Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

Ačiū, urupeja2, Babaužienė 4u.gif

QUOTE(urupeja2 @ 2009 06 20, 10:35)
Balte laukiam tavo padeklo , kada ikelsi?  rolleyes.gif

Na, teks rodyt, nepmiršot biggrin.gif smile.gif
Ryt dieną pasistengsiu nufotografuoti.

QUOTE(PACIOS @ 2009 06 21, 18:17)
Parodysiu kazkada daryta dezute su klijuotais ranku darbo nerinukai.

wub.gif

Maža krikštynų dėžutė su angeliukais angel.gif
Irgi reikia dieną perfotografuoti, nes ne tas vaizdas visai.

user posted image
Kajus irgi neliks nuskriaustas: rėmelis su meškučiais ir bitutėm.

user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=baltė,2009 06 22, 00:31]
Na va koks grazus Kajaus remelis , super smile.gif, o padeklo laukiam ir krikstadezes tuo paciu, suintrigavai mirksiukas.gif
Ikea labai daili arbatine, su kuo skaldiai:4u:

Atsakyti
balte, rėmelis bigsmile.gif Man patiko užrašymas iš taškelių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(PACIOS @ 2009 06 21, 19:17)
Parodysiu kazkada daryta dezute su klijuotais ranku darbo nerinukai.Kiljuota
linoliaumo lipalu ir ant virsaus uztepta daug lako.

user posted image

user posted image

Labai daili dezute su nerineliais!!!

ikea nuostabi arbatine thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aussrrina: 22 birželio 2009 - 08:29
[quote=ikea,2009 06 21, 23:01]
kadangi taip siltai mane priemet i savo gretas :ax:parodysiu dar viena darbeli
arbatine mano mamai dovanu 4u.gif

Ikea, labai graži arbatos dėžutė 4u.gif
Atsakyti
Balte, Pacios, nuostabus darbeliai smile.gif
Atsakyti
seniai besigyriau blush2.gif vaikiska kriksto pakabele,laukiu tik seiminiko pritarimo ir bus israitytos rausvos raideles 4u.gif ir kita diplomo progai bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 22 birželio 2009 - 13:05
Sveikos merginos. As irgi uzsiimu dekupazu, tik aisku labai neprofesionliai. Jei pakviesit draugaut, tai vakare galesiu savo foto ideti mirksiukas.gif , nes dabar darbe esu. Visko neperskaiciau, saziningai prisipazystu. Tai mano klausimas jums pasirodys gal keistas blush2.gif . Turiu torseros gaubta, visas medziaginis, is kitos puses nera pakietinimo. Ar galima paprastom priemonem naudotis darant dekupaza, ar reiktu specialiu tekstilei?
Atsakyti
[quote=Mamukas Indriukas,2009 06 22, 14:04]
seniai besigyriau blush2.gif vaikiska kriksto pakabele,laukiu tik seiminiko pritarimo ir bus israitytos rausvos raideles 4u.gif ir kita diplomo progai bigsmile.gif

Mamukas Indriukas, labai gražios pakabėlės 4u.gif Norėjau paklausti, o kuo dekoruotos tos vaikiškos - ten siūliukas dėtas, ar medžiaga, ar popierius?? g.gif
Atsakyti
[quote=dajne,2009 06 22, 14:39]
[quote=Mamukas Indriukas,2009 06 22, 14:04]

Mamukas Indriukas, labai gražios pakabėlės 4u.gif Norėjau paklausti, o kuo dekoruotos tos vaikiškos - ten siūliukas dėtas, ar medžiaga, ar popierius?? g.gif
[/quote]
dekui 4u.gif taip ten popierius buvo pats siuvinetas pirkau vilniaus senamiestyje yra tokia parduotuvyte,labai graziu dalyku yra ten, ten tokiam skersgatviuke kuris iseina i pilies gatve,salia kinu maistas,anksiau ten regis buvo suvenyrai,o poierius man atrodo siaip skirtas scrapbookingui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamukas Indriukas: 22 birželio 2009 - 13:45
[quote=urupeja2,2009 06 22, 00:30]
[quote=baltė,2009 06 22, 00:31]
Na va koks grazus Kajaus remelis , super smile.gif, o padeklo laukiam ir krikstadezes tuo paciu, suintrigavai mirksiukas.gif
Ikea labai daili arbatine, su kuo skaldiai:4u:
[/quote]

aciu uz pagyrimus smile.gif tikrai malonu kai darbeli ivertina smile.gif
o skaldziau su Crackle Sottile.... itrukimai dar stambesni turejo but, bet as neturejau kantrybes rezultato laukt ir pagreitinau visa procesa su plauku dziovintuvu blush2.gif
Atsakyti
Rodausi rolleyes.gif
Padėklas "Obels žiedai"
(Dvikomponentis, jei kam bus įdomu, Stamperia Sottile, įtrinta aliejiniais dažais. Prieš servetėlę dažyta gelsvai ir nušveista, kad matytūsi medžio faktūra, lakuota akriliniu matiniu laku, pabaigai matinis purškiamas lakas).

user posted image
user posted image

Mažytė dėžutė su angeliukais
(Dvikomponentis, jei kam bus įdomu, Stamperia Medium, įtrinta šešėliais. Prieš servetėlę dažyta baltai, lakuota akriliniu matiniu laku, pabaigai matinis purškiamas lakas).

Atsakyti