sveikos,skaiciau ir as kai buvo problemos man jusu skyreli.deja nepadejo man niekas

vienas spenelis nuo pirmu dienu buvo nerealiai itrukes.kraujo klanai.tada pasidare abu speneliai raudoni be galo,galvojau akd nugrauzti.buvo raudonos ir tos aureoles.skausmas budavo nezmoniskas,bet minciu nutraukt zindyma,traukt piena nebuvo.zodziu po dvieju menesiu neapsikentusi ejau ieskoti pagalbos.susiradau gera papiste kad pamokintu zindyti.kai nuejau ir ji pamate mano krutis is kart pasake kad zindymo technika gera ,o yra alergija-ikloteliams vienakrtiniams

pakeiciau juos i daugkartinius ir raudonis praejo.skausmas aprimo,neskaitnt to kad itrukimas buvo.tada ejau ieskot kodel itrukes yra tas spenelis.darem meginius gal grybelis ar kas kad neuzgija.nieko.viskas aprimo kai ivedem papildoma maitinima ,na ir geriausiai man padejo kuno sviestas is THE BODY SHOP.pries maitinant nuplaudavau .tai buvo vienintelis dalykas kas man padejo.

dukrytei tuoj bus metukai ,vis dar maitinu ,bet manau kad jau greitai nebereiks mums pieniuko .