Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veikiate kartu su savo vyru, antrąja puse?

Galit nueit į procedūras ir Vilniuj smile.gif , į kokį Sugicharos centrą (dar prieš metus bilietas 40 Lt kainavo) ar į Natūralios medicinos centrą (www.nmc.lt) - dabar ten nauja procedūra floating ar galit tiesiog į baseiną nuvaryt. Galit nueit ir kokį teatrą, operą (ir nebrangių bilietų būna smile.gif ). Jei mėgstat gamtą - eikit pasivaikščiot po kokį mišką, parką, galit nuvažiuot iki Trakų, pavaikščiot po apylinkes, Trakų pilį.
Atsakyti
QUOTE(poskriptum @ 2005 03 29, 23:12)
Varykit pažvejuot.
Arba pasportuot. fitness3.gif
O, turiu gerą ideją.Mes su vyru vieną savaitgalį praleidom Druskininkuose. Tai vat mum labai patiko.Visokios procedūros,baseinas ir t.t.Aišku ta pramoga kainuoja.
O šiaip šeštadienį nueinam kur į kavinę.O sekmadienį:į sporto klubą. tongue.gif

Aš už Druskininkus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atgaiva kūnui ir sielai
Atsakyti
QUOTE(mamaLina @ 2005 03 29, 20:54)
Vakar seimoje kilo konfliktas, nes pasakiau vyrui, kad neturiu ka su juo veikti (cia jis padare tokia isvada po mano pusvalandinio monologo) sad.gif
Susitarem, kad paliksim dukryte jo tetai visam savaitgaliui, bet niekaip nesugalvojam ka patiem veikti.
Jis pasiule eit i kluba as iskart atsisakiau, nes mano giliu isitikinimu su vyrais i klubus nevaiksciojama, o einama su draugem. Ir siaip as ziauriai nemegstu sokti, klausytis garsios muzikos ir siaip klubines kulturos.
Kinai, kavines, restoranai ir taip juodai uzknise. cry.gif
O romantiska vakariene zvakiu sviesoje ir lova padengta roziu ziedlapiais - ne mano ar mano vyro tipas.

Ka Jus veikiat su savo vyrais???

gal pabandykit nueit i koki zhirgyna pajodinet? mes jau puse metu planuojam, tik niekaip neprisiruoshiam.. manau, butu tikrai smagus nuotykis. po tokiu ispudzhiu galima uzhsukt kur nors skaniai pavakarieniaut, o namie prie vyno dalintis ispudzhiais ir paatviraut.. smile.gif manau butu thumbup.gif
Atsakyti
vedziojam suni, ziurim telika, aplankom draugus- absoliuciai nieko ypatingo sad.gif liudna, kai pomegiai kardinaliai skiriasi sad.gif
Atsakyti
Kartu susitinkam su draugais, einam pasportuot, į kavines, vasarą važiuojam į gamtą. Į klubus aš irgi tiktai su draugėm einu, jis nemėgsta, bet man labai gerai, į teatrą irgi su draugėm smile.gif
Atsakyti
Na nežinau g.gif Jeigu ne žirgynai, klubai ar procedūros - tai jau nėra ką veikti? blink.gif Tokiu atveju mes laisvalaikį leidžiam visiškai neturiningai, tačiau neįdomu nebūna. Kad ir kur būtume, kad ir kur eitume - mes du - tai jau kompanija. Galima paprasčiausiai teliką žiūrėt, o po to visą pusvalandį kokią reklamą aptarinėt. Mūsų "veikimas" - tai pokalbiai, ir nesvarbu, ar tai vyksta namie, ar troleibuse, ar kabake prie alaus bokalo. Nors ir tylėti nėra jokio diskomforto. Jei kalbėt apie "turiningesnį" laiko leidimą - tai būna koncertai, o anksčiau mėgdavom tiesiog pasivaikščioti po senamiestį, išlandžioti visokius apleistus kiemus ir apžiūrėti stogų išraitymus.
Atsakyti
O aš prieš keletą savaičių buvau kazino smoke.gif. Pralošiau gal tik kokis 7 litus ir vakarą visai smagiai praleidau.

Atsakyti
Pagal profilį matau, kad ne Lietuvoj gyveni. Manau tikrai gali rasti malonių užsiėmimų. Galima padaryti pažinmtisnes kelionespo šal. Tereikia pasiimti ratuotą transporto priemonę ir pirmyn. Manau, tikrai atrasit to, ko dar nematė ir laiką praleist puikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupa: 31 kovo 2005 - 05:14
Ot tundra ir aš, nepažiūrėjau, kur gyveni, ir siūlau visokias procedūras Lietuvoj doh.gif ...
Šiaip veikt galima bet ką, svarbu, kad kompanija gera būtų. Galima šiaip pakvailioti. Tam visiškai nereikia daug pinigų. Pvz., su vienu vaikinu nusipirkę arbūzą susėdom centre ant suoliuko ir valgėm su šaukšteliais, plepėjom ir daug juokėmės. Ir tai buvo vienas iš puikių vakarų rolleyes.gif .
Atsakyti
Va tas tikriausiai ir yra sunkiausia, kad gyvenu užsienyje. Gyvenčiau Vilniuj, tai galima varyt į centrą, spoksot i Gedimino pilį, sėdėt Vokiečių gatvėj, Lukiškių aikštėj ant balto suoliuko, kad ir Akropolin nuvaryt... Kad ir prie jūros, į Trakus (tuoj apsiverksiu cry.gif ). O čia - šaligatvių nerasta, nes nieks pėsčiom nevaikšto, visos didelės parduotuvės, kad gal ir sunku patiket, Akropoliui neprilygsta, be to ten labai nejauku.
O kas dėl keliavimo... Kadangi mano vyras tipiškas storas amerikietis, tai jam svarbiausias dalykas yra saugumas. O aš lietuvė norių važiuot į Niujorką, Majamį, Vašingtona, o jis ten niekad nevažiuos, nes labai nesaugu, didelis nusikalstamumo lygis, daug juodų ir meksikiečių. Jis nori važiuot į mažą miestelį, gyvent mažam viešbutukyje ir džiaugtis gamta. Aš žinoma nenoriu. Ir visas laisvalaikis taip ir praeina:
a) žiūrim teliką
cool.gif važiuojam apsipirkt
c) pilam alų į burną.
Atsakyti
gal galima susitarti, kad vieną kartą važiuojat į didmiestį, kitą- į kaimą su gražia gamta? mirksiukas.gif
Atsakyti
Jis nori važiuot į mažą miestelį, gyvent mažam viešbutukyje ir džiaugtis gamta.

thumbup.gif jo norai , smagu po miesto šurmulio pailsėt , pabūt dviese ir jau ką veikt tikrai surasit wub.gif
Atsakyti