Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos

QUOTE(werde @ 2009 09 04, 10:55)
lotuliukas.gif cia jau trubut priklauso nuo councilo, kokias taisykles ir datas nusistato. Manchestery paskutine data priduot prasymus buvo gruodzio 17, jauciu, kad ir londone gali buti panasiai smile.gif

Man pirmos dienos reikia doh.gif . Sakau, kad bisk jau : stupid.gif del tu mokyklu. Bent busiu rami, kad formuojant klases busiu viena is pirmuju padavusiu prasyma, nes jei vel apie gala - tai vel su ragais doh.gif . O cia bent viltis kazkokia bus doh.gif . Nors i arciausiai esancia vistiek mazai sansu papult doh.gif .
Atsakyti
nu matai cia vel kaip kur, nes manchestery yra centralizuota sistema ir visai nesvarbu kada ta prasyma issiusi, svarbu kad iki tos galutines datos. prioritetas teikiamas tiems, kuriu broliai/seserys jau mokosi toj mokykloj, o paskui grynai pagal atstuma tiesia linija nuo mokyklos.

Vien zodziu, gausi ikyret, bet is tikruju kuo anksciau pradesi dometis tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2009 09 04, 11:57)
prioritetas teikiamas tiems, kuriu broliai/seserys jau mokosi toj mokykloj, o paskui grynai pagal atstuma tiesia linija nuo mokyklos.

Tai vat, kur mes galetume turet priority pagal atstuma, ta mokykla renka 100% reitingus metai is metu, paskelbta tarp 100 geriausiu UK mokyklu unsure.gif ... Manau, kad ten priemimai gali but nelabai svarus blush2.gif . Vyras skaite laikrasty, kad del krizes daug kas is privaciu mokyklu perkele vaikus i valstybines, todel Primary mokyklose katastrofiskai pradejo trukt vietu unsure.gif . Juk tokie tikrai pasistengs perkelt vaika i kuo geresne mokykla, visvien rezultate gausis pigiau cool.gif
Atsakyti
Ryt pradedam eit i nauja mokykla netoli namu bis.gif laugh.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 09 08, 01:02)

thumbup.gif Kenciantiems dangus (ar kaip ten sakoma). Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai!!! Prasom dabar pasipasakoti, kaip cia taip pasiseke? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2009 09 08, 00:02)

thumbup.gif nu va kaip fain thumbup.gif
O mes vakar pirma dienuke nuejom,klaseje ne vieno balto vaiko cool.gif Tikiuosi dar kita savaite ateis naju vaikuciu cool.gif
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif . Noreciau jusu paklausti, ar kai atvykote i Londona jau mokelote anglu kalba, ar ismokote vietoje? ax.gif Mano vyras noretu, kad visi vaziuotume ten gyventi, bet man baisu, kad nemoku kalbos, o ir kaip del vaiku reiktu susikalbeti mokyklose. doh.gif vienu zodziu panikuoju, o vyras ramina, kad ismoksim g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 09 08, 11:34)
Labas mamytes  4u.gif . Noreciau jusu paklausti, ar kai atvykote i Londona jau mokelote anglu kalba, ar ismokote vietoje?  ax.gif Mano vyras noretu, kad visi vaziuotume ten gyventi, bet man baisu, kad nemoku kalbos, o ir kaip del vaiku reiktu susikalbeti mokyklose.  doh.gif  vienu zodziu panikuoju, o vyras ramina, kad ismoksim  g.gif

Atvaziavau as su silpnom(mokykloj mokiausi prancuzu) pamatinem ziniom- hello,my name is.. bigsmile.gif Pradzioj visur vaiksciojau su draugem, net pas ginekologa blush2.gif .. I mokyklas vel gi su draugem- taip bendraudavom su mokytojais..
Veliau pasimokiau anglu kalbos pusantru metu koledze, veliau vaiku mokykloje kursuose tevams.. Dabar einu viena visur...
NUo visisko nemokejimo iki pasitikejimo savim praejo 4-5 metai.. Ka as zinau, gal gabesni ir drasesni ismoksta greiciau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LKMama @ 2009 09 08, 08:07)
thumbup.gif Kenciantiems dangus (ar kaip ten sakoma). Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(werde @ 2009 09 08, 10:10)
Sveikinimai!!! Prasom dabar pasipasakoti, kaip cia taip pasiseke? smile.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 09 08, 10:44)
thumbup.gif nu va kaip fain  thumbup.gif
O mes vakar pirma dienuke nuejom,klaseje ne vieno balto vaiko cool.gif Tikiuosi dar kita savaite ateis naju vaikuciu cool.gif

Aciu visoms wub.gif

Gabrieliuk ph34r.gif , linkiu, kad ateitu baltu vaikuciu. Pvz, lietuviuku rolleyes.gif .

O pas mus situacija tokia buvo biggrin.gif ... Mes su MB nuejom pasiteiraut ar jau priima prasymus i mokykla del mazojo, tuo paciu kelintoj vietoj laukanciuju sarase yra mano mergiote. Ir kaip tik kazkas skambina vyrui. O laukiam mes prie langelio kol suras josios byla. As girdziu, kad sneka apie tai, kad mums reiks ateit ryt i mokykla, MB sako, mes dabar cia esam cool.gif . Tuo tarpu islenda pro duris moteriske su kuria mes kalbejom pavasari del priemimo ir sako, jus turbut del Dominykos bigsmile.gif , einu pakviesiu direktoriu, jis ketino jums skambinti rolleyes.gif . Nereali regimoji atmintis blink.gif . Tikrai nustebino. Veliau buvau paprotinta savu mergu, kad cia visi mokytojai privalo akimirksniu isimint veidus, kad neatiduotu vaiko svetimam doh.gif . Tai vat, pakviecia direktoriu, o jis vis dar kalbasi telefonu su MB lotuliukas.gif .
Aprode mokykla rolleyes.gif . Grazu, tvarkinga, svaru, modernu. Pirmakart gyvenime maciau duris, kuriom neimanoma prisivert pirstu, nes nera tarpo prie staktu. Darzelis dabar dar nedirba, nes remontuojamas. Ojej... Senoji mokykla tokia bogadelnia palyginus blush2.gif ...
Mazius irgi prades eit i tos mokyklos darzeli iskart kai tik baigsis remontai cool.gif .
Papildyta:
Pamirsau parasyt, kad nuo pavasario mes buvom toj mokykloj pirmi sarase. Dziaugiuosi, kad nepasislinkom atgal lotuliukas.gif , nes ir taip buna.
Atsakyti
QUOTE(Vyturelis @ 2009 09 08, 17:59)
Atvaziavau as su silpnom(mokykloj mokiausi prancuzu) pamatinem ziniom- hello,my name is..  bigsmile.gif Pradzioj visur vaiksciojau su draugem, net pas ginekologa blush2.gif .. I mokyklas vel gi su draugem- taip bendraudavom su mokytojais..
Veliau pasimokiau anglu kalbos pusantru metu koledze, veliau vaiku mokykloje kursuose tevams.. Dabar einu viena visur...
NUo visisko nemokejimo iki pasitikejimo savim praejo 4-5 metai.. Ka as zinau, gal gabesni ir drasesni ismoksta greiciau.. g.gif

g.gif zodziu, reik pradet kalba mokintis dar kol esam Lietuvoj. As be pavasario - vasaros tikrai sparnu nepakelsiu schmoll.gif , tad turiu grazaus laiko. doh.gif mano atmintis, kazi kaip cia bus, bet reik bandyt rolleyes.gif .
Atsakyti
Kuzia , faina kaip 4u.gif
Gabrieliuk, ir as linkiu baltu vaikuciu klasej 4u.gif

na o dabar dalinuosi savo patirtimi apie darzelius. aplankiau kokius 6 darzus 5 myliu spinduliu. kuriuose eile neaisku iki kada i tuos net nejom bet ten ir neprieme netgi for show around. tai dabar prie pat namu du darzai, ofstedo vertinti dvejetukui biggrin.gif (nes non domestic darzeliai vertinasi nuo 1 iki 4, 1 - l.gerai, 2 gerai, 3 siaip sau ir 4 prastai) (ot ukiskai isverciau blush2.gif ), nu tai va prie namu du darzeliai ivertinti 2, vietu nera, laukti neaisku kiek, pacios jos nezino, zodziu kada vieta atsilaisvins, tai gali net ir puse metu uztrukti blink.gif kitas darzelis toleliau, fainas man pasirode, paziuriu ofsted reportus, vien 3 blink.gif ok, varom i tolesnius. grazus fainas darzelis, ivertintas 1, bet nera vietu, sakau kada mazdaug, sako kad keiciasi darzo provider tai dabar bezabrazija ir visai neaisku kada bus nauji vaikai priimami. ok. kitas ten netoliese darzas, mum su autiku vaziuot apie 15 min, ivertintas 2, atrode man neblogas, bet labai mazai vietos man pasirode, ir kadangi as domiuosi part time, tai rytine pamaina yra nuo 9 iki 12.45. siandien apziurejom dar viena darzeli , autobusas ten nevaziuoja, su masina kazkur 25 min vaziuot, bet grazus, erdvus, viskas man patiko, netgi yra vietu!! smile.gif bet kaina blink.gif pries tai apziuretam darzeli part time dienai kainuoja 17.50 £, sitam dienai part time 27 £ g.gif

taigi turiu issirinkt is 3 darzeliu, vienas arti namu, bet su prastu ofstedo vertinimu, kitas toliau, vidutiniskas ivertinimas, bet pigus gana ir trecias toli, tik su masina pasiekiamas, ivertintas 1 ir labai brangus.
kuri rinktumetes jus? cool.gif
Atsakyti