Įkraunama...
Įkraunama...

Įdegio injekcijos - melanotanas ?

nezinau kiek cia dienu praejo,parasysiu savo pastebejimus:
1.nezinau ar tai nuo MT2 ar tiesiog sutapimas bet mano odos bukle pagerejo,dingo nuo veido nusausejimai ir ivairus raudonumai ant veido
2.buvau 1k soliariume 8 min stovimam be jokiu kremu ir pan-ir nenusvilau thumbup.gif jokio raudonumo nebuvo,net veidas neraudonas,nes iprastai tai iseidavau kaip vezys,tas raudonumas ir karstis dar 3 dienas laikydavosi (su kremais ir t.t.)
3.Pagerejo nuotaika
Minusu kol kas jokiu nera,bet jeigu bus-butinai parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 03 15, 11:53)
nepavadinciau to drasa,nes sis preparatas yra jau 20 metu MT2 yra patobulintas MT1 variantas,isbandytas seniai begales zmoniu,jei tai butu kazkoks naujutelaitis preparatas tikrai nebuciau bandomasis triusis  mirksiukas.gif

Aš kai negirdėjusi apie jį, tai man naujove atrodo, be to nesugebėčiau sau pati suleisti jį, juo labiau įdurti, šiuose reikaluose esu bailė blush2.gif
Labai tikiu, kad iš soliariumo išėjote neparaudusi netgi, man tokį gerą poveikį buvo davęs geriamas beta karotinas thumbup.gif:

Beje, tai leidžiant tą melanotaną vistiek degintis reikia???
Atsakyti
Taip saule suaktyvina jo poveiki,leistis visiskai neskauda,nors esu siaubinga baile,bet leistis i pilva su miniatiurine adatele tikrai neskausminga,va i raumenis tai tikrai nesugebeciau...Beta karotinas apsunkina kepenis,sio preparato reikia itin saikingai naudoti,kadangi mano sie organai ir taip nera stiprus (audringa jaunyste buvo) tai nusprendziau nerizikuoti.
Kadangi esu labai issiblaskiusi tai ne kiekviena diena susileidziu MT,buvau netycia padariusi kazkur savaites pertrauka,pagal taisykles niekaip neiseina to MT sunaudoti smile.gif...Bet man svarbu yra ne tapti tamsiaode,o tiesiog nebuti tokia balta,ir kad mano odai tas nekenktu,nesendintu ar neuzkimstu poru,butent tai ir gaunu thumbup.gif
Atsakyti
Ot argumentas - kulturistai leidziasi - ir nieko! lotuliukas.gif gera pavyzdi pasirinkot, nieko nepasakysi!... Pavyzdi zmoniu, kurie nesusimastydami apie pasekmes ryja didziuliais kiekias anabolikus ir metana. Ar sitie dalykai irgi neturi zalingo poveikio sveikatai, kaip ir melanotanas, jusu nuomone? g.gif

Atsakyti
Busiu bandomaju trusiuku wink.gif Rasysiu apie kiekviena Jums diena ir pojuciu ir rezultatus.
Platintoja - man i AZ wink.gif
Atsakyti
Taip niekas ir neatrase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 04 14, 12:22)

esu baisi baltaode... ypac po isvaziavimo gyventi i UK, neturiu laiko nuvaziuoti prie juros, nors ir nekenciu guleti ir degintis. parke taip pat kvailai jausdavaus issidrebus... kojos pasidare neidegancios, gal genai, mamos visas kunas rudas rudas, o kojos nedega... kazkokia oda kaip stikline pasidarius..
radus sia tema labai daug domejausi, nes i soliariumus vaikscioti nebenoriu. buvau jauna ir kvaila, kojos tokio rudumo vidurziemi budavo, kad fizinio lavinimo mokytoja siusdavo i persirengimo kambari "nusiimti pedkelnes". bet pradejo daugeti pigmentiniu demeliu, bent jau ant veido pas mane ju n, ant viso kuno turbut 100ta pasiektu.

galvoju eureka... susileidziu ampule ir ruda vaikstau, bet vis delto pabijojau... juk kazko skatinimas nenaturaliu budu bent jau man asocijuojasi su veziu... leistis i kuna kazka, kas skatins bet kokia veikla yra perdetas dirgiklis. gal per pora metu nepasijus salutiniai poveikiai, kaip ir nebuvo jokiu apribojimu del soliariumu, bet kas atsitiks po 30, 40 metu, kai islis tokiu atveju, kai ligoninej atsidurs istisai naudojantys... pati geriau kontraceptines tabletes, dabar leidziuosi, bet tai kazkas jau ilgai isbuves rinkoj, yra moteru, kurios tai naudoja metu metus. aisku, nemanau, kad mm dingimas labai geras zenklas, tai ejimas pries gamta, hormonai, ne naturalios organizmo funkcijos valdo kuna...

ar nebaisu aukotis del grozio? gal vis delto lengviau nusipirkti St. Tropez putu ir jomis pora kartu sav. issiteplioti? g.gif
Atsakyti
uzkliuvo tavo pasakymas apie pigmentines demes. nuo soliariumo ju "isigijai"? ir ar baltos jos?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 14, 17:22)
uzkliuvo tavo pasakymas apie pigmentines demes. nuo soliariumo ju "isigijai"? ir ar baltos jos?

nea, ne baltos, tamsiai rudos. pas mane ant veido visada buvo apgamas, jis nera labai iskiles ar kazkoks baisus, beveik kaip pigmentine deme tik truputi su iskilimu. ir dar pora pigmentiniu demeliu buvo. nezinau, gal mano organizmas toks, bet po soliariumo tu mazu pigmentiniu demeliu tikrai padaugejo. kadangi esu baltaode, eidavau apie 3X i savaite po 14min i stovima ziemos metu. virs 200lt abonimentai kaip pavasarinis sniegas istirpdavo...
Atsakyti
as irgi buvau susirgus soliariumomanija biggrin.gif kojos sunkiai labai degdavo, baigesi tuo, kad uzsidirbau baltu demiu kruva-tai baigesi ir visi soliariumai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 04 14, 17:44)
as irgi buvau susirgus soliariumomanija biggrin.gif  kojos sunkiai labai degdavo, baigesi tuo, kad uzsidirbau baltu demiu kruva-tai baigesi ir visi soliariumai doh.gif

pas mane balta deme budavo tik vienoj vietoj, vadinamas drugelis virs uzpakaliuko, kuris buna turbut visoms nuo gulimo... todel ir buvau pradejus vaikscioti i stovima..

ismokau dabar graziai issitepti idegio kremu ir nebandau visokiu ekstremaliu budu buti rudesne... praejo tie laikai, gal isaugau is to amziaus, kai pirkdavau krempudra spalvos, kokios noreciau buti, ne tokios, kokios is tikruju esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokas per asaras is tokiu kvailysciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 14, 20:26)
nea, ne baltos, tamsiai rudos. pas mane ant veido visada buvo apgamas, jis nera labai iskiles ar kazkoks baisus, beveik kaip pigmentine deme tik truputi su iskilimu. ir dar pora pigmentiniu demeliu buvo. nezinau, gal mano organizmas toks, bet po soliariumo tu mazu pigmentiniu demeliu tikrai padaugejo. kadangi esu baltaode, eidavau apie 3X i savaite po 14min i stovima ziemos metu. virs 200lt abonimentai kaip pavasarinis sniegas istirpdavo...

budama baltaode tu sitaip save skrudinai?Va cia tai nenormalu,tikrai patariu nuvaziuoti i onkologini del viso pikto issitirti ta apgama.Mano manymu 3 kartai per menesi eiti i soliarke yra jau labai per daug.Drauges mama onkologiniame dirba,liepe mums atvaziuoti pasiziureti ka soliariumai padaro,as tai nevaziavau,manes ta vieta netraukia kazkodel,o ir soliariume as tik labai retas svecias,geriausiu atveju per metus 8 kartus apsilankau.

Papildyta:
QUOTE(Jogurtine @ 2010 04 13, 20:38)
Busiu bandomaju trusiuku wink.gif Rasysiu apie kiekviena Jums diena ir pojuciu ir rezultatus.
Platintoja - man i AZ wink.gif

QUOTE(Jogurtine @ 2010 04 14, 15:22)

Tai kad cia nera platintoju,tik vartotojai ir zinoma kruva tu kurie realiai nera net akyse regeje MT2,o juo labiau bande,bet skuba kuo greiciau pareiksti savo nuomone,kuri buna tik neigiama mirksiukas.gif
Atsakyti