Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

dėkui ax.gif
reiktu daryti vien kaktusams skirta su aprašymais ir tt
bet vis laiko nėr blush2.gif
Atsakyti
Kokie grazus ziedai. 4u.gif
Atsakyti
reiks man mano chebrike ir sukrauti intrneto platybese:)
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 06 29, 10:27)
user posted image
user posted image
user posted image
Ziurekit zinoves kaktusu, kas mano kaktusui nutiko, kazkokios demes atsirado, kaip dziusta atrodo, nu bet nedziusta, palaistau........... susirgo?

Aciu kuonasirdingiausiai visom kaktusu myletojom uz suteikta informacija ir pasidalijima patirtimi lotuliukas.gif Kita karta irgi nesivarginkit ir neapsunkinkit saves pagelbedamos naujokui kaktusu auginime lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif sekmes visoms ir daug ziedu 4u.gif
Atsakyti
O as savus turbut busiu iskepusi ant saules,kazkokie perdaug zali tapo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 07 01, 21:25)
Aciu kuonasirdingiausiai visom kaktusu myletojom uz suteikta informacija ir pasidalijima patirtimi  lotuliukas.gif  Kita karta irgi nesivarginkit ir neapsunkinkit saves pagelbedamos naujokui kaktusu auginime  lotuliukas.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  sekmes visoms ir daug ziedu  4u.gif

Jei kas būtų žinoję, kokios čia dėmės, tai būtų parašę. Be to aiškiau matosi augalas kitame vazonėlyje, o ne dėmės g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 01, 22:05)
O as savus turbut busiu iskepusi ant saules,kazkokie perdaug zali tapo. g.gif

Ar suminkstejo kaktuseliai?
As bet kokiu atveju potrupuciuka pratinciau prie saules smile.gif
Atsakyti
Pas mane stilius dabar, kas liecia zydejima. Rebutijos dar dasibaigineja, echinopsiai jau prazydejo.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 07 02, 07:56)
Ar suminkstejo kaktuseliai?
As bet kokiu atveju potrupuciuka pratinciau prie saules smile.gif

Taigi,kad protas eina is paskos biggrin.gif per sias dvi dienas galejau papratinti,o as laiminga padaviau augalams saules.Greiciausiai bus iskepe,nes siandien tokie pasiziurejau-gelsta.Dar neminksti patys kaktusai,bet itariu,kad likau be kaktusu. verysad.gif
Atsakyti
Nu ir as savo Huernia zieduku pasigirsiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalinka2006: 02 liepos 2009 - 10:51
QUOTE(AveM @ 2009 07 02, 10:40)
Taigi,kad protas eina is paskos biggrin.gif per sias dvi dienas galejau papratinti,o as laiminga padaviau augalams saules.Greiciausiai bus iskepe,nes siandien tokie pasiziurejau-gelsta.Dar neminksti patys kaktusai,bet itariu,kad likau be kaktusu. verysad.gif

Na gal nebus taip blogai, taciau vistiek pratink smile.gif smile.gif
Atsakyti
Isnesus i lauka pirmiausiai reikia laikyti pavesy, o paskui vis daugiau saulutes duot kasdien. Zaidimas. Man nepatinka, tai kai kurie kvietkai taip ir like pavesy iki siol doh.gif
Atsakyti