Įkraunama...
Įkraunama...

Sutuoktinio (-nės) naktiniai pasivaikščiojimai

QUOTE(fuksė @ 2009 08 01, 21:43)
Mielosios, kaip gera gyventi seimoje, kai niekas taves nevarzo.

O as manau, kad tai, jog nera poreikio kazkur blaskytis vienam, ir rodo, kad seimoje abiems is tikruju gera... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2009 08 01, 19:47)
o jei ne vakariene o pusryciai? vakariene sutinku, bet ji jam pietus juolab veza i darba kiekviena diena karstus, mokinasi, tvarko namus, tai ka jis pusryciu negali pasidaryt, issiplaut vakare viena lekste su puodeliui, kad nestovetu?. Nei karto nemaciau pas ja betvarkes , ismetytu rubu ar pan. Na retkarciai neissiurbliuotas kilimas, kuri ji siaip siurbliuoja kiek sake kiekviena diena, bet kartais buna kas antra(retai).

Na as nematau cia problemos, gal tegu suseda ir pasikalba, netikiu, kad tas vyras nesupras, o kita vertus, kaip vyrus issiauklejam, tokius ir turim. smile.gif
Rutulis21, nesakau, kad zmona - buitine technika, tik manau, kad visai zmogiska padaryti vyrui valgyti, o jei nenori, tai galima juk namu tvarkytoja samdyti arba vyra pakeisti, jei jau toks blogas. smile.gif
Papildyta:
Ives, drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ives @ 2009 08 02, 16:30)
O as manau, kad tai, jog nera poreikio kazkur blaskytis vienam, ir  rodo, kad  seimoje abiems is tikruju gera... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif , thumbup.gif
Atsakyti
man tokie dalykai nepriimtini, nes pacios vyras naktimis laksto o as sedziu namie viena su aiku verysad.gif taij yra labai ziauru , man asmeniskai tai suteikia daug skausmo ir blogu isgyvenimu cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnute123 @ 2009 08 06, 13:38)
man tokie dalykai nepriimtini, nes pacios vyras naktimis laksto o as sedziu namie viena su aiku verysad.gif  taij yra labai ziauru , man asmeniskai tai suteikia daug skausmo ir blogu isgyvenimu  cry.gif  cry.gif

O ka reiskia "laksto", kaip periodiskai jis laksto?
Atsakyti
QUOTE(ives @ 2009 08 02, 16:30)
O as manau, kad tai, jog nera poreikio kazkur blaskytis vienam, ir  rodo, kad  seimoje abiems is tikruju gera... rolleyes.gif

kas tas - blaskytis, ar lipnia juosta priklijavote prie saves? ar kiekvienas zingsnis i sona - jau blaskymasis....
ir dar .....pastebejau, kad tos kurios neturi draugiu ir draugu, o pasaulis pasibaiges ties vyru, daznai butent taip ir deklaruoja.
Papildyta:
QUOTE(Agnute123 @ 2009 08 06, 13:38)
man tokie dalykai nepriimtini, nes pacios vyras naktimis laksto o as sedziu namie viena su aiku verysad.gif  taij yra labai ziauru , man asmeniskai tai suteikia daug skausmo ir blogu isgyvenimu  cry.gif  cry.gif

paprasykite lai vyras lieka su vaikeliu, o Jus eikite pasizmoneti.
Atsakyti
Kad naktį negrįžtų, tai dar nebuvo. Anksčiau nenorėdavau leist pas draugus, arba kartu eidavau. Bet pagalvojau, kam čia man eit ir raukytis, jeigu nenoriu, ir kodėl turėčiau neleist jo paties vien dėl to, kad man nesinori linksmintis ar nepatinka kažkurie jo draugai? Dabar aš jį išleidžiu ir jis mane išleidžia, ir problemų nekyla.
Atsakyti
Idomi tema...mano seimoje naktiniai negrizimai yra iprastas vaizdelis...deja...
iki skausmo zinomos situacijos...
*i baliu kartu einam...griztu viena (kokia 3-4val) mano" brangiajam" ankstoka buna, jis grizta 6-8val.
*vienas eina i kluba, zada neuzsibuti, o grizta 4-6...su pratesimais po klubo...
*kaip eina krepsinio ziureti, tai kokia 3-4val. parsiirande...
aisku visi sie pasibuvimai buna aplaistyti dideliu kiekiu alkoholiu...
o taip buna kokius 1-3 kartus per menesi...

taigi i klausima ar vyras gali kartais nueiti i kluba...prasom KARTAIS, BET NE IKI RYTO!!!
Atsakyti
na nesuprantu lakstymų po naktinius klubus,nei vieno,nei kito nono.gif
Na aš nesu nieko prieš už vyriškus ar moteriškus pasisėdėjimus(na tik ne naktiniuose klubuose)be antrų pusių,juk turi būti kažkoks laikas sau ir draugams(-ėms) skirtas,kad būtų galima paplepėti ir pan.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2009 08 30, 12:50)
Kad naktį negrįžtų, tai dar nebuvo. Anksčiau nenorėdavau leist pas draugus, arba kartu eidavau. Bet pagalvojau, kam čia man eit ir raukytis, jeigu nenoriu, ir kodėl turėčiau neleist jo paties vien dėl to, kad man nesinori linksmintis ar nepatinka kažkurie jo draugai? Dabar aš jį išleidžiu ir jis mane išleidžia, ir problemų nekyla.

thumbup.gif taip ir turėtų būti
Atsakyti

O kuo blogi naktiniai klubai?
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 09 04, 08:35)
O kuo blogi naktiniai klubai?

geri.Tol,kol antrai pusei nepradeda varyt alergijos...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 04, 10:57)
geri.Tol,kol antrai pusei nepradeda varyt alergijos...

O kodel turi varyti alergija?
Atsakyti