Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Taniushka @ 2009 06 25, 00:06)
va cia tos trikampines briaunos, cia visai jaunas grusonis, gal kokie 2-3 metai
Papildyta:
tai jau dabar visai neabejoju kad tai grusonii

Nu kitaip jis pas mane atrodo, perteikt sunku, bus matyt kai paaugs, kas per paukstis.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 06 25, 08:15)
siltnamyje labai dregna gi.. Nesupus kaktusiukai? smile.gif

Na siltnamis nelaikomas uzdarytas, pas mus tai siltnamis atidarytas kiaura para smile.gif sakyciau kaktuseliams ten labai gerai g.gif smile.gif o ir saulutes ten sociai biggrin.gif ten dregna tiesiog negali buti, nebent lietinga diena kiek dregniau.
Atsakyti
pas mane siltnamyje tai dregna.. prigaruoja nuo slapios zemes, kondensatas kaupiasi, lasa net.. Nakciai uzdarau siltnami smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites siandien pat isnesiu visus i siltnami.Pas mane nera dregna,nes vedinu pastoviai.
Atsakyti
Man ir atrodo jog kaktusams per dregna siltnamyje.
Atsakyti
Kiek zmoniu , tiek nuomoniu biggrin.gif
Atsakyti
O man atrodo, kad Tinos kaktusas labiau ferokaktusiškas. Nežinau kodėl, bet kai pamačiau iškart pamaniau, kad kažkas iš ferų. Gal dėl to kad areolės tokios išsikišusios į išorę. g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 25 birželio 2009 - 16:45
Sveikos, aš su klausimėliu pas jus įsiveržiu smile.gif
sukulentai mano prisiaugino vaikų-akivaizdu, kad negali jie visi sutilpt kartu.. kaip reiktų elgtis tuos vaikiukus atskyrus-iškart į žemę besti?
ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
As visada iskart zemen kisu, nebent matau, kad tikrai butina padziovinti truputeli nulauzimo vieta.
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2009 06 25, 16:42)
O man atrodo, kad Tinos kaktusas labiau ferokaktusiškas. Nežinau kodėl, bet kai pamačiau iškart pamaniau, kad kažkas iš ferų. Gal dėl to kad areolės tokios išsikišusios į išorę. g.gif  4u.gif

tikrai gali but ferocactus, as apie tai net nepagalvojau, nes grusonii ir ferocactusai labai panasus ir gal visdelto ferocactusas nes pas grusonii ant augimo tasko yra toks kaip pukelis o pas ferocactus nera, bet istikruju labai panasus jie kol mazi
Atsakyti
Ferocactus glaucescens? bet jis lyg melynesnio kuno g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 26, 14:17)
Ferocactus glaucescens? bet jis lyg melynesnio kuno  g.gif

na sito tikrai nezinau, nes ir i ferocactus histrix panasus, kazkaip jie man visi skirtingi nors ir viena pavadinima turi smile.gif
Atsakyti