Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą

QUOTE(digma.lt @ 2010 01 25, 21:07)
na va - pagaliau prisiruosiau  blush2.gif ... Jei kam smalsu - CIA sudejau visas foto pries savo apdailine intervencija ir po  tongue.gif

man lb patiko 4u.gif Anam straipsny buvau pasigedus foto kitu rakursu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(digma.lt @ 2010 01 25, 21:07)
na va - pagaliau prisiruosiau  blush2.gif ... Jei kam smalsu - CIA sudejau visas foto pries savo apdailine intervencija ir po  tongue.gif

Viskas gan įdomu,bet man miegamasis schmoll.gif ax.gif .
Atsakyti
Sveiki, kaip tik labai ieškojau tokios temelės, kadangi darosi aktualu, artėja remontai doh.gif Gal galėtumėte patarti, į ką kreiptis dėl pakabinamų lubų ir apšvietimo, ar tai daro dizaineriai ar architektai? blush2.gif blush2.gif Ir dar turiu didžiulį klausimą dėl spalvų doh.gif kadangi negalime visko keisti, tada teks palikti tamsiai žalias grindis (plytel.),kokios spalvos derėtų ir kokios kažkaip "užslėptų" grindis, nes man kažkaip nesinori kad į jas kreiptųsi dėmesys, na ir dar daug klausimėlių turiu, bet gal pirma palauksiu, kol čia išssispręs klausimas dėl vietos po saule tongue.gif
p.s. man pasirodė labiau jauki Kotrynkos atidaryta temelė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrėlė: 26 sausio 2010 - 23:39
reduxe,SUPER virtuve,ir idejos joje,myliu tokius kruopstuolius,noreciau ir as tokiu dydziu,erdves.cia jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 01 25, 14:25)
sveiki. imesiu savo virtuve pasirodit  blush2.gif  Virtuve Cia facebooke,jei neprisiregistrave tai gali nerodit.
Aisku,dar iki pabaigos labai toli,bet bendra ideja jau matosi.

Labai grazi virtuve, atitinka mano skoni...
Noriu paklausti apie tas medines grindis - ten kaip suprantu, kazkokie uzrasai ant ju? Cia specialiai taip? Kaip tai daroma, ar cia jau lentos tokios?
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2010 01 28, 11:37)
Noriu paklausti apie tas medines grindis - ten kaip suprantu, kazkokie uzrasai ant ju? Cia specialiai taip? Kaip tai daroma, ar cia jau lentos tokios?

esu maciusi toki pati laminata(jis iskart su tokiu uzrasu ir rastu). O jei cia medines, tai tada ir manau, kad is kart buna taip pagrazintas g.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif

QUOTE(masajugi @ 2010 01 27, 18:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o kodel man nerodo???

gal,kad facebook'e neuzsiregistravus

QUOTE(elitarai @ 2010 01 28, 00:33)
reduxe,SUPER virtuve,ir idejos joje,myliu tokius kruopstuolius,noreciau ir as tokiu dydziu,erdves.cia jums 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu.Visada svajojau apie didele virtuve,gi cia puse gyvenimo praeina smile.gif tik mama kai atvaziuja sako jai rieduciu reikia,nespeja lakstyti lotuliukas.gif

QUOTE(CESARIA @ 2010 01 28, 08:37)

Cia laminatas toks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 01 28, 12:05)
aciu 4u.gif
gal,kad facebook'e neuzsiregistravus
aciu.Visada svajojau apie didele virtuve,gi cia puse gyvenimo praeina smile.gif  tik mama kai atvaziuja sako jai rieduciu reikia,nespeja lakstyti lotuliukas.gif
Cia laminatas toks  mirksiukas.gif

Supratau smile.gif
Labai grazu, man kazkuo Prancuzija primena...
Idomu kaip realiai ziurisi, isivaizduoju jei butu medis, isvis nerealu butu
Atsakyti
Gal galite pasidalinti patirtimi, kuo dengiate kambariu ir koridoriu sienas -dažote, tapetuojate,ar kitaip?
Nes pati niekaip nesugalvoju, ar visas būstas turi buti vienodo stiliaus, ar kiekvienas kambarys turi tureti savitą stilių.
butu idomu sužinoti kitų patirtį.
Atsakyti
man irgi reikėtų patarimo dėl interjero ir apšvietimo išdėstymo.rengiame antrą aukštą palėpėje,yra po vieną langą gale kambario,lubos nėra iš aukštųjų tai kaip ir nabėra daugiau pasirinkimo kaip tik halogenus dėt g.gif ,bet norisi kažko gražaus...gal kas turit kokių įdėjų 4u.gif
kol kas yra sudėtos medinės grindys ir ašpšiltinimas...
Atsakyti
Del sienu, tai cia skonio reikalas. As esu UZ tapetus. Man dazytos sienos yra saltokos... Viskas priklauso nuo erdviu. Butu labai smagu, jei galetumet koki planeli savo patalpu mestelti, ar foto dabartiniu patalpu...
Tapetai man labiausiai prie sirdies, juolab, kad dabar didele ju pasiula (atspalviai, rastai). Svetaineje ar miegamajame galima viena siena issikrti, bet visad siulyciau zemiskas, ramias, sviesias spalvas. Ryskumas gali laikui begant atsibosti, ar net pradeti erzinti...
Mestelsiu savo virtuve. Cia tapetai, bet jie plaunami (kas svarbu, ypac virtuveje)

user posted image

user posted image

Graziai suzaisti galima ir dekoratyviuoju akmeniu mirksiukas.gif
Papildyta:
PATAPSA, gal gali nuotraukyte imesti, kaip artrodo tavo paliepe? Halogenu labai graziu yra ardenoj. Virtuveje trys halogenus grazius susidejom. Aplink lempute tokia melyna sviesele yra, tikrai grazu. Bet reik ir transformatoriu isigyti, tada ryskiau ir platesniu kampu sviecia.
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2010 01 25, 12:25)
sveiki. imesiu savo virtuve pasirodit  blush2.gif  Virtuve Cia facebooke,jei neprisiregistrave tai gali nerodit.
Aisku,dar iki pabaigos labai toli,bet bendra ideja jau matosi.

kas matet mano virtuve reikia patarimo del valgomojo puses apsvietimo ax.gif Virtuvej jau viskas isspresta,o valkogamajam galvoju kampuose deti 4 halogenus,o ka kabinti virs stalo doh.gif ir uzgriozdinti nesinori ir nuo stiliaus nenoriu atsilikti. cia nekia foto bet bendras vaizdas
Atsakyti