mokyklas, i kurias tau siulo eiti.  I viena labai norisi, bet i kita jau viskas suruosta  gun_bandana.gif

Tai ir eikit i ta kur labai norisi 4u.gif 4u.gif Uniformos tikrai galima grazinti atgal i tas pacias parduotuves ir aplamai viska cia atgal priima ir refaund duoda.O vaikai mokykloje mokysis eile metu 4u.gif 4u.gif Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
sveikos .planuoju isvaziuoti rugsejo gale .dabar dukra lanko 5 klase lietuvoje.gal galit padeti.planuoju sia savaite eiti i mokykla ir pranesti kad isvaziuojam.ar reikia is mokyklos lietuvoje kazkokiu dukros dokumentu,ko nors apie mokslus.ta prasme vezti i UK?o gal uztenka pradines mokyklos baigimo pazymejimo? wub.gif vis tiek aisku turiu mokyklai pranesti kad isvaziuojam,tai gerai butu zinoti ar kazko reikes,kazkokio israso ar ko blush2.gif
Atsakyti
Labas, pas sunu yra sunki negalia, po nauju metu zadu atsiwesti cia i uk, reikia mokyklos ar kokios tai istaigos g.gif sunui lapkricio menesi bus 5m, ar tinka tie patys consulai del "school" neigaliam waikui ar reik ieskot kazko kito? aciu
Atsakyti