QUOTE(benek @ 2009 06 09, 10:19)
Laki mano vaizduotė
Autorė susiranda internete meilužį, susitinka, pasidulkina (nekyla noras rašyti "pasimyli"), net neįsivaizduoju ar gali būti su pirmu pasitaikusiu seksas bent malonus

. Greičiausiai jausis nusivylusi ir purvina

. Toliau jei įsimylės, o gal meilužių sąrašas ilgės , sužinos vyras, vaikai , santykiai tik pablogės, tikrai nepuls vyras džiaugtis, kad su tokia gyvena.
O ar negeriau būtų pasikalbėti su vyru. Jeigu negirdi - iššaukti, ko trūksta jūsų santykiuose - sekso, dėmesio, pagarbos ar dar ko. Gal vyras paprasčiausiai galvoja, kad viskas gerai ir kad nieko jūsų santykiams netrūksta.
Visas jėgas, skirtas meilužiui ieškoti, mesčiau santykiams su vyru gerinti. Lengva labai viską dar labiau sugadinti, bet sunku - pataisyti.Bet čia tik mano nuomonė. Nemesčiau " kelio dėl takelio".
Papildyta:
Laki mano vaizduotė atvirkščiai
Autorę susiranda meilužis ne internete, ir paskiria pasimatymą, kitą, ir, abipusiu sutarimu ir noru, pradeda mylėtis (kyla noras rašyt "pasidulkina", tačiau o kam?).
Įsivaizduoju, kad pirmas seksas abiems suteiks malonumą ir džiaugsmą. Jokių nusivylimų ir purvo pojūčių. Kaip ir jokių įsimylėjimų - proto viršenybė prieš hormonų audras (amžiaus nuopelnas).
Vyras sužinos tik vienu atveju - jeigu žmona to norės, arba jis labai jos pavydės. Iš aprašytos situacijos nei viena, nei kita negręsia.
Bet gal vyras paklaustų, kodėl žmona nepatenkinta asmeninio poreikio santykiais? Abejoju, jau būtų paklausęs. Jį tenkina tokie santykiai, net neatsižvelgiant į nepatenkintąją pusę. Greičiausiai - žmonoje jau nebeieško moters. Ji jam vaikų mama, namų šiluma, buities organizatorius ir prievaizdas, kompanionė, bičiulė, įpročių palydovė, bet ne meilužė, ne aistra...
Jokių jėgų, jokiems meilužiams ieškoti autorė nemeta, nes, manau, ilgametės santuokos laikotarpiu jau tas jėgas yra sudėjus šeimos puoselėjimui ir gyvasčiai. Ji greičiau tik smalsauja ir lieja nuoskaudą taip besireikšdama. Abejotina apskritai, kad ji peržengs savo svajonių ir siekių ribą praktiškai. Pernelyg menka patirtis ir įsisenėję įpročiai. Bet, visko pasitaiko...
Tik metęs kelią dėl takelio, pilnai gali suvokt tikrojo kelio reikšmę ir pranašumą (tikras kelias yra tas kuriuo eini, bet ne tas kurį tau nurodo...).