AirBaltic dabar siulo i TelAviva uz 870 Lt. Cia gera kaina?

QUOTE(Mariposa @ 2009 08 16, 10:45)
Kiek ziurejau tai cia gera kaina. Uz tokia kaina mes pirkom bilietus Izraelin spalio men gale ir laukiam keliones. O mano giminaitis kazkokiu budu suskraide i Tel Aviva uz 200 litu.I abi puses!

QUOTE(Medinis @ 2009 08 15, 19:57)
Iš Rygos su Ryanair'u į Briuselį, o iš ten su traukinuku iki Paryžiaus. Ieškant iš anksto manau galima tilpti į kokius 300Lt su nuvažiavimu į Rygą.
O kokiu traukiniu keliaut? Ir kokios kainos? Gal imanoma traukinio bilietu kainas kokioj svetainej paveizet?
Sveiki:)
Gal kas uzmate pigiu bilietu i MIlana spalio-lapkricio men?
Gal kas uzmate pigiu bilietu i MIlana spalio-lapkricio men?

QUOTE(Mayte @ 2009 08 17, 22:46)
su star1 pabandyk is Vilniaus. Maciau pasiulymus
QUOTE(vedeja @ 2009 08 18, 17:57)
su star1 pabandyk is Vilniaus. Maciau pasiulymus
Man irgi rūpi pigūs skrydžiai į MIlaną. Taip Star1 vakar ,,išmetė,, akciją.
Kiek pasidomėjau, skaičiau, girdėjau tai šia kompanija nelabai galima pasitikėti. ,,Lietuvos ryte " geras straipsnis. Kadangi kompanija jauna, todėl patikimiau rinktis jau žinomas, kaip sakoma ,,patyrusias " bendroves. Bilietus parduoda dabar , o skrydziai nuo lapkricio. Niekas negali garantuoti kad jie tikrai vyks

QUOTE(violence @ 2009 08 19, 12:58)
Pasidairykit Ryanaire Riga - Skavsta ir Skavsta - Paris. Bent praeitą savaitę kai daug ieškojau, tai buvau radęs keletą įdomių variantų.
Esu naujokė tokiuose bilietų medžioklėse. Nutariau savarankiškai pakeliaut be agentūrų. Domina Riga-Stambulas-Riga. Girdėjau žmonės pirmyn ir atgal už 300-400 Lt nuskrenda. Gal patarsit kur ir kaip medžiot tuos bilietus. Panaršius LT svetainėse kažkaip nieko įpatingo nematau

QUOTE(Jofky @ 2009 08 22, 11:17)
Esu naujokė tokiuose bilietų medžioklėse. Nutariau savarankiškai pakeliaut be agentūrų. Domina Riga-Stambulas-Riga. Girdėjau žmonės pirmyn ir atgal už 300-400 Lt nuskrenda. Gal patarsit kur ir kaip medžiot tuos bilietus. Panaršius LT svetainėse kažkaip nieko įpatingo nematau 

www.airbaltic.lt nerandat?
gal kas uzmatet pigiu bilietu y londona spalio - lapkricio menesiui? radau pigiausiai pirmyn atgal uz ~250 lt
pigiau nebutu?