Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veikiate kartu su savo vyru, antrąja puse?

O aš savo vyrą matau labai retai(toks jau jo darbas),bet kai jis būna namie,aš pastoviai turiu būti šalia jo,net kambarių neleidžia susitvarkyti,nors mes tada namie retai ir būnam.Bet jis trumpai pabūna su mumis group.gif cry.gif
Atsakyti
As savo vyru dziaugiuosi, mes keliames kartu, kai kava jis pado ryte geriam ja kartu. I parduotuve dazniausiai einam po viena, bet visada savaitgali einam visi trys. Vaiko maudome abu, nes mano nuomone sitam procese svarbu abu tevai. Labai norejau, kad pas vaiko daktare eitumem kartu ir vyras sutiko, bet kai pakeite darba, tai tapo nebeimanoma verysad.gif . Man uztenka tiek laiko, kiek mes praleidziame kartu biggrin.gif
Atsakyti
miegam,keliaujam,linksminames,apsipirkinejam...bet retai kada valgom kartu,retai kada gaminames kartu,retai kada einam i bara dviese... g.gif
Atsakyti
is pradziu buvom nuola kartu, po to keitesi darbas reciau budavomkartu dabar dar reciau, taciau poreikis buti kartu kazka veikti arba tiesiog ilsetis nepraejo bigsmile.gif
Atsakyti
Apsipirkinejam kartu, vaziuojam kartu i baseina, kartu valgom, o savaitgalius daznai ne kartu leidziam g.gif
vakar va braskes kartu skynem biggrin.gif
Atsakyti
mes ir labai įvairei,kartais kartu ir valgyt darom ta prasme aš darau o jis daržoves nuskuta nuplauna tvarkomės kartu aš vieną kambarį jis kitą,su vaiku žaidžiam,į pardes ainam.
o kartais jis savo reikalų turi tai visą dieną nesimatom,kad ir svarbei paprašau jis nepadeda nes negali.
nu ir kas nekeliu dėl to sau problemos aišku kartais supykstu,bet velniop, kad dėl to save mintim kvailom kankint gal per mažai,gal per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linukse: 26 birželio 2007 - 08:17
QUOTE(Medinis @ 2007 06 15, 11:11)
Taip, tai jau nenormalu. Normalu - tai kai atitinka normą, vidurkį su tam tikru standartiniu nuokrypiu. Jūsų santykiai normos neatitinka, todėl jie nenormalūs.

O tai 20 metu kartu(oi ne dar 8 mokykloj), tai 28 kartu.Koks nuokrypis, gal galima komentara? bigsmile.gif
Atsakyti
Mes keliames atskirai, bet kiekviena ryta randu kava prie lovos, ji jau buna praaususi, bet man tokia labai patinka.
Per diena kelis kartus susiskambinam. Namo vaziuojame atskirai, bet vakare beveik visada kartu gaminame vakariene ir butinai dalijames mintimis ir dienos ispudziais.
Televizoriu kartu ziurime retai, nes mums patinka skirtingi dalykai (tik zinias ziurime kartu) biggrin.gif
Savaitgalius leidziame dazniausiai drauge, neskaitant tu uzsiemimu, kurie patinka tik vienam.
Na, dar vienas dalykas, kuris patinka abiems, tai vyksta miegamajame... blush2.gif
Kaip matote veiklos daug ir kartu ir atskirai lotuliukas.gif
Atsakyti
Neseniai ėjome kartu rinkti liepos žiedų, žiemą arbatą gersim. 4u.gif
Atsakyti
Kartu vakarieniaujam, kartu apsipirkinėjam, kartu kambarius tvarkom, vaiką maudom, kartu į kavines vaikštom, kartu miegam, kartu savaitgalius leidžiam, kartu pykstamės ir taikomės biggrin.gif , bet yra dalykų kuriuos darome atskirai, vienu žodžiu laiko pakanka ir atskirai ir kartu pabūt. Manau viskas normoj thumbup.gif
Atsakyti
Mes kartu visada, išskyrus kai dirbame savo darbuose. Mūsų net draugai bendri. Ir taip jau tuoj bus 25 metai g.gif
Atsakyti
Mes abu miegam iki vidurdienio, po einam abu i dusa, gaminames pusrycius, apsitvarkom, kartais tiesiog vel krintam i lova. Kartais is vakaro susiplanuojam kur nors vaziuoti, kartais tiesiog sedam i masina ir vaziuojam kokia nors kriptimi. Kartais nuvaziuojam prie vandenyno ir tiesiog zingsniuojam pakrante. Vakarais uzsikuriam lauza, kepam mesyte ar desrytes, gurksnojam aluti. Kartais pasidarom romantiska vakariene su sampanu ir imantriausiais patiekalais. O kartais tiesiog abu narsom internete, kiekvienas i sako kompa ilinde. Kartais gera tiesiog tyleti sale wub.gif
Atsakyti