QUOTE(agnuzele @ 2009 09 10, 15:08)
Na daug su juo kalbejausi,jis man nedraudzia iseiti jai tik noriu ir pas drauges kartais nulekiu sampano palaizyti,bet... kaskas yra ne taip netgi jo elgesys pasikeite,sako kad myli mane ir kad tikrai nenoti skirtis,ir kad tos kitos tikrai nera,bet jau vis maziau tikiu juo,bet kad niekaip neisena jo priciupti,telefonas buna sutvarkytas-viskas istrinta pries ieinant i namus,dabar bandau gauti tel isklotine,bet mes gyvename uzsienyje,o tel yra ant jo vardo,tai nelabai duoda,nezinau gal pavyks kaskaip issiaiskinti,liepiau jam paciam isimti isklotine,nes jai nieko neslepi sakau tai tada prasau yrodyk ir isimk man isklotinemrai sako ten nieko nepamatysi.Nebezinau ka daryti,kaip viska issiaiskinti.Jai tos kitos nera kaip man juo pasitiketi,nes su kiekvienu isejimu ir galvoju.
na...jei elgesys pasikeitė-tai daug ką pasako.Išklotinės tau neduos.Aišku,lindimas į vyro daiktus bjaurus dalykas-bet jei dūšia cypia...Ne išklotinę žiūrėk,o telefonų knygą jo telefone.Visus nežinomus numerius.Kai mano draugei vyras įtaisė ragus,"toji" buvo telefonų knygoje po vardu Gintaras.Tiksliai pavadinus-Gintarė.