Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 5-oji tema

AirBaltic dabar siulo i TelAviva uz 870 Lt. Cia gera kaina? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2009 08 16, 10:45)
AirBaltic dabar siulo i TelAviva uz 870 Lt. Cia gera kaina?  biggrin.gif

Kiek ziurejau tai cia gera kaina. Uz tokia kaina mes pirkom bilietus Izraelin spalio men gale ir laukiam keliones. O mano giminaitis kazkokiu budu suskraide i Tel Aviva uz 200 litu.I abi puses! mirksiukas.gif As tokiu bilietu nemaciau pardavime. Cia viskas kalbama apie Air baltic per Ryga.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 08 15, 19:57)
Iš Rygos su Ryanair'u į Briuselį, o iš ten su traukinuku iki  Paryžiaus. Ieškant iš anksto manau galima tilpti į kokius 300Lt su nuvažiavimu į Rygą.

O kokiu traukiniu keliaut? Ir kokios kainos? Gal imanoma traukinio bilietu kainas kokioj svetainej paveizet?
Atsakyti
Sveiki:)
Gal kas uzmate pigiu bilietu i MIlana spalio-lapkricio men? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2009 08 17, 22:46)
Gal kas uzmate pigiu bilietu i MIlana spalio-lapkricio men? smile.gif

su star1 pabandyk is Vilniaus. Maciau pasiulymus
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2009 08 18, 17:57)
su star1 pabandyk is Vilniaus. Maciau pasiulymus

Man irgi rūpi pigūs skrydžiai į MIlaną. Taip Star1 vakar ,,išmetė,, akciją.
Kiek pasidomėjau, skaičiau, girdėjau tai šia kompanija nelabai galima pasitikėti. ,,Lietuvos ryte " geras straipsnis. Kadangi kompanija jauna, todėl patikimiau rinktis jau žinomas, kaip sakoma ,,patyrusias " bendroves. Bilietus parduoda dabar , o skrydziai nuo lapkricio. Niekas negali garantuoti kad jie tikrai vyks g.gif
Atsakyti
Ieškau spalio 10 - 12 d. skrydžių į Paryžių ir atgal. Kitom dienom tai yra daug gerų variantų, vos ne iki 150 Lt į abi puses. Tad jeigu kas dar kokį variantą aptiksit, parašykit.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniq: 19 rugpjūčio 2009 - 12:50
QUOTE(violence @ 2009 08 19, 12:58)
bigsmile.gif prašau pasidalinkit kur tokiomis kainomis yra  rolleyes.gif

Pasidairykit Ryanaire Riga - Skavsta ir Skavsta - Paris. Bent praeitą savaitę kai daug ieškojau, tai buvau radęs keletą įdomių variantų.
Atsakyti
Esu naujokė tokiuose bilietų medžioklėse. Nutariau savarankiškai pakeliaut be agentūrų. Domina Riga-Stambulas-Riga. Girdėjau žmonės pirmyn ir atgal už 300-400 Lt nuskrenda. Gal patarsit kur ir kaip medžiot tuos bilietus. Panaršius LT svetainėse kažkaip nieko įpatingo nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2009 08 22, 11:17)
Esu naujokė tokiuose bilietų medžioklėse. Nutariau savarankiškai pakeliaut be agentūrų. Domina Riga-Stambulas-Riga. Girdėjau žmonės pirmyn ir atgal už 300-400 Lt nuskrenda. Gal patarsit kur ir kaip medžiot tuos bilietus. Panaršius LT svetainėse kažkaip nieko įpatingo nematau  g.gif

www.airbaltic.lt nerandat?
Atsakyti
gal kas uzmatet pigiu bilietu y londona spalio - lapkricio menesiui? radau pigiausiai pirmyn atgal uz ~250 lt 4u.gif pigiau nebutu?
Atsakyti
QUOTE(Kėja @ 2009 08 24, 22:08)
O kur šituos bilietukus radai?  blush2.gif

Ryanair.com smile.gif
Atsakyti