Įkraunama...
Įkraunama...

Prailgintos grupės

QUOTE(sunflow @ 2012 10 02, 20:11)
Padariau išvadą, kad prailginta grupė vis dėl to yra labiau blogis, negu gėris. Nors vaikams ir patinka, bet emociniai vaiko būsenai tikrai kenkia.

Tikra tiesa. Vaiką į prailgintą reikia leisti tik tada, jei nėra kito pasirinkimo. Pabandykite įsivaizduoti kokiame erzelyje būna vaikas nuo ryto iki vakaro. Nei prisėst ramiai, nei prigult...
Atsakyti
Hm, kas kokią patirtį turi. Mūsų pailginta grupė liuks. Mokam, jei pilną mėnesį būna 150 Lt. , jei pusę, per pusę. Mokytoja Asta dirba taip, kad nuo pernai norinčių buvo 60 vaikų. Tad mokykla surado antrą mokytoją. Kalbu apie Vilnių, S.Stanevičiaus progimnaziją. Tingiu pasakoti, galima pasižiūrėti, jei įdomu facebook tinkle - fabukų išdykėliai. Vaikai nenori eiti namo. Pamokas paruošia. O jau veiklos - konkursai, išvykos, koncertai, programos. Į lauką eina, žiemą nuo kalniukų leidžiasi smile.gif Ko daugiau reikia? Gėris pailginta grupė. Ir vaikams gražus laisvalaikis, vaikystės prisiminimas smile.gif
Atsakyti
sveikos,
gal žinote kur galėčiau rasti sąrašą ar pan. kuriose mokyklose yra prailginta grupė pradinukams? ačiū
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2013 01 09, 13:32)
sveikos,
gal žinote kur galėčiau rasti sąrašą ar pan. kuriose mokyklose yra prailginta grupė pradinukams? ačiū

Skambink ir klausk savo mokykloje. Gabijos gimnazijoje prailginta grupe yra tik 1 klaseje.
Medeinos pradinej mokykloje yra 1, 2, 3 ir 4 klaseje.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 01 10, 21:22)
Skambink ir klausk savo mokykloje. Gabijos gimnazijoje prailginta grupe  yra tik 1 klaseje.
Medeinos pradinej mokykloje yra 1, 2, 3 ir 4 klaseje.

Prailginta grupe skirta pamoku paruosimui ir kai lieka laiko, tai pazaidimams, ejimui i lauka. Mokytoja privalo priziureti mokinukus ir padeti pamoku ruosoje. Todel as esu uz prailginta grupe.Vaikai darzeliuose nuo ryto iki vakaro prabuna dar didesniame surmulyje ir nieko. O jei vaikai eina sienom, dauzo su knyga per galva, o mokytoja nieko tuo metu nesako, tai cia jau rimta beda. Reikia pradeti kalbetis su pacia mokytoja, o jei nereaguos, tai pranesti direktoriui
Atsakyti
QUOTE(janome @ 2013 01 25, 22:01)
Prailginta grupe skirta pamoku paruosimui ir kai lieka laiko, tai pazaidimams, ejimui i lauka. Mokytoja privalo priziureti mokinukus ir padeti pamoku ruosoje. Todel as esu uz prailginta grupe.Vaikai darzeliuose nuo ryto iki vakaro prabuna dar didesniame surmulyje ir nieko.  O jei vaikai eina sienom, dauzo su knyga per galva, o mokytoja nieko tuo metu nesako, tai cia jau rimta beda. Reikia pradeti kalbetis su pacia mokytoja, o jei nereaguos, tai pranesti direktoriui

Nelabai supratau kodel buvo pacituoti mano zodziai...? g.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausit, radau toki Vilniaus miesto tarybos sprendima, kuriame nurodoma, kad
2.1. išdėstyti 16 punktą taip:
„16. Vienam vaikui/mokiniui teikiamos pailgintos dienos grupės (popamokinės veiklos) valandos įkainis gali būti ne didesnis kaip 1,70 Lt (0,49 Eur).“;
http://www.vilnius.l...;DocId=30249502

gal galite paaiskinti, kodel skirtingose mokyklose skirtingi mokesciai, musu mokykloje 1 euras 1 val
Gal susidurete su tokiu klausimu?
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2015 09 06, 16:26)

gal galite paaiskinti, kodel skirtingose mokyklose skirtingi mokesciai, musu mokykloje 1 euras 1 val
Gal susidurete su tokiu klausimu?

mano vaiko mokykloje 1 val- 0,6 e. klausiau švietimo skyriuje, tai atsakymas buvo, kad kiekviena mokykla sprendžia pati kokia kaina bus...
man tai klausimas iškyla kodėl vienoj mokykloj prailginta grupė visai nemokama (aišku tokių mokyklų mažai). o kitose totalus biznis doh.gif mokytojai vykdo individualią veiklą ir mokykla nesikiša, nenori, nevesk....
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2015 09 08, 07:41)
mano vaiko mokykloje 1 val- 0,6 e. klausiau švietimo skyriuje, tai atsakymas buvo, kad kiekviena mokykla sprendžia pati kokia kaina bus...
man tai klausimas iškyla kodėl vienoj mokykloj prailginta grupė visai nemokama (aišku tokių mokyklų mažai). o kitose totalus biznis doh.gif mokytojai vykdo individualią veiklą ir mokykla nesikiša, nenori, nevesk....

Jei mokykla neturi pinigų (ar nenori) sumokėti už pailgintos grupės etatą - mokytojai ima individualią veiklą, jei yra norinčių.
Atsakyti
Musu mokykloj pailginta grupe kainuoja 30 euru uz menesi, nesvarbu vaikas ten bu valanda ar tris valandas.
Atsakyti
Musu mokykloje nemokama .iki 17.30
Atsakyti
kartais eina, kai pati nori. geras dalykas tiems, kurie neturi senelių arti ir auklių.
Atsakyti