Įkraunama...
Įkraunama...

B. Dvariono muzikos mokykla

QUOTE(Milana @ 2010 10 07, 08:07)
Mums kolkas neblogai einas  4u.gif  Specialybe - pionino, viena kart per savaite, 45 min. (dar solfedis viena karta, 45 min., choro- siems metams atsisakem ). Nors maniskei 6m, bet matau stengias vaikas. Uzduoda po 2 -3 kurinukus. Seip nera super lengva, ir ziuriu, kad kuo toliau- tuo maziau padet galiu  ax.gif

Forume apie muzikos mokyklas skaičiau, kad į visas muzikos mokyklas priima tik nuo 7m. g.gif O gal kaip ir į pirmą klasę - jei tais kalendoriniais metais sueina 7m? Nes maniškės gimtadienis po naujųjų metų, tai rugsėjį jai bus 6m 7mėn. Ar priims ją į muzikos mokyklą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basha: 01 lapkričio 2010 - 10:49
QUOTE(Basha @ 2010 11 01, 10:49)
Forume apie muzikos mokyklas skaičiau, kad į visas muzikos mokyklas priima tik nuo 7m.  g.gif  O gal kaip ir į pirmą klasę - jei tais kalendoriniais metais sueina 7m? Nes maniškės gimtadienis po naujųjų metų, tai rugsėjį jai bus 6m 7mėn. Ar priims ją į muzikos mokyklą?

Dėl amžiaus nemanau, kad nepriimtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2010 11 01, 10:49)
Forume apie muzikos mokyklas skaičiau, kad į visas muzikos mokyklas priima tik nuo 7m.  g.gif  O gal kaip ir į pirmą klasę - jei tais kalendoriniais metais sueina 7m? Nes maniškės gimtadienis po naujųjų metų, tai rugsėjį jai bus 6m 7mėn. Ar priims ją į muzikos mokyklą?

Mums 7 metai sueis tik kitais metais. Vienintele salyga mus priimant buvo tai, kad vaikas eitu i pirma klase ( na kad jau mokinuke butu). Kadangi mes ir seip ruosemes i mokykla, tai mums problemu nebuvo. Mes dabar ir Dvarionkej ir vidurinej pirmokes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basha @ 2010 10 05, 12:07)
Papasakokit, kaip sekasi pirmokams  smile.gif Ar galima patiems pasirinkti mokytoją (fortepjonas)? Ar tėvai gali dalyvauti pamokėlėje? kiek kartu į sav. ir kokia pamokėlės trukmė?
4u.gif

Vat kaip del pasirinkimo nezinau unsure.gif bet mums dabartine ima nepatikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 11 02, 08:35)
Vat kaip del pasirinkimo nezinau unsure.gif bet mums dabartine ima nepatikti verysad.gif

Gal dabar ir imanoma bandyt, nors lengviausia tai daryti pradzioj mokslo metu. O jus pas kokia fortepiono destytoja, kuom ji nepatinka ax.gif Mes saviske kol kas labai patenkinti, ji randa priejima prie maziuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 11 02, 12:14)
Gal dabar ir imanoma bandyt, nors lengviausia tai daryti pradzioj mokslo metu. O jus pas kokia fortepiono destytoja, kuom ji nepatinka  ax.gif Mes saviske kol kas labai patenkinti, ji randa priejima prie maziuku  smile.gif

Pas dukra knygelej jos pavarde yra doh.gif jei neklystu Silko ar kazkaip panasiai, na, zinoma negaliu tvirtint 100 proc. kad taip yra bet sake dukra kad ji tik klausineja ir klausineja visko (asmenisku dalyku), nu man tas nepatinka ziauriai cool.gif
Na, ir siaip, dukros drauge pas kita mokytoja daug intensyviau visko mokosi, jau ja ruosia netgi kad ir koncerte sudalyvaus ax.gif kita vertus vyras sako, ko tu panikuoji, juk pas kiekviena mokytoja savo mokymo principai., nezinau, zodziu esu pasimetusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perfekta: 02 lapkričio 2010 - 10:32
QUOTE(perfekta @ 2010 11 02, 11:21)
Pas dukra knygelej jos pavarde yra doh.gif jei neklystu Silko ar kazkaip panasiai, na, zinoma negaliu tvirtint 100 proc. kad taip yra bet sake dukra kad ji tik klausineja ir klausineja visko (asmenisku dalyku), nu man tas nepatinka ziauriai cool.gif
Na, ir siaip, dukros drauge pas kita mokytoja daug intensyviau visko mokosi, jau ja ruosia netgi kad ir koncerte sudalyvaus ax.gif kita vertus vyras sako, ko tu panikuoji, juk pas kiekviena mokytoja savo mokymo principai., nezinau, zodziu esu pasimetusi unsure.gif

Tai, kad asmeninių dalykų klausinėja ir man nepatiktų schmoll.gif O dėl intensyvumo... tai, manau, pirmokei svarbu lazdos neperlenkti, nes paskui noras dingsta, geriau po truputį, bet be streso.
Atsakyti
Aš tai baigiau šią mokyklą prieš kelis metus smile.gif Džiaugiuosi, kad turėjau nuostabią fortepijono mokytoją-J.Šarkuvienę smile.gif Mano specialybė buvo dirigavimas, taigi ir specialybės mokytoja N.Krupavičiūtė buvo tikrai puiki smile.gif Taip pat solfedžio mokytoja buvo labai gera-E.Džiaugienė, išmokau pas ją viską, ir visus egzaminus išlaikiau vien 10-tukais smile.gif Žodžiu mokytojais skųstis negalėjau. Muzikos istorijos mokytoja buvo savotiška tokia, gal nelabai sutverta būti mokytoja, bet.. buvo pražuvo, baigiau ir viskas smile.gif Na o choro mokytojai Katinai tai kaip kam, vieniem patinka, kitiem ne, man buvo nei šis nei tas smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, ar atostogos tikrai nuo siandien, neprisiskambinu mokytojai, uzsirasiau kad nuo 23 o dukra tvirtina kad nuo siandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 12 20, 15:22)
Gal kas zinot, ar atostogos tikrai nuo siandien, neprisiskambinu mokytojai, uzsirasiau kad nuo 23 o dukra tvirtina kad nuo siandien doh.gif

Jau atostogos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milana @ 2010 12 20, 21:41)
Jau atostogos  ax.gif

Aha, jau nuo 20 dienos atostogaujam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butėė: 22 gruodžio 2010 - 09:12
Mes susirgom, ir vel nezinom ar kita savaite bus atosotgos g.gif
Atsakyti