kol buvo mazute sedint, o kai bishki paaugo gulint
Aš nuo pat gimimo maitinau gulint. Dukrytei jau metai, bet labiausiai iki šiol ir patinka atsigulus, pailsiu tuo metu, atsipalaiduoju
aišku prireikus laisvai ir sėdint galiu pamaitinti, tikrai nėra taip, kad dukrytė būtų pripratus vienaip, ir kitaip jau nenorėtų...

Patogiausia maitinti būdavo gulint ant šoniuko
Kažkaip ir pati atsipalaiduodavau ir dukrytė ramiai žįsdavo krūtį. O kitaip ji krūties imti nenorėdavo

Jei nori miegelio, tada gulint - mažoji užmiega, o aš arba taip pat pasnaudžiu kartu, arba atsitraukiu savais reikalais užsiimti. Jeigu reikia tik nusiraminti ar pavalgyti, tai maitinu sėdėdama. Pirmus 1,5 mėn. merginą guldydavausi ant pagalvės, vėliau jau šiaip ant rankų pasiimdavau.
Dazniausiai maitinu sedint,bet galiu visaip
kai pati labai noriu miegelio nakti tada ir gulint maitinu

Išbandėm daug įvairių pozų ir visos labai tinka
Bet labiausiai patinkanti tai gulint ant šoniuko, kaip ir pasisakėte jau - geras būdas atsipalaiduoti pailsėti kartu su dukryte

man geriausia gulint, pastebejau, kad mano vaikams - irgi

Mums su kūdikiu irgi patogiausia gulint, bet kartais viešose vietose tenka tai daryti sėdint, o kai labai užsikaprizina - ir stovint (nešiojant mažąjį ant rankų, kad nusiramintų).
kol buvo labai mazyte tai gulint, veliau patiko irsedint. Esu bandzius ir kitu padeciu, bet ne viena nepatiko:-)
Vienareiksmiskai tik gulima,kad ir kaip bandziau maitinti sededama,nu nepatogu ir viskas

Man irgi gulint patogiausia. Pirma menesi daznai zindydavo, tai bandziau ir sedint, kad nepraleist visos dienos miegamajame ant lovos, bet kai pailgejo tarpai tarp zindymu, tai visada gulint

Kaip bebutu keista bet is vieno (.) tradiciskai sedint, is kito irgi sedint bet dukrytes kojos man uz nugaros
Gulint irgi visai nieko