Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 5-oji tema

QUOTE(_Laukinuke_ @ 2009 12 16, 18:00)
OHO smile.gif kAIP TU TAIP ? smile.gif Kur galima nuskristi uz tokia suma ?smile.gif)

žmonės (su persėdimais) ir į Maljorką NEMOKAMAI, atrodo, skrido:) senas geras Ryanair..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolai @ 2009 12 16, 21:05)
žmonės (su persėdimais) ir į Maljorką NEMOKAMAI, atrodo, skrido:) senas geras Ryanair..smile.gif

Kaip nerealu ! thumbup.gif
Atsakyti
as tai neisivaizduoju kaip rasti.. taip noriu su vyru i paryziu, kokia data kur bevesciau pigiausiai radau abiems 1300 lt i abi puses... daugoka kai pamaciau kad jus po 100-200 mokat, o gal i paryziu nebuna tokiu pigiu? man data nesvarbu svarbu kad butu trim naktim ir ieitu savaitgalis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 12 18, 14:42)
as tai neisivaizduoju kaip rasti.. taip noriu su vyru i paryziu, kokia data kur bevesciau pigiausiai radau abiems 1300 lt i abi puses... daugoka kai pamaciau kad jus po 100-200 mokat, o gal i paryziu nebuna tokiu pigiu? man data nesvarbu svarbu kad butu trim naktim ir ieitu savaitgalis  blush2.gif

Nuo balandžio 1 dienos Ryanair pradeda skraidyti iš Kauno į Briuselį. Dabar kaina dviem žmonėms į abi puses - mažiau nei 300Lt.
Iš Briuselio sėdate į traukinuką (dviem žmonėms į abi puses - apie 80eur - vėl apie 300Lt) ir už 2 valandų būnate Paryžiuje. Taigi dviem žmonėms kelionė 600Lt.

Vėliau gal bus pigesni lėktuvo bilietai, gal galima pigiau nusigauti ir iš Briuselio į Paryžių - aš tiesiog šiaip žvilgterėjau.
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 12 18, 08:42)
as tai neisivaizduoju kaip rasti.. taip noriu su vyru i paryziu, kokia data kur bevesciau pigiausiai radau abiems 1300 lt i abi puses... daugoka kai pamaciau kad jus po 100-200 mokat, o gal i paryziu nebuna tokiu pigiu? man data nesvarbu svarbu kad butu trim naktim ir ieitu savaitgalis  blush2.gif

jums susirasti pigius bilietus trukdo jusu trys iskeltos salygos : i paryziu, trims naktims, savaitgali wink.gif Zmones, kurie skraido tik labai pigiai, paprastai skraido paskutine minute, jie ir pora dienu pries tai, daznai nezino kur, kada ir kaip skris - kai pamato gera kaina, griebia ir keliauja, nelabai ziuredami i data, i skrydzio laika ir t.t., zodziu jie nera apsiriboje kazkuo, kad va reikia taip ir ne kitaip, todel ir gauna pigius bilietus. O kai pradedi atostogas prie savo tvarkarascio taikyti, taikytis prie atostogu, prie savaitgaliu ir t.t. tai cia tik kaip aklai vistai grudas, kad kazkas pasiseks.

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 12 18, 16:15)
Nuo balandžio 1 dienos Ryanair pradeda skraidyti iš Kauno į Briuselį. Dabar kaina dviem žmonėms į abi puses - mažiau nei 300Lt.
Iš Briuselio sėdate į traukinuką (dviem žmonėms į abi puses - apie 80eur - vėl apie 300Lt) ir už 2 valandų būnate Paryžiuje. Taigi dviem žmonėms kelionė 600Lt.

Gera mintis - derinti skrydį su traukiniu! Tik šiuo konkrečiu atveju reikia pridurti, kad „Ryanair“ skraidys ne į Briuselį/Zaventem (BRU), o į ~40 km nuo Briuselio esantį Šarlerua (CRL). Iš jo į sostinę veža autobusas, kaina berods nuo 10 EUR į vieną pusę (važiavau jau senokai). Bet patogu, kad autobusas veža ir į Pietinę (Gare du Midi) geležinkelio stotį, kurioje rasite ir traukinį į Paryžių.

Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2009 12 18, 20:01)
jums susirasti pigius bilietus trukdo jusu trys iskeltos salygos : i paryziu, trims naktims, savaitgali wink.gif Zmones, kurie skraido tik labai pigiai, paprastai skraido paskutine minute, jie ir pora dienu pries tai, daznai nezino kur, kada ir kaip skris - kai pamato gera kaina, griebia ir keliauja, nelabai ziuredami i data, i skrydzio laika ir t.t., zodziu jie nera apsiriboje kazkuo, kad va reikia taip ir ne kitaip, todel ir gauna pigius bilietus. O kai pradedi atostogas prie savo tvarkarascio taikyti, taikytis prie atostogu, prie savaitgaliu ir t.t. tai cia tik kaip aklai vistai grudas, kad kazkas pasiseks.

Labai taikli pastaba:)
thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2009 12 18, 15:42)

Aš tai į Paryžių skrisčiau iš Varšuvos už 200lt į abi puses su wizzair.com. Iki jos važiuočiau su auto
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2009 12 19, 23:12)
Aš tai į Paryžių skrisčiau iš Varšuvos už 200lt į abi puses su wizzair.com. Iki jos važiuočiau su auto

kaip super thumbup.gif , einu klaidziot po interneta , aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2009 12 20, 00:12)

O nepatogiau su Airbaltiku is Vilniaus? Ziurejau, su e-desertais dar pusetina ta kaina gaunasi. Nebent jums reikia labai konkrecios datos, i kuria nera e-nuolaidu?

Aisku, per Varsuva koki simta lt zmogui sutaupytumete, bet tas laiko gaisimas vaziuojant per nakti, laukimas Varsuvoje tai uzmusa.... doh.gif
Zodziu, tas pigumas irgi kainuoja... verysad.gif Nedaug esu skraidziusi, bet susidariau nuomone, kad geriau kokiu sumtuku brangiau, bet tiesiai ir arciau.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 12 20, 12:00)
O nepatogiau su Airbaltiku is Vilniaus? Ziurejau, su e-desertais dar pusetina ta kaina gaunasi. Nebent jums reikia labai konkrecios datos, i kuria nera e-nuolaidu?

Aisku, per Varsuva koki simta lt zmogui sutaupytumete, bet tas laiko gaisimas vaziuojant per nakti, laukimas Varsuvoje tai uzmusa....  doh.gif
Zodziu, tas pigumas irgi kainuoja...  verysad.gif Nedaug esu skraidziusi, bet susidariau nuomone, kad geriau kokiu sumtuku brangiau, bet tiesiai ir arciau.

Jei galima ......Mano nuomone susitaupo tikrai ne vienas ir ne du šimtukai, kelionių masteliu Varšuva tai kaip ir netoli (404 km biggrin.gif ). O kelių valandų vargas automobiliu atsiperka (ypač jei vyksti ne dviese, o pvz. keturiese); valandos praleistos kokiame nors EU oro uoste kartais turi irgi savų pliusų-geriau suvoki oro uosto infrostruktūrą, pastebi kaip dirba viena ar kita skryžių kompanija, pereini per Last minutes agentūras, pabendrauji su agentūrų darbuotojais, pavartai kelionių katalogus, sutinki įdomių žmonių.
Atsakyti
Sveiki, gal kas bandet ieskoti pigių bilietų į Turkiją vasarai? kiek žiūrėjau su Ryanair'u nieko gero nesigauna, gal bandyt pirkti iš kelionių organizatorių g.gif
Atsakyti

http://www.baltictra...lt&pub_id=54398

Atsakyti