Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkite kaip ir kur ieškoti meilužio!

smile.gif turejau drauge kuri atostogu metu 9 kart per diena su busimu vyru duodavosi. nznau dar tokio pajegaus. kaip manot tiesa ar melas tai? kazkaip susimasciau dabar:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 06 22, 18:42)
smile.gif turejau drauge kuri atostogu metu 9 kart per diena su busimu vyru duodavosi. nznau dar tokio pajegaus. kaip manot tiesa ar melas tai? kazkaip susimasciau dabar:) biggrin.gif

Tiesa biggrin.gif Tikira tiesa biggrin.gif Buna ir labiau pajegiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 06 22, 19:42)

Labai atvira drauge, jai pasakoja kaip su vyru miega, bet ta drauge galejo kokius trim kartais daugiau dadeti thumbup.gif . Bet kiek kaloriju sudegina po tokios nakties oho thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 06 22, 20:33)
Labai atvira drauge, jai pasakoja kaip su vyru miega, bet ta drauge galejo kokius trim kartais daugiau dadeti  thumbup.gif . Bet kiek kaloriju sudegina po tokios nakties oho  thumbup.gif

man tai išvis juokinga ir nesuprantama tas vaikiškas noras padidinti malonumų skaičių.Nu moteris tiek to, gi galim dadėti it niekas nesuuos tongue.gif bet vyrai...
pažinojau toių vyrų kurie gyrėsi kad jų mylėtos moterys, patyrė tris išeilės orgazmus, kad jį labai myli todėl pamyli jį visokiais netradiciniais būdais ir pan.
ale vyras naivumas nesvietiškas, nu niekaip nesuprantu kam girtis, geriau imk ir įrodyk savo gebėjimus, o kaip reikėjo įrodyinėti tai viešpatie apsaugok... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wviltis @ 2009 06 02, 08:48)
Peržiūrėjau temas, lyg ir nėra tokios. Yra viena, kurioje skundžiasi, kad negali rasti. Manyčiau ten tiesiog pasijuokta, netikrai "negali" būdama 21-rių. Patarkite kaip ir kur ieškoti meilužio!
Bet man jau 45-eri... Esu dvidešimt metų pragyvenusi santuokoje ir niekur į šalį "nenukrypusi". Normalios išvaizdos ir svorio. Meilužio man reikia ne materialinei paramai. (Aišku tokiame amžiuje turbūt realiau būtų siūlytis pačiai paremt  biggrin.gif )
Tiesiog nusibodo vyro gyvenimo būdas, jo požiūris į mane, amžinas jo dėmėsys tik darbui, pavaldinėms ir tam kas su tuo susiję. Naujos šeimos tikrai neketinu kurt, bet norėčiau susirast draugą. Visiškai rimtai klausiu jūsų, ar tokiame amžiuje realu g.gif

Tai zinoma, kad realu. Svarbiausia nesusiformuot nuostatos, kad "as jau per sena". o siaip daznioausiai ko norim - ta ir turim. Tik kartais ne taip staiga kaip noretume.
Atsakyti
Praėjo nemažai laiko, smalsu sužinoti, kaip sekasi autorei sexo reikaluose ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zenitas111 @ 2009 09 08, 18:22)
o siaip daznioausiai ko norim - ta ir turim. Tik kartais ne taip staiga kaip noretume.

Kartais tai atsiranda visai iš netyčių ,kai mažiausia to lauki ir tikiesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 09 09, 18:17)
Kartais tai atsiranda visai iš netyčių ,kai mažiausia to lauki ir tikiesi  biggrin.gif

Kaži, ar jau taip ir netyčia ? Myli be galo (ir su galu) savo vyrą ir staiga, netyčia pasikruši su kitu doh.gif . Ir vėl toliau myli saviškį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 09 10, 07:08)
Kaži, ar jau taip ir netyčia ? Myli be galo (ir su galu) savo vyrą ir staiga, netyčia pasikruši su kitu  doh.gif . Ir vėl toliau myli saviškį  wub.gif

Nu su tuo pasimylejimu su kitu nieko negaliu pasakyti .Cia as-cielkauskaitė siuo atveju biggrin.gif ,bet ,kad buna simpatiju-neneigsiu.Ir mano pavyzdys -irodymas,jog galima ir likti taip ir nebandzius svetimo,kad ir kaip norisi podažniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 09 09, 09:02)
Praėjo nemažai laiko, smalsu sužinoti, kaip sekasi autorei sexo reikaluose ? ax.gif

Matyt laaaabai gerai jaigu nieko neraso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 09 10, 11:41)
Matyt laaaabai gerai jaigu nieko neraso  biggrin.gif

Arba nieko gero nesigavo biggrin.gif
Atsakyti
kam jums meiluzis?pamedituokite, paskraidykit padebesiais. Jei nusileidusi vis dar noresite sexo, tada teks pripazinti, kad zmogus turi ir kuna, kurio poreikius reikia tenkinti.
Atsakyti