Įkraunama...
Įkraunama...

Prailgintos grupės

ar jusu vaikai ten paruosia pamokas? mano vaikas niekad ten neruosia pamoku, jau eisiu aiskintis, ar neturetu mokytoja padet ir sukontroliuot pamoku darymo..
Atsakyti
QUOTE(Militai @ 2015 09 09, 15:36)
Musu mokykloj pailginta grupe kainuoja 30 euru uz menesi, nesvarbu vaikas ten bu valanda ar tris valandas.

Nieko sau kaina unsure.gif

QUOTE(matrioska @ 2015 09 30, 19:16)
ar jusu vaikai ten paruosia pamokas? mano vaikas niekad ten neruosia pamoku, jau eisiu aiskintis, ar neturetu mokytoja padet ir sukontroliuot pamoku darymo..

Pas mus privaloma. Pirmoje klaseje tariausi su mokytojomis, kad neverstu, nes vaikas norejo daryti darbus namie, kad as buciau, jei ka ax.gif
Atsakyti
As buciau laiminga, jei kainuotu 30 eur, pas mus valanda kainuoja 0.80 eur valanda. Vaikas buna prailgintoje nuo 12.30 iki 18.00, uz 20 dienu gaunasi 88 eur. Va cia tai kaina smile.gif Veiksmas vyksta Vilniuje, M. Mazvydo progimnazijoje. Pamokas daug maz paruosia, bet siaip chaosas ir triuksmas klaseje ziaurus. Toki bizniuka suka, kad net baisu. O kai tevai kelia klausima del kainos, sako, kad uz maziau mokytojos nedirbs. Vat ir sukis tu zmogau kai iseities nera. Bandysiu savo pirmoka nuo kito men. pratinti, kad eitu namo pats. Ziuriu, kad visai jis atsakingas, nor vis atrode, kad dar zioplas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ina8001: 02 spalio 2015 - 22:42
0.60 € / val ir esu labai patenkinta prailgintos grupės veikla. Eina į kiemą, išsidūksta, sotus, prižiūrėtas, ko daugiau norėt smile.gif Pamokų neruošia, bet užimtumu pasirūpinta, nes išmaniosios technologijos draudžiamos smile.gif
Atsakyti
mano pirmokas eina ir labai nori i prailginta grupe, nes ju mokytoja ten buna, jos metu ir pamokas padaro ir i burelius eina ir i lauka isekia thumbup.gif kaina pas mus 0,58 euro uz valanda. kai vaikas burelyje tai nesiskaiciuoja ta valanda.
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2015 09 30, 20:16)

pamoku neruosia, nors galetu sad.gif
Atsakyti
Pailgintoj grupėj vaikai eina į lauką, ruošia pamokas (ne visada doh.gif , bet apskritai nelabai patenkinti, skundžiasi, kad nuobodu g.gif
Atsakyti

1 EUR/h. Nori eik-nori neik, kaip sakoma smile.gif nelabai turim iš ko rinktis, tik porą dienų per savaitę eina į muzikinę mokyklą. Pamokas paruošia kai kada, bet šiaip neverčia, o mes ir nereikalaujam. Man svarbiau, kad būtų užsiemę, mokytoja (ne mūsų, kitos pirmokėlių klasės) tikrai šauni ir rūpestinga.
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2015 09 30, 19:16)

Musu vaikas tik labai retais atvejais paruosia pamokas.
Kalbejau su mokytoja, ji sako, kad visi turetu ruosti pamokas. Taciau padeda tiems vaikams kurie patys prie jos prieina ir papraso paaiskinti, o kiti neeina-vadinasi supranta ir daro patys...

Atsakyti
Keliu šią temą į viršųsmile.gif

Pati auginu dvi dukras ir susiduriu su problema, kur palikti saugiai vaiką po pamokų iki darbo pabaigos. Norėčiau organizuoti tokią grupę Pilaitėje (Vilniuje) 10-15 vaikų jau šį pavasarį. (Pati esu matematikos magistrė, su pedagoginiu išsilavinimu. Patirtis 17 metų) Domina: ar Jums tai taip pat aktuali tema? Čia kaip ir apklausa būtų smile.gif, na tokia dėl statistikos labiau ir veiklos krypčių patikslinimo.
1. Kokie tikslai būtų paliekant vaiką prailgintoje (privačioje, ne mokykloje su mokytoja!) grupėje?
2. Iki kelintos valandos reiktų vaiko priežiūros?

Mano atsakymai būtų šie:
1. Norėčiau, kad vaikas atliktų namų darbus, būtų užimtas (judesio žaidimai lauke - būtinai, jei blogas oras - mankšta uždarose patalpose; stalo žaidimai, kūrybiniai ir/ar lavinamieji užsiėmimai)
2. Iki 17:30

Būčiau dėkinga už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(renefelt @ 2017 01 05, 07:35)
Keliu šią temą į viršųsmile.gif

Pati auginu dvi dukras ir susiduriu su problema, kur palikti saugiai vaiką po pamokų iki darbo pabaigos. Norėčiau organizuoti tokią grupę Pilaitėje (Vilniuje) 10-15 vaikų jau šį pavasarį. (Pati esu matematikos magistrė, su pedagoginiu išsilavinimu. Patirtis 17 metų) Domina: ar Jums tai taip pat aktuali tema? Čia kaip ir apklausa būtų smile.gif, na tokia dėl statistikos labiau ir veiklos krypčių patikslinimo.
1. Kokie tikslai būtų paliekant vaiką prailgintoje (privačioje, ne mokykloje su mokytoja!) grupėje?
2. Iki kelintos valandos reiktų vaiko priežiūros?
Mano atsakymai būtų šie:
1. Norėčiau, kad vaikas atliktų namų darbus, būtų užimtas (judesio žaidimai lauke - būtinai, jei blogas oras - mankšta uždarose patalpose; stalo žaidimai, kūrybiniai ir/ar lavinamieji užsiėmimai)
2. Iki 17:30

Būčiau dėkinga už atsakymus.

Atsakyti

Maniskis paruosia pamokas.  :D​ 

Atsakyti