Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 5-oji tema

Help Help!!!

Man taip reikia sausio 5 arba 6 arba 7 dienomis bilietu is Italijos miestu Romos arba Milano i Vilniu arba i Ryga arba apskritai i Lietuva.
Ieskau,bet nieko nerandu pigiau negu 160 euru.

O jei padetumet rasti tiesiai is Cagliari i Lietuva butu nerealiai.As radau ,kaina su mokesciais bus apie 120 euru.Bet gal kas nors man pagelbesit rast pigiau? 4u.gif

Aciu aciu aciu
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 12 30, 00:11)
Help Help!!!

Man taip reikia sausio 5 arba 6 arba 7 dienomis bilietu is Italijos miestu Romos arba Milano i Vilniu arba i Ryga arba apskritai i Lietuva.

O jei padetumet rasti tiesiai is Cagliari i Lietuva butu nerealiai.As radau ,kaina su mokesciais bus apie 120 euru.Bet gal kas nors man pagelbesit rast pigiau?  4u.gif

Aciu aciu aciu

Su Star1 is Milano (Malpensa) yra 389 Lt su mokesciais sausio 5 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2009 12 30, 01:11)
Help Help!!!

O jei padetumet rasti tiesiai is Cagliari i Lietuva butu nerealiai.As radau ,kaina su mokesciais bus apie 120 euru.Bet gal kas nors man pagelbesit rast pigiau?  4u.gif

Aciu aciu aciu

Kad is Cagliari I Lietuva tiesioginiu skrydziu negirdejau, kad butu, greiciausiai su persedimu? g.gif
O siaip is Milano su Star1 labai geras pasirinkimas, jei labai skubu... siandien nusiperki, ryt po piet jau Vilniuje. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, keliauninkai mirksiukas.gif

domina skrydžiai į JAV, Vašingtoną, Niujorką 2010m vasarai, ar labiau rudeniop...galim skristi iš Vokietijos ar pan, jei smarkiai pigiau gautųsi... kažkaip iš LT be 2000LT niekur...
maždaug mėnesiui skristume, datos pakolkas nėra svarbios, derintumėmės prie geriausios kainos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2010 01 06, 09:10)
Sveiki, keliauninkai mirksiukas.gif

domina skrydžiai į JAV, Vašingtoną, Niujorką 2010m vasarai, ar labiau rudeniop...galim skristi iš Vokietijos ar pan, jei smarkiai pigiau gautųsi... kažkaip iš LT be 2000LT niekur...
maždaug mėnesiui skristume, datos pakolkas nėra svarbios, derintumėmės prie geriausios kainos  blush2.gif

tuo metu laiku 2000litu is LT yra super gera kaina.
Atsakyti
Skrisk i NIUJORKA uz 669 Lt. Pigus bilietai i Niujorko MUZIEJUS....
Niujorkas tik 669 Lt!

P.S.: gal kam bus aktualu 4u.gif
Atsakyti
quote=MichGirl,2010 01 07, 03:22]
tuo metu laiku 2000litu is LT yra super gera kaina.
[/quote]
hmh, bet mūsų nelabai tenkina ta kaina... nu gi brangu blush2.gif žiūrinėju labiu vasaros pabaigai nuo rugpjūčio galo... hmh, o jei ne iš LT? g.gif
dabar iki sausio galo perkant ir iki kovo galo keliaujant, tai iš Berlyno į NIujorką 669 LT! 4u.gif vat čia tai kaina 4u.gif
http://estravel.lt/i...ain_id=798,1066

Atsakyti
Pasinaudokite puikia galimybe užsisakyti LOT oro bendrovės bilietus net su 21% nuolaida !

Akcijos taisyklės:
Bilietų pardavimas: sausio 7-11 d.
Kelionės laikotarpis: nuo 2010 vasario 21 d. iki 2010 birželio 21 d.
Kelionės datos negali būti: nuo balandžio 1 iki 11 d., nuo balandžio 29 iki gegužės 9 d. ir nuo gegužės 9 iki birželio 6 d.
Akcija galioja tik LOT aviakompanijos vykdomiems skrydžiams Lenkijoje ir Europoje (išskyrus reisus į Maskvą).
Akcijos metu taikoma 21 proc. nuolaida nuo bilieto tarifo. Mokesčiams nuolaida netaikoma.Vaikams gali būti taikoma papildoma nuolaida.
Atsakyti
Debora, o kur čia būtų galima užsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(_saule @ 2010 01 07, 22:57)
Debora, o kur čia būtų galima užsisakyti?

Kaip visada - aviakompanijos puslapyje, bet dažnai ir internetinio rezervavimo sistemose.
Atsakyti
Gal ką nors sudomins čekų pasiūlymas:

Ypatingos kainos Valentino dienai!

Budapeštas nuo 557 Lt*
Berlynas nuo 649 Lt*
Roma nuo 567 Lt*
Atėnai nuo 799 Lt*
Venecija nuo 589 Lt*
Ciurichas nuo 839 Lt*
Milanas nuo 614 Lt*

Kelionių periodas - iki 2010 m. kovo 31 d.
*Bilieto kainos į abi puses su oro uosto mokesčiais.
*Aptarnavimo mokesčiai į kainą neįtraukti.

Valentino savaitgalis Briuselyje:

Ilgasis Valentino savaitgalis Briuselyje!
Vasario 12 - 15 dienomis

Saldžiai praleiskite tris dienas šokolado mieste tik už 749 Lt/ asm.

Į kainą įskaičiuota kelionė lėktuvu į abi puses ir
trys nakvynės 3* viešbutyje su pusryčiais!

Daugiau informacijos čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 20 sausio 2010 - 13:39
Gal galėtumėte kas pagelbėti... Ieškom skrydžio iš Bergeno (Norvegija) i New York'ą arba Newark Liberty. Vasario pabaigoj, grįžimas balandžio pradžioj. Pigiausia ką radome tai 1862 Lt. Gal turite kokių pasiūlymų?... 4u.gif
Atsakyti