Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkite kaip ir kur ieškoti meilužio!

QUOTE(wviltis @ 2009 06 02, 08:48)
Peržiūrėjau temas, lyg ir nėra tokios. Yra viena, kurioje skundžiasi, kad negali rasti. Manyčiau ten tiesiog pasijuokta, netikrai "negali" būdama 21-rių. Patarkite kaip ir kur ieškoti meilužio!
Bet man jau 45-eri... Esu dvidešimt metų pragyvenusi santuokoje ir niekur į šalį "nenukrypusi". Normalios išvaizdos ir svorio. Meilužio man reikia ne materialinei paramai. (Aišku tokiame amžiuje turbūt realiau būtų siūlytis pačiai paremt  biggrin.gif )
Tiesiog nusibodo vyro gyvenimo būdas, jo požiūris į mane, amžinas jo dėmėsys tik darbui, pavaldinėms ir tam kas su tuo susiję. Naujos šeimos tikrai neketinu kurt, bet norėčiau susirast draugą. Visiškai rimtai klausiu jūsų, ar tokiame amžiuje realu g.gif

Net jei butumete nenormalios isvaizdos ir nenormalaus svorio meiluzi butu bet kokiu atveju realu susirasti, juk normalus zmones su laiku kreipia demesi ne i zmogaus isvaizda, o vidini grozi, nors is kitos puses gal si tema neliecia meiluzius - net nzn. As tai niekad nepatarciau ieskotis per Interneta, nes tikrai normaliu zmoniu ten nera, arba iskrype arba savo naudos beieskantys. gal pretendentu i meiluzio vieta galetu buti jusu pazistamas, kurio nepazista jusu seima. arba galima i agenturas kreiptis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaLooSion @ 2009 06 10, 17:24)
Net jei butumete nenormalios isvaizdos ir nenormalaus svorio meiluzi butu bet kokiu atveju realu susirasti, juk normalus zmones su laiku kreipia demesi ne i zmogaus isvaizda, o vidini grozi, nors is kitos puses gal si tema neliecia meiluzius - net nzn. As tai niekad nepatarciau ieskotis per Interneta, nes tikrai normaliu zmoniu ten nera, arba iskrype arba savo naudos beieskantys. gal pretendentu i meiluzio vieta galetu buti jusu pazistamas, kurio nepazista jusu seima. arba galima i agenturas kreiptis.. smile.gif

Iš kur tokių ir randas? Žinau, kad iš tarpukojo, ale vis tiek...
Atsakyti
Visai neblogai butu įstatyti ragelius vyrui už pareigu neatlikima blush2.gif Tik ,kad nežinia kas bus nubaustas-jis ar ji...Ir kam daugiau skaudes... O problema rimta ir skaudi,ta viduramžio krize,kai noru kreive į priešingas puses krypsta-kam į minusa,kamįpliusa...Vyrukai,neužmirškit,kad visom negalem vaistu yra tongue.gif
Atsakyti
Manau, meilužį rast įmanoma būnant visokio amžiaus, draugą irgi.. Tik paskui prasidės kitos problemos-tokių temų čia daugybė.. g.gif Bet jei tikrai JUms to reikia, tai pirmyn.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiparise: 15 birželio 2009 - 10:16
Apie paieskas internetu.

Gyvena sau moteriske X mieste. Dirba. 20 metu santuokoje. Vyras kazkam vadovauja.

Viena diena ji paskelbia internetu, kad iesko meiluzio ir ima susitikineti su pretendentais. 10, 20, 30....

Kaip manote, po kiek laiko visa jos aplinka zinos, kad ji IESKO meiluzio? Ne siaip turi meiluzi, nes taip atsitiko, bet TYCIA, samonongai deda pastangas, kad jis atsirastu jos gyvenime?

Vyro reakcija i viesa pazeminima?

Atsakyti
Kap suprantu visi(visos) kalba teoriškai. Ir tos kurios kategoriškai mano, kad interneto erdvėse vien iškrypėliai ir tos (tie), kurios (ie) pasakoja kaip viskas paprasta.
Turiu vieną... negaliu sakyti draugę, sakykim gerą pažįstamą, kuri keli metai internete, konkrečiai pazintysxxx ieško ir susiranda meilužius. Gal ir keistai nuskambės, bet tų meilužių tarpe atsirado žmonių, su kuriais šiai dienai ji ir bizniuką suka ir draugauja. Bet iš pradžių buvo seksas. Tik seksas. Tiesa, ji neturi teisėto vyro. Išsiskyrusi.
Iš kitos puses, turiu pavyzdį, kai tos pažintys nedave nieko gero. Galbūt nebuvo patenkinti lūkesčiai, galbūt buvo nesugebėjimas atsipalaiduot ir mėgautis situacija.
Moterys - jeigu nori, tai reikia. Berods taip dainos žodžiai skamba.
Atsakyti
QUOTE(Lelija Pinavija @ 2009 06 18, 14:36)
Apie paieskas internetu.

Gyvena sau moteriske X mieste. Dirba. 20 metu santuokoje. Vyras kazkam vadovauja.

Viena diena ji paskelbia internetu, kad iesko meiluzio ir ima susitikineti su pretendentais. 10, 20, 30....

Kaip manote, po kiek laiko visa jos aplinka zinos, kad ji IESKO meiluzio? Ne siaip turi meiluzi, nes taip atsitiko, bet TYCIA, samonongai  deda pastangas, kad jis atsirastu jos gyvenime?

Vyro reakcija i viesa pazeminima?

Pragyveno 20 metu,vaikai užauginti,antras pavasaris,o vyras.....Nei pats eda,nei kitam duoda....Jei yra šiluma likusi poroj,tai išeitis ir be meilužiu butu rasta. Bet jei tik prie virtuves ar ukio antra puse temato....Ne visiems to užtenka,ne visus gamta vienodai sukure.
Atsakyti
Pas mane problema ta pati,kaip ir pas temos autorę...rankos svyra.Gerai,nuo sekso galiu susilaikyti.Bet be dėmesio...kai vyrelis sėdi kompe ištisai arba iki 2 nakties bojevikus žiūri...
Na ir aš ne jauniklė,nors keletą metų jaunesnė už temos autorę-bet man taip norisi išlikt moterim,gauti tos meilės,švelnumo-galų gale leisti sau pabūti silpnai...
Nuo 4 kampų laikymo,virėjavimo,kuopimo ir visų reikalų tvarkymo tikrai baigia "atšokt fantazija"...
Apie savo viltis vyrui sakiau-tik kaip žirniai į sieną-o kam...juk jam ir taip gerai...
Kyla mintys susirasti kažką-bet ir vėl sustoju-ar bus man nuo to geriau ? O gal tik graušiuos paskui-juk maniškis iki šiol buvo vienintelis ir nepakartojamas...
Žodžiu,esu įklimpus savo pačios nevilty.Nežinau,ar man reikia patarimo.Tiesiog-pasiguodžiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 06 19, 15:38)
Pas mane problema ta pati,kaip ir pas temos autorę...rankos svyra.Gerai,nuo sekso galiu susilaikyti.Bet be dėmesio...kai vyrelis sėdi kompe ištisai arba iki 2 nakties bojevikus žiūri...
Na ir aš ne jauniklė,nors keletą metų jaunesnė už temos autorę-bet man taip norisi išlikt moterim,gauti tos meilės,švelnumo-galų gale leisti sau pabūti silpnai...
Nuo 4 kampų laikymo,virėjavimo,kuopimo ir visų reikalų tvarkymo tikrai baigia "atšokt fantazija"...
Apie savo viltis vyrui sakiau-tik kaip žirniai į sieną-o kam...juk jam ir taip gerai...
Kyla mintys susirasti kažką-bet ir vėl sustoju-ar bus man nuo to geriau ? O gal tik graušiuos paskui-juk maniškis iki šiol buvo vienintelis ir nepakartojamas...
Žodžiu,esu įklimpus savo pačios nevilty.Nežinau,ar man reikia patarimo.Tiesiog-pasiguodžiau.  unsure.gif

O jus suseskit dar karta ir pasikalbekit su vyru ramiai paklauskit ko jam trukststa, issakykit savo mintis, jai nepades tada darykit isvada, arba kuri laika nekreipkit demesio pati uzsiimkite kokia veikla, jai vistiek jam dzin, tai siulau uzserigistruoti pazintyse, ten susirasit su kuom pabendrauti ax.gif
Atsakyti
45metai?Tai susirasti meiluzi kaip rasti lepsi ziema.Nors visokiu iskrypusiu pasitaiko, pasitaiko kad ir ant senu lipa.O lipa dazniausiai jaunimelis girtas, kol dar neissiragave skanumynu.
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2009 06 20, 12:30)
45metai?Tai susirasti meiluzi  kaip rasti lepsi ziema.Nors visokiu iskrypusiu pasitaiko, pasitaiko kad ir ant senu lipa.O lipa dazniausiai jaunimelis girtas, kol dar neissiragave skanumynu.

Ant senu? 45m jau senyvas amzius? Daug tokiu 45meciu duoda 10balu i prieky 20metiems. Iskypeliai???
Kas liecia skanumynus - 45m turi zymiai daugiau patirties ir lovoje aplenktu bet kuria jaunikle.
Atsakyti
QUOTE(Mintibutė @ 2009 06 20, 13:45)
Kas liecia skanumynus - 45m turi zymiai daugiau patirties ir lovoje aplenktu bet kuria jaunikle.

Tai Dumblas butent ta ir bande pasakyti. Deja, kai galveleje dumai vien, labai sunku pagauti ir dar uzrasyti kokia rislesne mintele biggrin.gif
Atsakyti