Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą

noreciau patarimo kokias sienu spalvas rinktis miegamojo kambariui? viena siena tapetai baklazanines spalvos pagrinde sviesiai alyvines geles su sidabro konturais. As galvoju gal tiktu drablio kaulo ? o gal samanu? nu esu pasiklydus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 05 27, 11:04)
traukėte tik atkaltę, ar atkaltę, šonus ar visą rėmą?  bigsmile.gif Kaip atrodo rezultatas, ar galima pažiūrėti?

Traukeme visa karkasa thumbup.gif Su tuo "galima paziureti", nezinau g.gif, verciate mane visas pakampes pasirodyti mirksiukas.gif
user posted image
O procesas buvo toks:
Labai seniai isigijome svajoniu ciuzini ir jam skirta metalini pagrinda su kojytemis ir tinkleliu(kitur buna lentutes), musu atveju tai buvo Auping.
Uzsisakeme kad ispjautu elementaria baldine plokste mums reikalingu matmenu: atkalte (staciakampis) ir 3 pailgas juostas. Atkalte apipjoveme (kad butu grazesne forma), surinkome 4 dalis i kruva ir pirma aptrauke porolonu, apmuseme (su tokiu sautuveliu) gobelenu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 27 gegužės 2010 - 15:49
QUOTE(mamagabi @ 2010 05 27, 16:47)
O procesas buvo toks:

kaip įmušei "kniedes"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 26, 15:13)
Susikursit jaukų kambariuką ir jūsiškis džiugins akį smile.gif
O šiose nuotraukose kas ypatingo? Tokio, ko negalėtume pasidaryti patys. O gi nieko, tik vykę žaidimai su tekstile ir aksesuarais, kas ir suteikia daugiausiai jaukumo smile.gif

Kiek sauniu ideju! Dabar kaip tik ruosiames miegamojo irengimui tokio tipo kambaryje.Bet yra ir vienas rupestelis-langai.Jie pas mus trapecijos formos ir niekaip nenusprendziu,ko noreciau,kazko "kabinancio" nerandu,o siulomos vertikalios zaliuzes
visai nepatinka.Miegamajam labiau linkstu uzuolaidu link,o stai vaiku kambariams g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 05 27, 16:52)
kaip įmušei "kniedes"?  bigsmile.gif

aulina, čia pažiūrėkit, dar apie apkaltes šiek tiek smile.gif
http://www.school-re...2010/panel.html
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2010 05 25, 18:06)
Na tai ir aš jungiuosi į kūrybines dirbtuves  biggrin.gif
Statome vienaaukštuką, raudonų lentelių, baltais langeliais smile.gif Labai norėjau vyšninės lakuotos blizgios virtuvės. Bet draugė, kuri turi tokią pačią, pasakė vieną mintį ir atvėsau. Viskas gražu ir gerai su tom vyšninėm jeigu..jeigu ant jų nekrenta tiesioginė saulės šviesa (na, kas turi vaikų, iškart mane supratote  biggrin.gif  ) PIrštukai, atspaudukai... Ji turi būti nuolat tobulai išblizginta. O langai pas mus nemaži, atsukti į pietvakarius, tad ir saulės baldai matys daug.

Dabar labai patinka tokia pilkai-ruda plokštė.
Man ji graži, jauki, tikiuosi nenusibos bėgant metams.Tik truputį abejoju kaip bus su plokštės patvarumu, nes visad turėjau dažytas dureles.
Virtuvė bus su 2 kampais. Man labai norisi kažkaip gražiai apipavidalinti tą susijungimą-atskyrimą nuo svetainės (jokių stumdomų durų!) - noriu kad būtų atvira, lakoniška. bet lyg ir truputį atskirta, kokia nors mini sienute.

O kaip dabar reikalai interjero pasaulyje su gipsakartonio nišomis? Ar labai baisi atgyvena ar dar galima jas daryti?  tongue.gif Nupiešiau labai profesionalų 3d paveikslėlį (neišsigaskit mano meno), kad būtų aiškiau (arba išvis neaišku  biggrin.gif  )

raudonu lenteliu, baltais langeliais skamba thumbup.gif - atrodo bus nuotaikingas namukas, gerai butu, kad ta nuotaika nukeliautu ir i vidu mirksiukas.gif . Interjerui rinkciausi sviesu sienu ir grindu kolorita, o akcentus deliociau is minkstuju baldu,sviestuvu, gal kur ne kur ivesciau stambiu ryskiu rastu tapetu (pvz. ta siena kur kabykla). Virtuves baldus rinkciausi dar siek tiek sviesesnius, sakykim klevo ar pan., kad jie nekontrastuotu su sienomis.
Del gipso kartono nisos - galimas toks variantas, tik nedarykite paciu lentyneliu is gipso ax.gif ... grozio tai daug nesuteiks ir apsvietimo ten papildomo daryt neverta, nebet ten eksponuosit faberge rolleyes.gif . Ta nisa panaudokite tikslingai, kaip virtuves ar svetaines pratesimo elementa. pvz. taip:
user posted image
user posted image
ir dar vienas var. kai visa prieskambari ir virtuve skiriancia siena galima daryti viena apdaila :
user posted image
o mini sienutes siulyciau atsisakyti - dabar grazu atrodo, o kai nebenoresit - pastumt nelabai iseis blink.gif - geriau palikite daugiau erdves judejimui mirksiukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 05 27, 16:52)
kaip įmušei "kniedes"?  bigsmile.gif

Ten ne kniedes, o aptrauktos sagos ant virveliu.
Viska taip ir dariau, kaip Kashayos idetoje nuorodoje, tik ten nesupratau 8 punkto, kur raso kad visus sluoksnius pragrezti kartu g.gif , juk tada gobelene liks skyle unsure.gif
]
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 05 27, 20:53)
Ten ne kniedes, o aptrauktos sagos ant virveliu.
Viska taip ir dariau, kaip Kashayos idetoje nuorodoje, tik ten nesupratau 8 punkto, kur raso kad visus sluoksnius pragrezti kartu g.gif , juk tada gobelene liks skyle unsure.gif
]

Aš manau, kad čia neteisingai parašyta, skyles reikia gręžti per tą karkasą, neliečiant gobeleno g.gif
Atsakyti
Merginos, help help.gif
Kokią orkaitę rinktis prie tokios virtuvės?
user posted image
Fotkėje atrodo balta, realiai vos vos kreminės spalvos.
Kokią- forma, spalva- rinktumėtės jūs?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 27, 21:25)
Kokią orkaitę rinktis prie tokios virtuvės?

Mano virtuve irgi vos gelsva, todel as uz "kolonijinio" stiliaus grazuole SMEG orkaite wub.gif
user posted image
user posted image
Idedu ir pirma pasitaikiusia nuorodele, kad pamatytum aprasyma ir preliminaria kaina.
http://www.buitima.l...listtype/search

Del tu kainu skirtumu, tai kaip pvz.: ka tik isigijau Karcher siurbli su vandens filtru wub.gif Jo kaina Senukuose 1099lt, o as pirkau internetu uz 769lt (dar priedo turbo sepetys) ir su pristatymu i namus thumbup.gif (jei perka imone), jei ne- 810lt.
Pirkau is cia www.xnet.lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 05 27, 21:57)
Mano virtuve irgi vos gelsva, todel as uz "kolonijinio" stiliaus grazuole SMEG orkaite wub.gif

Del tu kainu skirtumu, tai kaip pvz.: ka tik isigijau Karcher siurbli su vandens filtru wub.gif Jo kaina Senukuose 1099lt, o as pirkau internetu uz 769lt (dar priedo turbo sepetys) ir su pristatymu i namus  thumbup.gif (jei perka imone), jei ne- 810lt.
Pirkau is cia www.xnet.lt thumbup.gif

Kokia panaši į mano virtuvę bigsmile.gif Net užuolaidos lygiai taip pat kabo ir gėlėtos biggrin.gif O ir veidrodis matytas smile.gif
Aš sakiau sau, kad būtent tokio stiliaus orkaitę pirksiu, bet vyriškis mano ko tais užprotestavo, va jau metai, kaip be orkaitės gyvenam doh.gif Paskui nusileidau ir sutikau pirkti visiškai juodo stiklo (tipo prie kaitlentės derinimas), bet vėliau paaiškėjo, kad netinka mums pagal galingumus. Dabar va parodysiu jūsų žinutę dėl smeg'o:D
O šiaip viską internetu perku, bet gyvai norėčiau pamatyt. Reiktų rinktis antracito (dieve, kas per pavadinimas) spalvą?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 27, 17:38)
aulina, čia pažiūrėkit, dar apie apkaltes šiek tiek smile.gif

kyla noras imtis darbo thumbup.gif ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti