Nu pasipasakosiu ir as apie savo patirty nugraztu speneliu ir ju gydymo patirtyje

Tai va,kaip prisimenu tai negera pasidaro

Niekas neparode, niekas nepamoke, maitinau poza is pazasties, visus spenelius nugrauze iki krauju...kol galiausiai jie mna sutrukinejo iki giliu zaizdu

tai va skausmas, nerealus, anam gale rugstu budavo

Tai ko as tik nebandziau...pirma buvo germastanas...nieko nepadejo...tada parekomendavo saltalankiu alieju nieko irgi nepadejo, apart to kad sugadinau visus liemenukus

Tai va, toliau kraujas bego is speneliu,vaikas valgyt nori, misinuko neduodu, skauda nezmoniskai...anspeniai nepadeda...oi oi... bet ka laikiausi...vienas spenelis uzsigyde kazkaip savaime po 1men maitinimo... nu o va su antru speneliu kankinausi 2 menesius, kol nesugalvojau ji laikyti bepaneto komprese...prispausdavau jo daug i sugertuka ir idedavau i liemenuka ir jis ten susdavo iki maitinimo...aisku kai tik reikedavo is tos kruties maitinti...tai as 10min guledavau lovoj ir nesikeldavau, nes man baisu budavo pagalvoti kad reikes istraukti kruti ir duoti vaikui... sukasdavo tai net verkt pradedavau kaip skaudedavo..bet pasigirsiu 2men proga jis irgi man uzgijo
tai va, laikau save tokia mini saunuole, db dziaugiuosi maitinimu, nes speneliai uzgijo,ir tai malonumas ,atsilaikiau pries visus skausmus, isbandziau savo valia ir ryzta maitinti savo berniuka

tai va, labiausiai man padejo bepantenas