Man geriausia padėti gulint maitinti ir pailsi kojas istiesus ir mazius pavalago, kartais abu ir užsnūstam

Man irgi geriausia gulint. Tiesa pasakius, taip ir neismokau patogiai zindyti sedint. Sita dalyka butinai ismoksiu su antru vaikuciu

Geriausia man maitinti gulint, visas maitinau ir maitinu atsigulus. Kažkada bandžiau atsisėdus
nieko nesigavo

Kolkas valgom gulint, kadangi man sedet dar sunku

Kai tik gime kudikis, tai maitinau guledama. Tikrai buvo patogu. Bet dabar maitinu sededama, net ir nakti. Pradejo kankinti nugaros skausmai, tai gulint maitinti visiskai nebegaliu, nes skausmas nezmoniskas

Man patogiausia maitinti gulint, nes sėdint pradeda skaudėti nugarą, nepaisant kaip patogiai stengiuosi įsitaisyti. Gulint ir knygą įsigudrinu paskaityti. O va prie TV sėdint, aišku, patogiau laikyti kūdikį ant kelių.
Ligoninėje minėjo, kad gulint maitinamas mažylis ištraukia mažiau pieno ar kažkas pan. ir ragino maitinti sėdint, nors tuo metu man labai skaudėjo kirptą vietą...
Ligoninėje minėjo, kad gulint maitinamas mažylis ištraukia mažiau pieno ar kažkas pan. ir ragino maitinti sėdint, nors tuo metu man labai skaudėjo kirptą vietą...
o man patogu visaip ir gulint ir sedint. Todel diena maitinu sedom, o jau nakti - atsigulus. Maziuke irgi matau kad pagavus ritma, ei ji jau ant lovos ir as guluos, tai jau zino kad eisim miegoti.

Man patogiausia maitinti gulint

Is pradziu maitindavau gulint, taciau pasidare nepatogu nes vaikeliui kazkaip per daug horizontalu, o gal net galvyte zemiau. Tad valgom tik atsisede ir mazyle pasiguldau ne horizontaliai, o 45 laipsniu kampu. Taip pienelis geriau nuteka.