Kartu darom viską. Mes lepinam vienas kitą. Mūsų šeima vien iš lepūnėlių. Tai pasidarė norma, be jokių pastangų. Vyras plauna grindis, kad aš greičiau susitvarkyčiau savo reikalus ir galėčiau skirti dėmesį jam. Analogiškai, aš jam padedu tvarkyti automobilį. Valgyti darom vėl, katu, kas skuta bulves, kas pjausto salotas, ruošia mėsa... Skaitom knygas ir po to diskutuojame. Važiuojam į gamtą, vyras su sūnum žvejoja, doroja žuvį, aš ją ruošiu. Sūnus mokosi gerai, sako vien dėl to, kad mus padarytu laimingais. Kvailelis, bet jei jam tai padeda, OK. Dabar statom sūnui namą, visi verdam, projektuojam, ginčijamės, kaifas. Rytais vienas kitą lepinam kava į lova. Būna, kad visi trise suvirstam ir voliojamės lovoje iki vidurdienio, planuojam, svajojam, sprendžiam. Mes mylim vienas kitą, ir dažnai tai rodom.
Kartu darom viską. Mes lepinam vienas kitą. Mūsų šeima vien iš lepūnėlių. Tai pasidarė norma, be jokių pastangų. Vyras plauna grindis, kad aš greičiau susitvarkyčiau savo reikalus ir galėčiau skirti dėmesį jam. Analogiškai, aš jam padedu tvarkyti automobilį. Valgyti darom vėl, katu, kas skuta bulves, kas pjausto salotas, ruošia mėsa... Skaitom knygas ir po to diskutuojame. Važiuojam į gamtą, vyras su sūnum žvejoja, doroja žuvį, aš ją ruošiu. Sūnus mokosi gerai, sako vien dėl to, kad mus padarytu laimingais. Kvailelis, bet jei jam tai padeda, OK. Dabar statom sūnui namą, visi verdam, projektuojam, ginčijamės, kaifas. Rytais vienas kitą lepinam kava į lova. Būna, kad visi trise suvirstam ir voliojamės lovoje iki vidurdienio, planuojam, svajojam, sprendžiam. Mes mylim vienas kitą, ir dažnai tai rodom.
mes kartu tik miegam ir tai per sav tik 5dienas nes jis dirba naktines na retkarciais nulekiam kartu i parde. na dar gal per menesi karta o gal reciau nuainam su vaikais kartu i miska pasivaiksciot jam tai naturalu o man per mazai demesio lygtais kaip ir
O as su dabartiniu draugu labai daug laiko praleidziu, galbut ir per daug. Kartu miegam, kartu keliames, kartu i ta pati darba ir kartu is jo. Na visur kartu, tai jau savaitgali viena diena nebunam kartu, tvarkom savus reikalus Tik vakarop susitinkam ir vel kazka kartu planuojam . Na, o sekmadieni aisku vel kazka veikiam kartu..Na man asmeniskai kazkaip laisves labiau noretusi, kad ilgesys atsirastu... Jauciu teks darba keisti.. Papildyta: Na kartais me kartu nemiegame, tai kai susipykstame, tada jis arba as miegu kitam kambaryj, priklausomai nuo aplinkybiu..
mes kartu einam pasivaikščiot, žiūrim filmus, apsipirkinėjam, megstam sekmadienio vakarais pasišnekučiuoti prie taures vyno, daug keliaujam,skaitom panasias knygas ir jas aptariam kartais dalyvauju jo klubo veikloje...zodžiu daug ką kartu veikiam
Mamkos ir nemamkos,
papasakokite ka veikiate pasilikusios su vyru kartu. Na, viena tokia veikla as suprantu ir ja labai vertinu, bet as ne apie tai. Ar vakarais losiate kortom, domino, monopoli ir t.t., gal kartu einate apsipirkti (ne, bendrai buitiniai darbai neidomu). O gal pvz. penktadienio vakara . Dviese. Siaip, be progos. Kalbates? Ziurite telika? Einate i artimiausia parkeli pasivaikscioti? Kokia veikla jums padeda stiprinti tarpusavio rysi?
Turbūt pats svarbiausias dalykas, kad esame vienos muzikos stiliaus fanatikai - nuolat siunčiamės dainas, jų klausomės, žiūrime klipus - tai labai suartina. Penktadienio vakarais daugiau nieko ir nereikia - tik mėgstamos muzikos, alaus ir atsipalaidavimas garantuotas Nors šiaip jau yra ir kitų bendrų dalykų - beveik viskas, kas susiję su laisvalaikiu, yra bendri pomėgiai arba bendri darbai.