Įkraunama...
Įkraunama...

Įdegio injekcijos - melanotanas ?

QUOTE(linuxox @ 2010 06 10, 23:13)
gali buti kad per didele doze vartojo,parasyta aiskiai kad 100kg-1mg,50kg-0,5mg

kad naudojo pagal instrukcijas...
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2010 06 13, 14:42)
kad naudojo pagal instrukcijas...

Kai liovesi naudoti, tai isniko apgamos?
Atsakyti
as esu isbandziusi viena kursa smile.gif man lb patiko ir esu patenkinta,tokiu rezultatu eidama i soliariuma tikrai nebuciau turejus thumbup.gif
Atsakyti
gal kam reikia? smile.gif klauskit kas domina,patyriau savo kailiu ir dabar leidziuos tongue.gif
Atsakyti
Jogurtine-as manau kad turejo isnykti,pati leidausi siek tiek didesne doze nei priklauso,irgi buvo atsirades vienas kitas apgamas,bet jie isnyko kai nustojau vartoti.Dabar esu uzsirasiusi lazerinei depiliacijai,nebegaliu naudoti MT,turiu 2 ar 3 buteliukus,jeigu ka domina manau galeciau perleisti,nes bijau kad paskui galiojimas nepasibaigtu.Mano lazeriavimasis truks apie 6menesius,gal net ir metus,visa si laikotarpi negalima degintis,tai turesiu naudoti savaiminio idegio kremus,arba purskiama idegi...Na bet jau tie plaukai mane tikrai uznervino.
Atsakyti
QUOTE(ileziukez @ 2010 06 22, 22:37)
gal kam reikia? smile.gif

protest.gif
Atsakyti
QUOTE(ileziukez @ 2010 06 22, 22:37)
gal kam reikia? smile.gif klauskit kas domina,patyriau savo kailiu ir dabar leidziuos tongue.gif

Klausimai:
1. Kiek laiko naudoji?
2. Ar galima pasiekti labai tamsio odos atspalvio?
3. Ar tikrai oda grazesne,lygesne ,svelnesne pasidaro (kazkas cia komentavo), tai noreciau isgirsti jusu nuomone.
4. Kiek laiko galima naudoti?
5. Ar idegis igaunamas bronzinis (bijau oranziniu spalvu).

Aciu

Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 06 23, 13:51)
Klausimai:
1. Kiek laiko naudoji?
2. Ar galima pasiekti labai tamsio odos atspalvio?
3. Ar tikrai oda grazesne,lygesne ,svelnesne pasidaro (kazkas cia komentavo), tai noreciau isgirsti jusu nuomone.
4. Kiek laiko galima naudoti?
5. Ar idegis igaunamas bronzinis (bijau oranziniu spalvu).

Aciu

pirma seansa leidausi pries menesi,pas mane taip pat atsirado apgamu kaip ir rasoma komentaruose,bet nustojus leistis jie ne dingo,o tik pasviesejo.Zinoma,kad susileidus reikia eiti i soliariuma,kad gerai idegtum,as poveiki pamaciau po 5 leidimosi kartu(vienam seansui 10kartu).labai stipriai idegiau veida kurio niekada negaledavau sulyginti su kitomis kuno vietomis.Oda pasidaro labai imli saulei.Del grazumo ir lygumo ne tiesa,mano nuomone viskas kaip ir buvo,o nieko nenaudojat vis vien nuo soliariumu oda sauseja.Po antro kurso poveikis dar tamsesnis.Nezinau tiksliai kiek laiko galima naudoti.Yra pasaulyje viena moteris,kuriai nuo injekcijos oda pasidare oranzine,bet juk bet kada gali liautis smile.gif
Atsakyti
man reikia ax.gif parasykit az uz kiek parduodat. beje apie naudojima smulkiau - kiek su kuo skiesti;-)
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 06 22, 00:39)
Kai liovesi naudoti, tai isniko apgamos?

nea, neisnyko..

apgamai savaime nenyksta
Atsakyti
del sito galiu ir pasigincyti,pas mane buvo apgamelis grynai ant lupos,kai pirma karta naudojau(ziema pries Kaledas) dabar jo tikrai nera.
Oda atrodo grazesne ir lygesne,nes ji tiesiog yra idegusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2010 06 28, 15:41)
nea, neisnyko..

apgamai savaime nenyksta

doh.gif Baisu. As turiu ir taip pakankamai nenorimu strazdanu ir apgamu...
Atsakyti