Įkraunama...
Įkraunama...

B. Dvariono muzikos mokykla

loja5 - pritariu ir aš wink.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 06 12, 08:31)
Nuostabi choro mokytoja  Natalija Krupavičiūtė wub.gif

irgi pritariu, o apie Katinus esu ypatingai prastos nuomones emocine mokymo prasme.
Atsakyti
Sveiki,

gal galite pasakyti iš patirties, kokiu laiku būna pamokos pirmokams, t.y. ar dienos metu, ar po darbų, 17-18 val.?
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2012 08 28, 11:00)
Sveiki,

gal galite pasakyti  iš patirties, kokiu laiku būna pamokos pirmokams, t.y. ar dienos metu, ar po darbų, 17-18 val.?

Dienos metu, dažniausiai apie 14 val, veliausiai 15 val, jei neklystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguolyte 22322 @ 2012 08 28, 14:06)
Dienos metu, dažniausiai apie 14 val, veliausiai 15 val, jei neklystu smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2012 08 28, 10:00)
Sveiki,

gal galite pasakyti  iš patirties, kokiu laiku būna pamokos pirmokams, t.y. ar dienos metu, ar po darbų, 17-18 val.?

Čia kaip su savo mokytoja susitarsit (jei ne chorą lankysit). O solfedis mažiukams tik dienos metu.
Atsakyti
Sveiki! Maloniai kviečiame į choro ,,Viva Voce'' koncertą, kuris vyks šiandien, 18 val.Dvariono mokyklos Didziojoje saleje. Šio koncerto metu chorui bus iteikiamas Aukso Paukštės apdovanojimas
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 08 16, 11:16)
irgi pritariu, o apie Katinus esu ypatingai prastos nuomones emocine mokymo prasme.

Hm...o mums panašu teks bendraut su jais, vakar Katinienė buvo atėjus pas mūsiškius ir darė atranką, tai maniškei pasakė - būsi pas mus, balsas - puikus sopranas. O vat apie Katinus ir aš girdėjus kad labai griežti, o maniškė dar tokia maištautoja...
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2013 05 21, 16:33)
Hm...o mums panašu teks bendraut su jais, vakar Katinienė buvo atėjus pas mūsiškius ir darė atranką, tai maniškei pasakė - būsi pas mus, balsas - puikus sopranas. O vat apie Katinus ir aš girdėjus kad labai griežti, o maniškė dar tokia maištautoja...

Griežti, bet teisingi. Mano vaikai juos dievina. Katinai moka su vaikais bendrauti, dažnai juokauja, o savo profesijos tikri Profesionalai iš didžiosios raidės. Galų gale dirbant su 150 vaikų tvarkos ir pastangų reikia reikalauti. Chore gyvenimas, kaip šeimoj, jei kas gero ar negero nutinka - visi pergyvena ar džiaugiasi kartu. Ne veltui vadovų ateina aplankyti ir seniai baigusios, su šeimomis merginos, o besimokančios dažnai baigia ne 10, bet 12 klasių.
Atsakyti
QUOTE(audra05 @ 2013 05 21, 17:28)
Griežti, bet teisingi. Mano vaikai juos dievina. Katinai moka su vaikais bendrauti, dažnai juokauja, o savo profesijos tikri Profesionalai iš didžiosios raidės. Galų gale dirbant su 150 vaikų tvarkos ir pastangų reikia reikalauti. Chore gyvenimas, kaip šeimoj, jei kas gero ar negero nutinka - visi pergyvena ar džiaugiasi kartu. Ne veltui vadovų ateina aplankyti ir seniai baigusios, su šeimomis merginos, o besimokančios dažnai baigia ne 10, bet 12 klasių.

Taip pat noreciau pridurt, kad sis choras labai daug pasiekes,daug vazineja po užsienio šalis ir vadovai labai atsidave savo darbui
Atsakyti
Merginos,
O ka galit pasakyti apie fleitos instrumento pedagogu sioje mokykloje. Kad jie visi puikus savo srities profesionalai, neturiu jokiu abejoniu. Bet gal galit isskirti viena ar kelis, kurie pasizymi ir puikiomis asmenybinemis savybemis - gebejimu bendrauti su vaikais ir pan. Man tas labai labai svarbu, nes maniske gana jautri. Jei ant jos (kad ir paciu geriausiu noru vedami) prades labai rekti, nieko gero nebus....

Ir dar - gal zinote (sia mokykla jau lankantieji) - jei "neprilipma" intrumentas ar pasimato kad vaikui geriau sektusi kitas instrumentas, o gal dainavimas, ar yra galimybe metu eigoje ar kitais metais keisti pasirinkta dalyka, tarkim is fleitos pereiti i chorini dainavimas ir pan.

Labai labai lauksiu Jusu atsiliepimu
Nuosirdus aciu
Atsakyti
Norėčiau paklausti, o, jei vaikas įstoja į mokyklą, jam mokytojas yra paskiriamas ar jis gali pats pasirinkti? O gal ką pasakyti galie apie klasikininės gitaros mokytojus? Ačiū.
Atsakyti