Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veikiate kartu su savo vyru, antrąja puse?

Mamkos ir nemamkos,
papasakokite ka veikiate pasilikusios su vyru kartu. Na, viena tokia veikla as suprantu biggrin.gif ir ja labai vertinu, bet as ne apie tai. Ar vakarais losiate kortom, domino, monopoli ir t.t., gal kartu einate apsipirkti (ne, bendrai buitiniai darbai neidomu). O gal pvz. penktadienio vakara drinks_cheers.gif. Dviese. Siaip, be progos. Kalbates? Ziurite telika? Einate i artimiausia parkeli pasivaikscioti? Kokia veikla jums padeda stiprinti tarpusavio rysi?
Atsakyti
Mano vyras tuo pat metu yra ir geriausiais draugas biggrin.gif
Taip nuo pat draugystės pradžios rolleyes.gif Jam (kaip bebūtų keista) patinka apsipirkinėti, todėl kartu vaikštom po parduotuves- jis geriausias patarėjas renkantis drabužius biggrin.gif .
Šiap tai mes viską darom kartu smile.gif Einam pasivaikščioti, sėdim baruose, būnam su draugais, žiūrim teliką, o savaitgaliais kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na maniskis tai visa diena dirba, grista 6 nusiprausia, pavalgo jei geras oras tai visi trys einam i lauka pasivaikscioti arba i parduotuve apsipekinti, vakare kai maziukas uzmiega tai ramiai telika paziurim ar prie kompo sedim as prie vieno, o jis prie kito kas dar daugiuasia kartu bunam savaitgaliais kadangi jam laisva, praktiskai visada bunam kartu dziaugiames vienas kitu clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Mes su vyru kartu tobulejam. Jau 8 metai. Jis aukleja mane, o as ji, taigi kas belieka. Siuo metu esam labai netoli tobulybes, bent jau as tai tikrai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mus kur kas sudetingiau. Vyras kiekviena diena is darbo grizta apie 21val. ar veliau, tad nelabai ir lieka laiko bendrai veiklai. Savaitgaliais tas pats. taciau stengiuosi nesipykti ir atsiradus laisvai dienai vaziuojam vazinetis rieduciais (kol kas dviese kadangi dukra der per maza), einame visi pasivaikscioti, dziaugiames budami namie kartu. Taciau labai daznai pavydziu seimoms, kurios turi daugiau laiko praleisti kartu.
Atsakyti
vakarais, po darbo, vyras vezioja vaikus po burelius, kai grizta - vakariene, po to vaiku migdymai.
Tada ziurime abu telika , pvz. Spaudos kluba. Kai tik jis per kokia reklama pradeda snausti- mano uzduotis ji supurtyti , kad neuzmigtu ir taip per visas reklamas, aptarima pasiliekam kitam kartui, jeigu dar atsimena apie ka laida buvo wink.gif
labai daznai zaidziame nardais; kadangi man geriau sekasi rolleyes.gif ,jis nuolat nori atsilosti.
laisvadieniais einame,vaziuojame i gamta, bet kur ,nors ir i kapines. Cia mes visur su vaikais, nes esame jais aplipe tiesiog tongue.gif
be vaiku visa laisva laika praleidziame stiprindami rysi lovoj cool.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi viska kartu darom : ir apsiperkam, ir kambarius tvarkom, ir pasivaikscioti einam. Galiu ji drasiai vadinti geriausiu draugu.
Atsakyti
Kai laukiausi pirmo vaiko (senu senoveje... smile.gif ), labai megom su vyru kortom losti.Dar ir dabar metosi sasiuviniai, kur partiju taskai surasyti. Dabar savaitgalius su seima leidziam sode, vyras savo darbus-vyriskus dirba, as - savo. Po to pasigiriam vienas pries kita wink.gif Bet sodas mums yra didelis malonumas, o ne kancia (kaip budavo man, kai paauglysteje pas mama sode ravedavau). Vakarais to laiko nedaug turime, tai paliurpiame, kartais alucio padarome drinks_cheers.gif
Bet po parduotuves maniskis tai jau nemegsta vaikscioti. mad.gif Na nebent as turiu buti suplanavusi tiksliai, ka pirksiu, tada jis eina su manimi vien todel, kad man sunku parsinesti maisto produktus, tai jis uz kupranugari pabuna thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
Mes labai megstam ziureti filmus. O jei dar ta ziurejima suderinam su masazu vienas kitam,tai isvis pasaka biggrin.gif O siaip bendro laiko ne tiek jau daug. Kai atsils, trankysimes su masina po visokius kaimus thumbup.gif Bent jau Lietuva apziuresim ir grynu oru pakvepuosim. O ir dabar,jei turim laisvo laiko, islekiam i koki parka ar siaip puse Vilniaus pestute iveikiam. Ir sportas, ir bendravimas "grynesnis" (ne taip,kad vienas prie kompo, o kitas su mikseriu ir teslos bliudu is kitu patalpu susiubauja laugh.gif Be to, ir pokalbiu temos bevaikstant ne tokios buitines. I savo zmogu kitom akim pasiziuri wink.gif )
Atsakyti
Kartu gyvenam thumbup.gif thumbup.gif clap.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (evutes_mama @ 2004 03 31, 11:46)
Mano vyras tuo pat metu yra ir geriausiais draugas biggrin.gif
Taip nuo pat draugystės pradžios rolleyes.gif Jam (kaip bebūtų keista) patinka apsipirkinėti, todėl kartu vaikštom po parduotuves- jis geriausias patarėjas renkantis drabužius biggrin.gif .
Šiap tai mes viską darom kartu smile.gif Einam pasivaikščioti, sėdim baruose, būnam su draugais, žiūrim teliką, o savaitgaliais kartu drinks_cheers.gif

Cia turbut evutes mama ir apie musu seima pasakoja:)
Atsakyti
mes kartu žiūrim videaką savaitgalio vakarais, kartu keliaujam, ieškom gražių vietų po Lietuvą, vaikams ir visai šeimia atrakcijų, tai labai suartina, dar tvarkom namą, sklypą aplink jį, prabūnam taip visą dieną jaukiai gamtoj, pasikepam šašlų, vasarą grybaudavom, prie vis kito ežeriuko pabūdavom, ir faina visai.
Kitiems faina kartu gamint, bet mums-nea, nes pagrindinė dalis tenka man, ir nervinuos, kai vyras virtuvės reikaluose daug kur nenusimano, greičiau pati viską pagaminu, jei turėčiau daug pinigų, visai negaminčiau rolleyes.gifKą dar-važiuodavom dviračiais visi (kol nesilaukiau rolleyes.gif ), žiemą - slidinėdavom, ir į ledo areną nueidavom, dar norėjom kartu kur netoliman užsienin nuvaryt, bet ta svajonė atidedama ateičiai...
Suartina tai, kad kartu mokom vaikus: plaukti, važiuoti dviračiais, riedučiais, riedlente, žaisti skraidančia lėkšte, aitvarais, badmintonu, kartu žaidėm krepšinį, o vaikai tuo metu-futbolą, piešė kreidutėm ir t.t., taip visi pažaidžiam, papramogaujam.Savaitgaliais dažnai važiuojam pas uošvienę šeimyninių pietų, kartais-į kaimą.
Kai šalta, kartais visi vaikiškų stalo žaidimų pažaidžiam.Šiaip nelaikau mūsų šeimos itin aktyvia, bet ir namie ištisai nesėdim rolleyes.gif
Atsakyti