Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

rimute7 aciu uz patarima 4u.gif . tam ir idejau foto, kad patarimu gauciau. "As dar ne burtininke as tik mokausi" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2009 06 22, 21:21)
rimute7 aciu uz patarima 4u.gif . tam ir idejau foto, kad patarimu gauciau. "As dar ne burtininke as tik mokausi" ax.gif

Ismoksi, tik reikia dirbti ir rodytis 4u.gif . O as tokia pati "besimokanti" kaip ir tu ax.gif . Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Pinavija Nuostabioji darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Irgi turiu tokia servetele, labai patinka, vis nesugalvoju kus panauduoti.
Paskutiniu laiku mano darbai buvo tik tamsios spalvos, sugalvojau padaryti ka nors sviesesnio.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 06 22, 23:49)
Pinavija Nuostabioji darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Paskutiniu laiku mano darbai buvo tik tamsios spalvos, sugalvojau padaryti ka nors sviesesnio.
user posted image

alialeks, na neblogai gavosi. čia Tau 4u.gif
O ten medienos rėvės matosi?
Atsakyti
[quote=alialeks,2009 06 22, 23:49]
Ir labai graziai pavyko 4u.gif
Balte negali buti , kad pro akis praslydo toks padeklas, grazu nieko neprikibsi 4u.gif
Pinavija nuostabioji labai jau grazus derinys prie arbatines, 4u.gif
Mamuko indriuko pakabos dailios smile.gif

Atsakyti
niu labai idomiai alialiaks dezute tavo atrodo wub.gif . manau, kad sonai dazyti is pradziu alyvine ant virsaus ta sviesi ir gerai gerai pasidarbuota su svitriniu. o virsus tik vos vos pasvitrinta. atrodo labai originaliai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(alialeks @ 2009 06 22, 22:49)
Pinavija Nuostabioji darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

nuostabu!!!!!!!!!!!! tos rieves medzio ,kaip grazu! net akys islipo blink.gif wub.gif man kazko primine Prancuzija si dezute wub.gif
Atsakyti
Mamuk Indriuk pirmoji pakaba skirta Mildai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 06 23, 00:26)
Mamuk Indriuk pirmoji pakaba skirta Mildai  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 06 22, 17:03)

bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(alialeks @ 2009 06 22, 21:49)

wub.gif smile.gif

liuks visu darbeliai, kokios darbscios visos thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal galit padėti unsure.gif Noriu padaryti dėžutę draugei vestuvių proga. Išnaršiau visą internetą bet nerandu gražių paveiksliukų vestuvių tematika verysad.gif Gal žinot kokią nuorodėlę ax.gif
Atsakyti
Merginos gal galit padėti Noriu padaryti dėžutę draugei vestuvių proga. Išnaršiau visą internetą bet nerandu gražių paveiksliukų vestuvių tematika Gal žinot kokią nuorodėlę

deviantart.com/ thumbup.gif
Atsakyti