Įdomi tema

Galiu pasidalinti, kiek man pačiai tai buvo, nes apti vaikučių dar neturiu
Aš vaikystėje irgi nemažai ko nevalgiau, bet netaip, kaip kai kurių jūsų vaikučiai išvis vos kelis produktus valgo

Aš nevalgiau jokių salotų ir mišrainių, jokių patiekalų su svogūnais, česnakais ir paprikomis, riebios mėsos, riebios sriubos, majonezo, tortų, daugiau kiek pamenu, beveik viską valgiau, ai dar daržoves ne visas - tik agurkus, pomidorus, bulves, kopūstus.
Mano mama sugebėdavo man prigamint įvairių patiekalų, tiesiog niekur nedėdavo svogūnų, česnakų, gamindavo šeimai su svogūnais, o man - be. Vėliau sužinojau, kad į kotletus truputį svogūno įdėdavo, tačiau labai smulkiai tarkuoto

Tačiau jei daugiau, aš įtardavau ir nevalgydavau

Tėvai nevertė valgyti, ko nemėgstu, kelis kart bandė, bet pamatę mane, liovėsi. Problemų būdavo tik svečiuose, nes už stalo būdavo nuolat kalbos, ką aš valgau ir ko ne. Labai nervino. Nors iš esmės aš valgiau labai daug ką

Išaugau, tačiau daug produktų, kurių nevalgiau vaikystėje, nevalgau ir dabar. Dabar gyvenu su draugu, gaminu kasdien ir sau, ir jam, bet man problemų tai nedaro. Pasirodo, patiekalai ir be svogūnų yra skanūs

, česnaką pradėjau valgyti paauglystėje

Juokingiausia, kad manau draugas, seniau labai mėgęs tiek svogūnus, tiek paprikas, nuo jų tiesiog atprato, nes gaminu be jų

Mišrainių ir salotų iki šiol nevalgau, na, draugui jų pagaminu. PAti net neragauju, liepiu jam pačiam ragaut ir druskos pagal poreikį įsidėti, nes as net paragauti negaliu, man šlykštu.
Beje, daug maisto, ko nevalgfiau, paaugusi ragavau po kelis kartus, man vistiek neskanu, iki tiek, kad spjaunu, negaliu net praryti.
Kokių 25-rių pradėjau valgyti marinuotus agurkėlius, iki tol nevalgiau

, kiek anksčiau atradau jūrų gėrybes ir dabar labai mėgstu.
Bet iš esmės, apibendrinant, ko nevalgiau maža, to nevalgau ir dabar.
Aš išvis nuo mažens turiu sugebėjimą pamačiusi patiekalą žinot, ar jis bus skanus ar ne man

Čia ne nusiteikimas, žinau ir tiek. Nes būna, kad matau visai naują neragautą patiekalą ir matau, kad man bus skanu, ir būna

O kas neskanu, irgi iš anksto žinau