Įkraunama...
Įkraunama...

Sutuoktinio (-nės) naktiniai pasivaikščiojimai

QUOTE(agnuzele @ 2009 09 10, 15:08)
Na daug su juo kalbejausi,jis man nedraudzia iseiti jai tik noriu ir pas drauges kartais nulekiu sampano palaizyti,bet... kaskas yra ne taip netgi jo elgesys pasikeite,sako kad myli mane ir kad tikrai nenoti skirtis,ir kad tos kitos tikrai nera,bet jau vis maziau tikiu juo,bet kad niekaip neisena jo priciupti,telefonas buna sutvarkytas-viskas istrinta pries ieinant i namus,dabar bandau gauti tel isklotine,bet mes gyvename uzsienyje,o tel yra ant jo vardo,tai nelabai duoda,nezinau gal pavyks kaskaip issiaiskinti,liepiau jam paciam isimti isklotine,nes jai nieko neslepi sakau tai tada prasau yrodyk ir isimk man isklotinemrai sako ten nieko nepamatysi.Nebezinau ka daryti,kaip viska issiaiskinti.Jai tos kitos nera kaip man juo pasitiketi,nes su kiekvienu isejimu ir galvoju.

na...jei elgesys pasikeitė-tai daug ką pasako.Išklotinės tau neduos.Aišku,lindimas į vyro daiktus bjaurus dalykas-bet jei dūšia cypia...Ne išklotinę žiūrėk,o telefonų knygą jo telefone.Visus nežinomus numerius.Kai mano draugei vyras įtaisė ragus,"toji" buvo telefonų knygoje po vardu Gintaras.Tiksliai pavadinus-Gintarė.
Atsakyti
na reikes paziureti,gal ka rasiu.
Atsakyti
Na per tas kelias dienas ieko neradau itartino,bet siandien vakaras ir jo vel nera.......
Atsakyti
QUOTE(agnuzele @ 2009 09 14, 23:41)
Na per tas kelias dienas ieko neradau itartino,bet siandien vakaras ir jo vel nera.......

Tai gal jis tiesiog užgraužtas rutinos ? Gal jam dėmesio nebeskiri tiek,kiek anksčiau-nes visą atiduodi vaikeliui ? Vyrai juk irgi vaikai,tik dideli biggrin.gif
Užjaučiu tave,nes ir pačiai panašiai teko jaustis... unsure.gif
Atsakyti
Mano vyras neturiu problemos neisu alkoholiu (l. retai pvz: per varžybas, kavinėja arba gimtadienį) , nei su rūkymu (nerūko) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidule25 @ 2009 09 19, 10:35)
Mano vyras neturiu problemos neisu alkoholiu (l. retai pvz: per varžybas, kavinėja arba gimtadienį) , nei su rūkymu (nerūko) blush2.gif

Mano dede linkes pajuokaut, atseit jei vyras neruko, negeria ir dar pas mergas nevaiksto, taip apskritai kam jis begyvena tada? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidule25 @ 2009 09 19, 11:35)

rolleyes.gif o prie ko čia ši tema ?
Čia ne pasigyrimui,kokių problemų neturi tavo vyras,čia tema apie naktinius vyro pasivaikščiojimus...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 09 21, 11:16)
rolleyes.gif  o prie ko čia ši tema ?
Čia ne pasigyrimui,kokių problemų neturi tavo vyras,čia tema apie naktinius vyro pasivaikščiojimus...

Uzjauciu tokias moteris kuriu vyrai naktineja, nesvarbu, jei ir ten nera moteru, na tarkim vieni vyrai...Nepykit, as su tokiu negyvenciau schmoll.gif Geriau viena duona druska valgyciau, bet su tokiu ne uz ka negyvenciau...Mano dukra taip pat sako, ji del vyru nesikankina, tikra saunuole, isspyre ir uz kito istekejo :superIr dar uz kokio nuostabaus, nevedes, jaunas ir labai grazus, ir toks rupestingas bei demesingas thumbup.gif
Atsakyti
o as manau taip... kai nera vaiku tai taip. Kaip jau susitaret taip ir darykit.
Bet kai moteris nescia.... abiu norejo vaiko? pasvarste kaip bus kiek ko reiks laukt ir panasiai? tad dbr abu ir laukit arba kartu arba neit jei neleidzia... gi tai sunkus metas tiek moteriai tiek vyrui... plius vyrai kada nukrypsta daznai? kai jau sexo ilgai nebuna , o jei dar nestumo metu to nere.... as negaleciau pasitiket, ne kaip zmogum,tiesiog poreikis gali but stipresnis uz prota.

bet cia tik mano nuomone smile.gif yra daug paneliu kurios tikrai nebus nieko pries,o vat as su MB kitaip susitarus del tu ejimu atskirai- tik su antros puses leidimu ir vuolia smile.gif bet tai nereiskia kad vienas kitam nieko neleidziam smile.gif
Atsakyti
Retkarčiais suprantama, va dėl to esu labai supykusi ant savo vaikino... Nes vakar pasakė, kad eis su draugu susitikti su draugėmis (!) nu jūs pasakykit, kas čia per draugės po klubus trankytis... Ir išėjo... Manęs net nekvietė, pirma užmetė, juk tau anksti keltis, paskui pasakė, kad man čia ne vieta... dabar net kalbėt su juo nenoriu, tai ką su manim tinka tik ant sofutės pasėdėt, o matai su kažkokiom nerealiom draugėm jisai tik linksmintis gali, į kurių kompaniją aš net netinku... žodžiu užvožt jam gerai norėčiau... asilas...
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 12 15, 22:53)
Retkarčiais suprantama, va dėl to esu labai supykusi ant savo vaikino... Nes vakar pasakė, kad eis su draugu susitikti su draugėmis (!) nu jūs pasakykit, kas čia per draugės po klubus trankytis... Ir išėjo... Manęs net nekvietė, pirma užmetė, juk tau anksti keltis, paskui pasakė, kad man čia ne vieta... dabar net kalbėt su juo nenoriu, tai ką su manim tinka tik ant sofutės pasėdėt, o matai su kažkokiom nerealiom draugėm jisai tik linksmintis gali, į kurių kompaniją aš net netinku... žodžiu užvožt jam gerai norėčiau... asilas...

Ką gali vyras veikti su draugėm ir naktiniam g.gif manau jis jau nebepareitu į tuos namučius.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 12 15, 21:53)

O gal tu jam nusibodai? Nes kažkaip...neskamba :eis su draugėm...
Aišku,pasakyt lengva,bet visgi pasakysiu-bus tų bernų...negalima leistis žeminamai...
Atsakyti