Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veikiate kartu su savo vyru, antrąja puse?

mes nevalgom beveik kartu...
bet uztat kartu su vaiku bunam, kartu miegam, kartais einam i parduotuves kartu...
nemanau kad mazai laiko leidziam KARTU smile.gif
Atsakyti
Draugai palapine mesos gabalas:) nice...
Atsakyti
QUOTE(Pafka @ 2007 04 11, 14:18)
Draugai palapine mesos gabalas:) nice...

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
pagal orą ir pagal nuotaiką...dažnai išvažiuojam į kauną apsiprekinti,mes taip leidžiam ir laisvalaikį biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kartu darom viską. Mes lepinam vienas kitą. Mūsų šeima vien iš lepūnėlių. Tai pasidarė norma, be jokių pastangų. Vyras plauna grindis, kad aš greičiau susitvarkyčiau savo reikalus ir galėčiau skirti dėmesį jam. Analogiškai, aš jam padedu tvarkyti automobilį. Valgyti darom vėl, katu, kas skuta bulves, kas pjausto salotas, ruošia mėsa... Skaitom knygas ir po to diskutuojame. Važiuojam į gamtą, vyras su sūnum žvejoja, doroja žuvį, aš ją ruošiu. Sūnus mokosi gerai, sako vien dėl to, kad mus padarytu laimingais. Kvailelis, bet jei jam tai padeda, OK. Dabar statom sūnui namą, visi verdam, projektuojam, ginčijamės, kaifas. Rytais vienas kitą lepinam kava į lova. Būna, kad visi trise suvirstam ir voliojamės lovoje iki vidurdienio, planuojam, svajojam, sprendžiam. Mes mylim vienas kitą, ir dažnai tai rodom.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2007 04 12, 22:58)
Kartu darom viską. Mes lepinam vienas kitą. Mūsų šeima vien iš lepūnėlių. Tai pasidarė norma, be jokių pastangų. Vyras plauna grindis, kad aš greičiau susitvarkyčiau savo reikalus ir galėčiau skirti dėmesį jam. Analogiškai, aš jam padedu tvarkyti automobilį. Valgyti darom vėl, katu, kas skuta bulves, kas pjausto salotas, ruošia mėsa... Skaitom knygas ir po to diskutuojame. Važiuojam į gamtą, vyras su sūnum žvejoja, doroja žuvį, aš ją ruošiu. Sūnus mokosi gerai, sako vien dėl to, kad mus padarytu laimingais. Kvailelis, bet jei jam tai padeda, OK. Dabar statom sūnui namą, visi verdam, projektuojam, ginčijamės, kaifas. Rytais vienas kitą lepinam kava į lova. Būna, kad visi trise suvirstam ir voliojamės lovoje iki vidurdienio, planuojam, svajojam, sprendžiam. Mes mylim vienas kitą, ir dažnai tai rodom.

pas mus irgi labai panasiai smile.gif duok dieve daugiau tokiu seimu smile.gif
Atsakyti
mes kartu tik miegam ir tai per sav tik 5dienas nes jis dirba naktines na retkarciais nulekiam kartu i parde. na dar gal per menesi karta o gal reciau nuainam su vaikais kartu i miska pasivaiksciot jam tai naturalu o man per mazai demesio lygtais kaip ir verysad.gif
Atsakyti
O as su dabartiniu draugu labai daug laiko praleidziu, galbut ir per daug. Kartu miegam, kartu keliames, kartu i ta pati darba ir kartu is jo. Na visur kartu, tai jau savaitgali viena diena nebunam kartu, tvarkom savus reikalus biggrin.gif Tik vakarop susitinkam ir vel kazka kartu planuojam . Na, o sekmadieni aisku vel kazka veikiam kartu..Na man asmeniskai kazkaip laisves labiau noretusi, kad ilgesys atsirastu... ax.gif Jauciu teks darba keisti.. g.gif
Papildyta:
Na kartais me kartu nemiegame, tai kai susipykstame, tada jis arba as miegu kitam kambaryj, priklausomai nuo aplinkybiu.. biggrin.gif
Atsakyti
mes kartu gaminam maista (jis gamina as padedu rolleyes.gif ), einam pasivaikscioti, va eisim i teatra...., vaziuojam su draugais i kokia nors sodyba ir pan smile.gif
Atsakyti
mes kartu einam pasivaikščiot, žiūrim filmus, apsipirkinėjam, megstam sekmadienio vakarais pasišnekučiuoti prie taures vyno, daug keliaujam,skaitom panasias knygas ir jas aptariam blush2.gif kartais dalyvauju jo klubo veikloje...zodžiu daug ką kartu veikiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2004 03 31, 12:38)
Mamkos ir nemamkos,
papasakokite ka veikiate pasilikusios su vyru kartu. Na, viena tokia veikla as suprantu biggrin.gif  ir ja labai vertinu, bet as ne apie tai. Ar vakarais losiate kortom, domino, monopoli ir t.t., gal kartu einate apsipirkti (ne, bendrai buitiniai darbai neidomu). O gal pvz. penktadienio vakara    drinks_cheers.gif. Dviese. Siaip, be progos. Kalbates? Ziurite telika? Einate i artimiausia parkeli pasivaikscioti? Kokia veikla jums padeda stiprinti tarpusavio rysi?

megstam abu pazvejoti, tada ir pasisnekuciuojam,dar megstam paskende vienas kito gleby ziureti koki filma.
Atsakyti
mes kartu... apsipirkinejam smile.gif

Atsakyti
Turbūt pats svarbiausias dalykas, kad esame vienos muzikos stiliaus fanatikai - nuolat siunčiamės dainas, jų klausomės, žiūrime klipus - tai labai suartina. Penktadienio vakarais daugiau nieko ir nereikia - tik mėgstamos muzikos, alaus ir atsipalaidavimas garantuotas smile.gif
Nors šiaip jau yra ir kitų bendrų dalykų - beveik viskas, kas susiję su laisvalaikiu, yra bendri pomėgiai arba bendri darbai.
Atsakyti