QUOTE(wviltis @ 2009 06 02, 08:48)
Peržiūrėjau temas, lyg ir nėra tokios. Yra viena, kurioje skundžiasi, kad negali rasti. Manyčiau ten tiesiog pasijuokta, netikrai "negali" būdama 21-rių. Patarkite kaip ir kur ieškoti meilužio!
Bet man jau 45-eri... Esu dvidešimt metų pragyvenusi santuokoje ir niekur į šalį "nenukrypusi". Normalios išvaizdos ir svorio. Meilužio man reikia ne materialinei paramai. (Aišku tokiame amžiuje turbūt realiau būtų siūlytis pačiai paremt
)
Tiesiog nusibodo vyro gyvenimo būdas, jo požiūris į mane, amžinas jo dėmėsys tik darbui, pavaldinėms ir tam kas su tuo susiję. Naujos šeimos tikrai neketinu kurt, bet norėčiau susirast draugą. Visiškai rimtai klausiu jūsų, ar tokiame amžiuje realu
Bet man jau 45-eri... Esu dvidešimt metų pragyvenusi santuokoje ir niekur į šalį "nenukrypusi". Normalios išvaizdos ir svorio. Meilužio man reikia ne materialinei paramai. (Aišku tokiame amžiuje turbūt realiau būtų siūlytis pačiai paremt

Tiesiog nusibodo vyro gyvenimo būdas, jo požiūris į mane, amžinas jo dėmėsys tik darbui, pavaldinėms ir tam kas su tuo susiję. Naujos šeimos tikrai neketinu kurt, bet norėčiau susirast draugą. Visiškai rimtai klausiu jūsų, ar tokiame amžiuje realu

Net jei butumete nenormalios isvaizdos ir nenormalaus svorio meiluzi butu bet kokiu atveju realu susirasti, juk normalus zmones su laiku kreipia demesi ne i zmogaus isvaizda, o vidini grozi, nors is kitos puses gal si tema neliecia meiluzius - net nzn. As tai niekad nepatarciau ieskotis per Interneta, nes tikrai normaliu zmoniu ten nera, arba iskrype arba savo naudos beieskantys. gal pretendentu i meiluzio vieta galetu buti jusu pazistamas, kurio nepazista jusu seima. arba galima i agenturas kreiptis..