QUOTE(Iriska @ 2010 02 02, 18:36)
QUOTE(digma.lt @ 2010 02 03, 10:40)
As irgi labiau megstu kai plyteliu nedaug. Bet pati neturiu programos taip pazaisti. Bandziau piesti
Pasiziurejau mazesnes plyteles ir radau visai grazias 20*20 ir prie ju dekoras 20*40

ir yra va toks dekoras:

Tuoj idesiu plana.

ka manote? prie spinteles nesiziuri visai
Iriska, su kokia programa taip pasidelioti galima?
QUOTE(Iriska @ 2010 02 03, 11:51)
jei deliot plyteles tokiu budu, kaip ikelta paveikslelyje tai pasirenkciau viena dekoriuka is dvieju: arba gelytes arba rasta. ir bandyciau juos isilgai ne palei pacia kriaukles spintele, o truputi toleliau, kad i ta zona patektu ir veidrodis per visa jo auksti arba tiek kiek bus plyteles.
labai idomu ir man su kokia programele taip galima pasidelioti?
is paradyz.com.pl nemokamai parsisiusti duoda. Bet ten tik ju plyteles
http://www.paradyz.c...light-cad-decor
spaudziate : Uruchom lub pobierz program Light Decor Paradyż
o toliau jau iiilgai gilintis
Ka sugalvoti su ta kriaukle
http://www.paradyz.c...light-cad-decor
spaudziate : Uruchom lub pobierz program Light Decor Paradyż
o toliau jau iiilgai gilintis
QUOTE(Iriska @ 2010 02 03, 13:37)
is paradyz.com.pl nemokamai parsisiusti duoda. Bet ten tik ju plyteles
dekui, reiks kada patyrineti
o nenori visai nedeti tu akcentu? poto prisiakcentinsi su daiktais vonioj
nes vonios baldai pas jus ryskus, kaip matau, planuojami...
na cia tik mano nuomone, as nemegstu tu visu margumynu ir spalvu daugybes
neee, paprastai smelio spalvos pliteles, brrrr nenoriu. Nuobodu
smagu jog čia aktuali temutė daugeliui ir gyvuoja
,rytoj būtinai palipsiu ir padarysiu savo palėpės fotkes
gal kas genialių pasiūlymų mestels...
Flora,labai geras pasiūlymas vaikams vonioj paaukštintą dušą dėt,mes irgi su vyru apie tai mąstom antram aukšte,nes vietos nėra daug,apačioj vonia yra tai manau ir užteks.
Reduxe,man nerodo foto
Papildyta:
Kotrynka 81, labai gražu pas Jus
,man taip pat patinka šviesios spalvos...
Flora,labai geras pasiūlymas vaikams vonioj paaukštintą dušą dėt,mes irgi su vyru apie tai mąstom antram aukšte,nes vietos nėra daug,apačioj vonia yra tai manau ir užteks.
Reduxe,man nerodo foto
Papildyta:
Kotrynka 81, labai gražu pas Jus
QUOTE(BusyBee @ 2010 02 02, 11:34)
Sveikos, statytojos,
As gal ir ne visai i tema, bet norejau pasiklausti - gal kas darot atskira vonios kambari vaikui? Ar ten detumet dusa ar vonia?
Mes galvojom ideti dusa, bet is tikro kol vaikas dar mazas ,jam ko gero vonia fainiau butu. Bet aisku gali ir tevu vonia pasinaudoti, o jau nuo kokiu 8 metu ir dusas bus gerai 
As gal ir ne visai i tema, bet norejau pasiklausti - gal kas darot atskira vonios kambari vaikui? Ar ten detumet dusa ar vonia?
Vienareikšmiškai daryčiau vonią, gi vaikams koks malonumas pliuškentis, o vaikutis jūsų tai dar labai mažas, kaip iki aštuonių metų tu jį maudisi , dušo kabinoj
QUOTE(Iriska @ 2010 02 03, 16:37)
Mano patarimas butu:
1. Projektuokite didesni praustuves balda. Vizualiai jis dabar per mazas, tad gaunasi aplinkui daug problematiskos tuscios vietos. Turesit ir daugiau vietos pasidejimui ir proporcijos iseis grazesnes;
2. Plyteliu prie kriaukles klijuociau iki 1-1.2m (5-6 eiles jei plyteles 20x20 cm). Virsutinej eilej ivesciau dekora.
3. Rinkites viena dekora arba geles arba floristini ornamenta, bet abieju nemaisykite - jie stilistiskai tarpusavy (mano nuomone) nedera
4. jei renkates vertikalu dekora "nereminkite" duso kabinos dekoro juostomis, galite viena juosta palikti is kriaukles puses, kita darykite duso kabinos viduje, o trecia desiniau gyvatuko.
5. Veidrodzio reikia didesnio ir orientuoto horizontaliai. Kaip minejau punkte nr1:), plyteliu kur veidrodis kaba tikrai nereikia - geriau paderinkite dekoratyvu rema, deranti prie bendros stilistikos
QUOTE(digma.lt @ 2010 02 04, 11:26)
Mano patarimas butu:
1. Projektuokite didesni praustuves balda. Vizualiai jis dabar per mazas, tad gaunasi aplinkui daug problematiskos tuscios vietos. Turesit ir daugiau vietos pasidejimui ir proporcijos iseis grazesnes;
2. Plyteliu prie kriaukles klijuociau iki 1-1.2m (5-6 eiles jei plyteles 20x20 cm). Virsutinej eilej ivesciau dekora.
3. Rinkites viena dekora arba geles arba floristini ornamenta, bet abieju nemaisykite - jie stilistiskai tarpusavy (mano nuomone) nedera
4. jei renkates vertikalu dekora "nereminkite" duso kabinos dekoro juostomis, galite viena juosta palikti is kriaukles puses, kita darykite duso kabinos viduje, o trecia desiniau gyvatuko.
5. Veidrodzio reikia didesnio ir orientuoto horizontaliai. Kaip minejau punkte nr1:), plyteliu kur veidrodis kaba tikrai nereikia - geriau paderinkite dekoratyvu rema, deranti prie bendros stilistikos
Tuoj pabandysiu, kol kas turiu toki varianta :

Mano galva visai nieko