QUOTE(Jogurtine @ 2010 04 14, 12:22)
Taip niekas ir neatrase
esu baisi baltaode... ypac po isvaziavimo gyventi i UK, neturiu laiko nuvaziuoti prie juros, nors ir nekenciu guleti ir degintis. parke taip pat kvailai jausdavaus issidrebus... kojos pasidare neidegancios, gal genai, mamos visas kunas rudas rudas, o kojos nedega... kazkokia oda kaip stikline pasidarius..
radus sia tema labai daug domejausi, nes i soliariumus vaikscioti nebenoriu. buvau jauna ir kvaila, kojos tokio rudumo vidurziemi budavo, kad fizinio lavinimo mokytoja siusdavo i persirengimo kambari "nusiimti pedkelnes". bet pradejo daugeti pigmentiniu demeliu, bent jau ant veido pas mane ju n, ant viso kuno turbut 100ta pasiektu.
galvoju eureka... susileidziu ampule ir ruda vaikstau, bet vis delto pabijojau... juk kazko skatinimas nenaturaliu budu bent jau man asocijuojasi su veziu... leistis i kuna kazka, kas skatins bet kokia veikla yra perdetas dirgiklis. gal per pora metu nepasijus salutiniai poveikiai, kaip ir nebuvo jokiu apribojimu del soliariumu, bet kas atsitiks po 30, 40 metu, kai islis tokiu atveju, kai ligoninej atsidurs istisai naudojantys... pati geriau kontraceptines tabletes, dabar leidziuosi, bet tai kazkas jau ilgai isbuves rinkoj, yra moteru, kurios tai naudoja metu metus. aisku, nemanau, kad mm dingimas labai geras zenklas, tai ejimas pries gamta, hormonai, ne naturalios organizmo funkcijos valdo kuna...
ar nebaisu aukotis del grozio? gal vis delto lengviau nusipirkti St. Tropez putu ir jomis pora kartu sav. issiteplioti?