Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

radau kaip pamazint
thumbup.gif
user posted image
ir lentyneles keli frgmantai...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Balte labai dailus remeliai prie pakabyciu, super 4u.gif
vi vi taip sumazinai foto kad neina iziuret ka ten per grozi padariai, matosi kad motyvas su vynuogem, o kas kaip su kuo nesimato g.gif , bet atrodo, kad grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
aha tapati norejau parasyt. kad dabar nieko neina iziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2009 06 19, 22:08)
Nuolat apžiūrinėju jūsų grožybes wub.gif bandau ir as savo smulkmenas parodyt ax.gif

Kaip tik vakar ir aš tokias pat mini dėžutes nusipirkau biggrin.gif

Balte...labai gražu...man ta su paukštukais servetėlė jau senai įstrigus į širdį...tik niekaip nesugalvoju kaip ir kur panaudoti.... ax.gif
Atsakyti
Balte laukiam tavo padeklo , kada ikelsi? rolleyes.gif man ir su paukstukais servetele grazi smile.gif
Vi vi parodyk foto normaliu formatu, kad eitu paziuret ka ten grazaus padariusi esi bigsmile.gif
Atsakyti
Vazonėlis...iš trijų pusių(atsiprašau už nuotraukos kokybę ax.gif )

user posted image

Bandžiau susidraugauti su Sottile,bet nelabai išėjo verysad.gif (įtriniau su akių šėšėliais,tai labai nusimozojo...vos nuvaliau ir tai kai kur nelabai išėjo nutrint...Gal visgi su porporina būt geriau g.gif,nes su aliejiniais visai vieną darbuką sugadinau..)
user posted image
Atsakyti
Oi merginos, labai esu dekinga uz kruva patarimu, ir dar su kainom bigsmile.gif
bandysiu dar i kelias vynines kur pakeliui uzsuk paveizet, bet matyt i Philipsa reiks prisiruost. Turim ideja dovanai ir ribota biudzeta, o i dezutes norisi dar ir vyno geresnio idet tongue.gif dar karteli dideliausias aciu visoms atsiliepusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=Babaužienė,2009 06 20, 13:33]Vazonėlis...iš trijų pusių(atsiprašau už nuotraukos kokybę ax.gif )

Bandžiau susidraugauti su Sottile,bet nelabai išėjo verysad.gif (įtriniau su akių šėšėliais,tai labai nusimozojo...vos nuvaliau ir tai kai kur nelabai išėjo nutrint...Gal visgi su porporina  būt geriau g.gif,nes su aliejiniais visai vieną darbuką sugadinau..)

Atrodo neblogai pavyko, nelabai foto matosi kur issitepliojau seseliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 20 birželio 2009 - 19:39
QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 20, 20:38)
Atrodo neblogai pavyko, nelabai foto matosi kur issitepliojau seseliai 4u.gif

Gal foto nelabai išryškina... g.gif Bet daugiau su sottile nedraugausiu schmoll.gif
Atsakyti
bandau dar karteli imest dezutes didesnio dydžio
user posted image
Papildyta:
dar dekoravau dėžutę.gavosi biski brokelio blush2.gif visu pirma galėjau nedažyt po apacia baltai,o lijuot servetkas visu sluoksniu,antra be sendinimo atrodė daug gražiau ax.gif user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi vi: 20 birželio 2009 - 22:28
tai dabar kur matosi balta spalvyte aplin rozes reikia su mazu teptuku padazyt juodai. tai tada viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2009 06 20, 21:44)
Gal foto nelabai išryškina... g.gif Bet daugiau su sottile nedraugausiu schmoll.gif

Pabandyk su porporina , sugadinau ir as viena dezute iskart uzlakavau akrilini laka, pamirsau, kad sintetinio reikia, bet draugauju toliau ir vazonams gaileciau tokio nepigaus produkto, geriau is artmanijos koki retro nusipirkciau rolleyes.gif Man pavyko pazaboti arabiska guma, tai sotiles dabar nebebaisi, bandyk ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti