Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės negalios atsiradimo priežastys(ezoterika)

QUOTE(Tora 5 @ 2009 06 05, 08:22)
Kadangi skyrelis ezoterinis,tai manau,kad nenusizengsiu taisyklems.Pas mane buvo cista ant desines kiausides(4x4 cm dydzio),tai as issigydziau pati, per menesi laiko.Po menesio,paskirtu laiku, nuejau pasitikrinti, tai gydytoja,ilgai ziurejo i monitoriu,ir tylejo...paskui tik pasake...nieko neberandu...nieko nesuprantu.O issigydziau uzkalbejimu ir tam tikru ritualu,pati.Suprantu,kad kazkam,tai nepriimtina,todel ir nebusiu ikyri ir nesiulau.Tiesiog buna ir taip...

gal ir man i az butu galima?

Papildyta:

as irgi turiu problemele su cistom.pries kelis metus man rado labai didele 15*20 cm. ir vis naujos auga. kaip tas afirmacijas daryt?
ir kiek to vitamino e gerti?kiek tableciu per diena?
ar gali buti, kad kai susitvarkysiu su nuoskaudom ir pykciu tevui jos dings?
Atsakyti
QUOTE(upeliux @ 2009 06 08, 11:02)
  ar gali buti, kad kai susitvarkysiu su nuoskaudom ir pykciu tevui jos dings?


jei tai ir yra priezastis...

pradziai leiskit sau verkti, jei norisi ir pykti, jei yra del ko.
Nelaikykit nieko savyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamparam @ 2009 06 08, 10:47)
Aš perskaičiau Merfio knygas ir "Pamilk savo ligą" (autoriaus nepamenu). Ar dar rasiu ko naujo skaitydama Luisos Hay knygas?



Priklausys nuo taves...as kiekviena karta randu kazka naujo skaitydama ta pacia knyga "Pamilks savo liga ir yra Luisos Hay, toje knygoje yra ir ne/galios atsiradimo dvasiniu priezasciu sarasas...matyt nesuvokei iki galo, kitaip butum supratusi apie ka kalba...bet net ir siuo atveju, jei ieskosi, tikrai rasi
Atsakyti
L. Hay knyga "You Can Heal Your Life" ir Sinelnikovo "Pamilk ligą savo" pas mane ant naktinio stalelio- mėgstu prieš miegą vėl ir vėl jas paskaitinėti. Ir kas kartą atrandu kažką naujo, ko prieš tai skaitydama arba nesuvokiau, o gal neatkreipiau dėmesio. Dažnai tai ką perskaičiau, toliau regiu sapnuose, kartais veiksmas labai įdomiai išsirutulioja. Tikrai rekomenduoju perskaityti, kas dar neskaitė 4u.gif
Atsakyti
Naujoji V.Sinelnikovo knyga "Skiepai nuo streso" ir Jasmuheen "Harmoningas gydymas ir nemirtingųjų kelias"- vertos dėmesio knygos. Rekomenduoju. (Jasmuheen knyga apie vėžį.)
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 09, 19:09)
Naujoji V.Sinelnikovo knyga "Skiepai nuo streso" ir Jasmuheen "Harmoningas gydymas ir nemirtingųjų kelias"- vertos dėmesio knygos. Rekomenduoju. (Jasmuheen knyga apie vėžį.)

Ačiū - Sinelnikovo visas su malonumu skaičiau, smagu, kad nauja yra. bigsmile.gif

Gal patarsit - draugės dukrai gimta hidronefroze, buvo operuotas tas inkstas,koregutas šlapimtakis,geldelė. Viskas buvo gerai ,dabar vėl ėmė plestis geldelė ir taurelės. Su kuo tai galėtų būt susiję?
Atsakyti
QUOTE(Pamparam @ 2009 06 05, 13:13)
Gal galit pasakyt, dėl ko vaikui atsiranda auglys žarnyne? - jei konkrečiau, tai Berkito limfoma. Auglys visiškai pašalintas, praeitas chemoterapijos kursas. Bet jaučiu, kad tai ne šiaip... Labai stengiuosi, kad juodos mintys nesugrįžtų, galvoti apie gera. Bet vis tiek ta baimė kartais ima viršų  verysad.gif  Dabar persirgo skarlatina ir atsirado padidėjęs limfmazgis kaklo duobutėje, gydytojai sako, kad vieta netipinė, reikia laiko, palaukti kol pradės mažėti, bet bijau , o jei mažėti nepradės...

Patarkit, kaip nukreipti savo mintis, kad vaikas nekentėtų dėl suaugusių dvasinio netobulumo  unsure.gif



Kurioje zarnyno vietoje buvo auglys?
Limfa simbolizuoja vyrus...
augliai - tai pyktibinis pyktis.
virskinimo sistema parodo kaip mes dirbame, tvarkome reikalus, koks musu poziuris i darba...
Skarlatina-
QUOTE
Гортань поражается также при скарлатине. Один зарубежный врач рассказывал при мне о ребенке, попавшем к нему со скарлатиной. До этого он переболел скарлатиной целых тринадцать раз. Я стала смотреть причину болезни. Ею оказалась печальная, безнадежная, упрямая горделивость, которая вынуждает тянуть шею вверх на манер цапли, хотя в глазах стоят слезы. Эта энергия материализовалась в ребенке в виде скарлатины, а дети являются зеркальным отражением своих родителей. У переболевшего скарлатиной обычно возникает к ней иммунитет, но в данном случае он не возник, потому что вызывающий скарлатину бета-гемолитический стрептококк подавлялся лекарствами сразу же, при первых признаках болезни. А стресс, выказывать который запрещалось и который поэтому оставался неопознанным, всплывает на поверхность снова и снова в виде одной и той же болезни.



ir atkreipkit demesi i si virusa:
QUOTE
Вирус Эпштейна-Барри – игра в великодушие при собственных ограниченных возможностях в надежде, что предлагаемое не будет принято. Одновременно недовольство собой, мол, что это я придуриваюсь, ваньку валяю и т. п.


kad vaikas nenukentetu dar labiau - keiskit savo poziuri i vyrus, vyriskus darbus...pradekit nuo savo tevo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2009 06 10, 10:08)
Ačiū - Sinelnikovo visas su malonumu skaičiau, smagu, kad nauja yra.  bigsmile.gif

Gal patarsit - draugės dukrai gimta hidronefroze, buvo operuotas tas inkstas,koregutas šlapimtakis,geldelė. Viskas buvo gerai ,dabar vėl ėmė plestis geldelė ir taurelės. Su kuo tai galėtų būt susiję?

inkstas pleciasi, kad turetu kur sutalpinti auganti nusivylima...
bet ko, bet kur pletimasis parodo perdejima, problemos isputima.. siuo atveju perdeta su nusivylimais.
igimtos ligos -
QUOTE
Всякий врожденный порок точнее назвать «опорочивание». Если вы оцениваете человека отрицательно, тем самым вы его порочите. Опорочивание других делает ущербным, инвалидом самого себя. Опорочивание самого себя делает инвалидами ваших потомков. Опорочивание себя до беременности и во время зачатия вызывает врожденные пороки детей.
Особенность ваших разочарований во время беременности вызывает особенность формирования почек ребенка.


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 10 birželio 2009 - 21:04
Sveikos, merginos.
Kaip tik dabar skaitau Sinelnikovo "Pamilk savo ligą". Kol kas kompiuterinį variantą, bet žadu nusiaubt knygyną ir gal dar L.Hay knygą nusipirkt (beje, ar ji išversta? g.gif )
Kol kas neradau atsakymo. Mano vaikas labai kenčia nuo vidurių užkietėjimo, netgi mano draugės labai stebisi, nes jų bendraamžiai vaikai, kurie iš viso nevalgo daržovių, tokios bėdos neturi, o maniškė ir košę su sėlenom valgo ir burokų, ir agurkų, ir pomidorų, bet kaip prasidėjo prieš 1,5 metų tie vidurių užkietėjimai, taip po šią dieną vargstam, dabar gal kiek geriau, bet man atrodo, kad ji tiesiog bijo to proceso. Bandau atgaminti, kad mūsų šeimoje galėjo sąlygoti tokį pasikeitimą (prieš tai viduriukai buvo poskysčiai), bet kol kas neatseku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 11 birželio 2009 - 09:53
QUOTE(gluosnis @ 2009 06 10, 20:14)
Kurioje zarnyno vietoje buvo auglys?
Limfa simbolizuoja vyrus...
augliai - tai pyktibinis pyktis.
virskinimo sistema parodo kaip mes dirbame, tvarkome reikalus,  koks musu poziuris i darba...
Skarlatina-
ir atkreipkit demesi i si virusa:

kad vaikas nenukentetu dar labiau - keiskit savo poziuri i vyrus, vyriskus darbus...pradekit nuo savo tevo  4u.gif


Gluosni, ačiū wub.gif tikrai, visada pykausi su tėvu, bet po chemoterapijos tas pyktis ištirpo, santykiai pasikeitė 180 laipsnių. Dar liko santykiai su vyru... Čia man irgi aišku, bet dabar bent gavau patvirtinimą, kad kryptis teisinga. Dar norėčiau, jei nesunku, komentaro - ką reiškia keisti požiūrį į vyriškus darbus?

Auglys buvo ant ploniosios žarnos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamparam: 11 birželio 2009 - 09:42
QUOTE(Pamparam @ 2009 06 11, 10:41)
Dar norėčiau, jei nesunku, komentaro - ką reiškia keisti požiūrį į vyriškus darbus?

Auglys buvo ant ploniosios žarnos.



Palikti vyriskus darbus vyrams.

QUOTE
Женской половиной кишечного тракта является тонкая кишка, мужской половиной - толстая кишка.


QUOTE
Наш предок вставал засветло, вознося хвалу Богу, и, прихватив с собой сына, отправлялся в поле. Сын ощущал себя счастливым от того, что ему доверили начать день и работу. Потребность начать вела к потребности завершить. Тяжкий по нынешним меркам труд и скудные результаты были для них хорошим началом и красивым завершением. В старину человек не ведал болезней желудка и прямой кишки, хотя по современным понятиям его пища никуда не годилась. Он жил в настоящем, улучшая это настоящее в пределах возможного ради будущего, и был доволен сделанным.

А еще раньше мужа вставала его жена и вместе с дочерью принималась хлопотать по дому. Мужчины придерживались своей половой роли, женщины - своей.Поэтому мужчины и не ощущали себя обязанными заниматься мелочами, заниматься женской работой, и тонкая кишка была у них здорова. Ответственность за мужские дела заставляла мужчин относиться к себе с уважением. Их толстая кишка была здоровая. Аналогично жили женщины. Они выполняли женские работы, а мужьям отводили в жизни роль мужчины.


QUOTE
СРЕДНЯЯ ЧАСТЬ ЖИВОТА

Верхняя граница срединной части живота проходит по линии пояса. Нижней границей является нижняя складка живота. В этой области находятся лишь тонкая и толстая кишка, символизирующие мать и отца, работа и дела которых определяют состояние средней части живота у ребенка. Родители, которые спокойно занимаются своими делами и своими делами друг друга дополняют, способствуют здоровому состоянию тонкой и толстой кишки у ребенка. Если они хотят друг друга переделать, то есть если они недовольны друг другом как человеком, однако уважают друг друга как работника, то у ребенка могут возникать проблемы с верхом живота, но не с серединой.

Если верх живота соотносится с духовным развитием человека в его целостности, то середина живота выражает то, как человек развивается в роли мальчика или девочки, мужчины или женщины, отца или матери, дедушки или бабушки и т. п. Иными словами, середина живота выражает деятельность человека в соответствии с его половой принадлежностью.

Свои мыслительные способности, т. е. способность заниматься собой, человек использует, чтобы переделать противоположный пол по своей мерке.


Если это происходит в его желаниях либо в мыслях, у человека в животе образуются газы.

Если он делает это на словах, в середине живота образуется жидкость.

Если он делает это на практике, в середине живота образуется опухолевый процесс.

Papildyta:
QUOTE(Gemini @ 2009 06 11, 10:18)
Kol kas neradau atsakymo. Mano vaikas labai kenčia nuo vidurių užkietėjimo, netgi mano draugės labai stebisi, nes jų bendraamžiai vaikai, kurie iš viso nevalgo  daržovių, tokios bėdos neturi, o maniškė ir košę su sėlenom valgo ir burokų, ir agurkų, ir pomidorų, bet kaip prasidėjo prieš 1,5 metų tie vidurių užkietėjimai, taip po šią dieną vargstam, dabar gal kiek geriau, bet man atrodo, kad ji tiesiog bijo to proceso. Bandau atgaminti, kad mūsų šeimoje galėjo sąlygoti tokį pasikeitimą (prieš tai viduriukai buvo poskysčiai), bet kol kas neatseku  verysad.gif

Ji bijo ne tiek proceso, bijo parodyti savo darbo rezultata arba jai geda parodyti.
QUOTE
Мы стыдимся своих фекалий. Придумываем для них разные новые названия, потому как старые таковы, что их стыдно произносить. Стыдливое отношение к собственному калу означает, что человек стыдится результатов своего труда. Чем больше человек желает изменить все в жизни, тем больше стыдится, когда терпит неудачу, и тем сильнее у него запор. Если человек неустанно стремится доказать, что он весь из себя такой работящий, не в пример остальным, и вообще во всех смыслах молодец, то он непременно страдает запорами. Пенсионер, стремящийся к тому, чтобы его считали самым трудолюбивым, не может жить без слабительного. Ребенок, который изо всех сил старается угодить родителям из числа рабочих скотин, начинает мучиться от запоров прежде, чем вообще осознает, к чему стремится. Короче говоря, чем мучительнее жизнь для человека из разряда рабочих скотин, тем сильнее его истязает его собственный кишечник.


tik neisizeiskit del ...rabocih skotin... darbas gerai, bet kas per daug - tas nesveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 11 birželio 2009 - 11:59
QUOTE(gluosnis @ 2009 06 11, 11:43)
Ji bijo ne tiek proceso, bijo parodyti savo darbo rezultata arba jai geda parodyti.
tik neisizeiskit del ...rabocih skotin... darbas gerai, bet kas per daug - tas nesveika.

Tai kad per maža ji gėdintis tų fekalijų, jai 2,5 metų. Puodo reikalų, niekada neforsavom, problemos atsirado dar net su puodu nebandant draugauti schmoll.gif Susidraugavo su tuo puodu po gero pusmečio praktiškai savarankiškai g.gif Nors... Chm g.gif Bandau suvesti, bet nesusiveda, šuo mūsų namuose vėliau atsirado, jį mes gėdindavom, bet vaiką visada pagirdavom, ir kaip šuo atsirado, vidurių užkietėjimas jau buvo gerą pusmetį. Pradedu galvoti, gal tai tiesiog būdas atkreipti į save dėmesį, kai sėdi ant puodo šalia sėdim abu su vyru ir visas dėmesys 101 proc. jai g.gif Gal vis tik tos rabochie skotini tinka, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje, iš kur ši citata? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 11 birželio 2009 - 12:17