Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 5-oji tema

QUOTE(Setonas @ 2009 06 15, 22:30)
Turiu toki klausima: ar butu galima rasti kokiu papigiai bilietu liepos 16 d. is Barselonos i Paryziu ir atgal? Nes kiek ziurejau vueling.com ar easyjet.com, tai kainos siek tiek kandziojasi  g.gif

Vueling kazkokia akcijike ismete 1 000 000 bilietu po 30euru mirksiukas.gif

QUOTE(edelveise @ 2009 06 18, 09:46)
Kaip pigiai nuskristi  i Pariziu?

liepos 2-9???

2 suauge ir vaikas
as randu 783 Lt viso kelione 2240 Lt  g.gif  daugoka, ar as kazko nemoku ieskoti  doh.gif

i Paryziu siuo metu Finnair akcija padarius po 777lt, bet irgi nera labai pigu..su Ceku avalinijom kol kas randu pigiau..bet nelabai zymiai...
pati truks - plys bet rugsejo menesi turiu but Paryziuj, tai vis pasicekavinu bilietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 06 18, 19:23)
Vueling kazkokia akcijike ismete 1 000 000 bilietu po 30euru mirksiukas.gif

Bet kad tik i prieki 30 EUR kainuoja. Atgal - 50, 60 ir pan smile.gif Biski abydna. Bet siaip variantas neblogas
Atsakyti
QUOTE(edelveise @ 2009 06 18, 09:46)
Kaip pigiai nuskristi  i Pariziu?

liepos 2-9???

2 suauge ir vaikas
as randu 783 Lt viso kelione 2240 Lt  g.gif  daugoka, ar as kazko nemoku ieskoti  doh.gif

su wizzair iš Varšuvos 07.01 ten, 07.12 atgal už 500lt įskaitant kortelės mokestį
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 06 19, 00:14)
Hehe, o nuvažiavimas iki jos ir atgal.....

130 litų su eurolines pirmyn atgal 4u.gif
Atsakyti
Aš kai nelabai "mokyta" šioj srity, tai pasiklausiu pas protingesnius ir labaiu patyrusius blush2.gif
Užsikabliavau ant Ryanair, tipo, "pigių" bileitų už 1 Lt į Bremeną (2 suaugę ir du vaikai 2 m. ir 5 m.). Bet kad nelabai man išeina taip pigiai paskraidyt, bendroj sumoj gaunasi apie 700. Kažko, matyt, nedaskaičiau doh.gif
Jei užmatysit, kaip pigiai paskraidyt, brūkštelkit ir čia mirksiukas.gif Laikas būtų už mėnesio nuo dabar skaičiuojant (kad spėč be strioko vaikams pasus padaryt) lotuliukas.gif .
Mes dar tik pradžiamoksliai tokiose kelionėse, bus matyt kaip ten seksis, bet nors kelionės pradžią norėtųsi pigiai susiorganizuot. Neieškom nieko "blatno". Planas toks, nuskrendam, išsinuomojam mašiniuką, o toliau jau kaip dievas duos lotuliukas.gif Ar labai rizikinga šitaip, kaip pirmam kartui, ir dar su dviem vaikais?
Atsakyti
Kam reikia bilietu su Ryanairu Londonas (Stansted)-Kaunas rugsejui, siuo metu labai daug special offers. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 06 21, 15:06)
Aš kai nelabai "mokyta" šioj srity, tai pasiklausiu pas protingesnius ir labaiu patyrusius  blush2.gif
Užsikabliavau ant Ryanair, tipo, "pigių" bileitų už 1 Lt į Bremeną (2 suaugę ir du vaikai 2 m. ir 5 m.). Bet kad nelabai man išeina taip pigiai paskraidyt, bendroj sumoj gaunasi apie 700. Kažko, matyt, nedaskaičiau  doh.gif
Jei užmatysit, kaip pigiai paskraidyt, brūkštelkit ir čia  mirksiukas.gif Laikas būtų už mėnesio nuo dabar skaičiuojant (kad spėč be strioko vaikams pasus padaryt)  lotuliukas.gif .
Mes dar tik pradžiamoksliai tokiose kelionėse, bus matyt kaip ten seksis, bet nors kelionės pradžią norėtųsi pigiai susiorganizuot. Neieškom nieko "blatno". Planas toks, nuskrendam, išsinuomojam mašiniuką, o toliau jau kaip dievas duos  lotuliukas.gif Ar labai rizikinga šitaip, kaip pirmam kartui, ir dar su dviem vaikais?

Rugpjūčio mėnesį 22-29 dienosmis po 0 lt+ mokesčiai. Bet kainos išaugimas dar priklauso kiek bagažo norit, ar imat draudimą, kokia kortele mokat..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 06 22, 07:52)
Rugpjūčio mėnesį 22-29 dienosmis po 0 lt+ mokesčiai. Bet kainos išaugimas dar priklauso kiek bagažo norit, ar imat draudimą, kokia kortele mokat..... mirksiukas.gif

Vat šitą variantą ir bandžiau pirkt, bet man vistiek apvaliai gaunasi. Reiks gal dar kartą pamėgint doh.gif Ne veltui sako, kad durną ir bažnyčioj muša... Čia pas mane, tikriausiai, šitas variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2009 06 22, 11:22)
Vat šitą variantą ir bandžiau pirkt, bet man vistiek apvaliai gaunasi. Reiks gal dar kartą pamėgint  doh.gif Ne veltui sako, kad durną ir bažnyčioj muša... Čia pas mane, tikriausiai, šitas variantas  lotuliukas.gif

Tada geriau ieškokit variantų, kur būna "special offer", tada kaina- fiksuota ir be mokesčių. Sutaupysit. Žinau, kad dar prieš savaitę buvo pasiūlymų į Romą iš Frankfurto rugsėjui už 5eur/ žmogui į vieną pusę.....
Atsakyti
sveiki,

gal but zinoye kaip pigiai nusigauti iki Jav ,Los ANGELES? butu Liepos 11-12 dienomis,o grizimas rugpjucio menesi?

aciu lb...
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 06 24, 21:40)
linole, man reiketu, bet kazkaip nerandu sad.gif

Pažiūrėk per Ryga, ten dar kai kuriom dienom po 0lt duoda. Įtariu apsimokės ir iki Rygos nuvažiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

as domiuosi pigiais bilietais i Londona, draugas isleke ten dirbt, o uz keliu men ir aplankyt aisku jau reikalas prispirs smile.gif Niekad nesu skridusi ten, bilietu pirkusi pati irgi, gal kas patarimu parasyt asmenine zinute galit kam tenka skraidyt i Londona? Kur pigiau, kaip pigiau ir t.t.? Busiu laaabai dekinga ax.gif
Atsakyti