Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

Niu kad jau įmerkėm nosį, tai reik kapstytis kaip nors mirksiukas.gif Siūlau ir kitus, kam pinigėlis trumpas labai nenusiminti, juk kada nors vistiek bus geriau!!! pavyzdžiui aš, kad nereiktų pirkti,save, dukrą,vyrą apsiuvu, apmezgu. O rūbai vienetiniai dar gražesni ir originalesni negu kokiam firminiam salone thumbup.gif .Maistą irgi gaminu paprastą,skanių ir nebrangių receptukų SM pasiūlo. reikia pasistengti aplink save įžvelgti daugiau gerio ir grožio. Kaip malonu vakare, nusikalus po šienapjūtės, su arbatos puodeliu kieme pasėdėti,pamegzti wub.gif Kažkas yra pasakęs: laimingas ne tas, kas turi daug pinigų,o tas, kuris moka gyventi su turimais. Ar kažkas panašaus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2009 07 01, 10:11)
Niu kad jau įmerkėm nosį, tai reik kapstytis kaip nors mirksiukas.gif  Siūlau ir kitus, kam pinigėlis trumpas labai nenusiminti, juk kada nors vistiek bus geriau!!! pavyzdžiui aš, kad nereiktų pirkti,save, dukrą,vyrą apsiuvu, apmezgu. O rūbai vienetiniai dar gražesni ir originalesni negu kokiam firminiam salone thumbup.gif .Maistą irgi gaminu paprastą,skanių ir nebrangių receptukų SM pasiūlo. reikia pasistengti aplink save įžvelgti daugiau gerio ir grožio. Kaip malonu vakare, nusikalus po šienapjūtės, su arbatos puodeliu kieme pasėdėti,pamegzti wub.gif Kažkas yra pasakęs: laimingas ne tas, kas turi daug pinigų,o tas, kuris moka gyventi su turimais. Ar kažkas panašaus... blush2.gif

na va, sakiau?.. siandien jau daug optimistiskesnes nuotaikos drinks_cheers.gif . Pradedame matyti tas grazias smulkmenas, pro kurias anksciau pabegdavome mirksiukas.gif
Imesk savo darbeliu parodymui sm, tai gal greitai teks apmezginet ne tik savo seima.. 4u.gif - ir viena kita lita prisidursi

Mane siandien irgi slegia niurios nuotaikos. Panasu, kad liepa bus paskutinis darbo menuo.... verysad.gif Stengiuos labai negalvot - kaip nors isgyvensiu, ka nors susirasiu, kiek reikes - susispausiu.. ne pirmas kartas gyvenime - uzsigrudinus showoff.gif ( o dar pavasari net sapnuot nesapnavau, kad man taip gali nutikti.. kam? man? ne..niekada.. schmoll.gif O va kaip buna... lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 01, 10:55)
O jūs tikrai manot, kad tas, kuris knisasi šiukšlyne, statė jums namus? O gal jis visą gyvenimą gėrė, nedirbo, todėl dabar ir pensijos negauna? Ir kam tokius išlaikyt?
Po mano avataru "prezervatyvas"  biggrin.gif
Lietuvoj irgi gali paskelbt fizinio asmens bankrotą. O atidėti neleidžia (domėjomės neseniai).
Žinai, pačiai irgi nereikia būti lengvatikei. Tikriausiai ją įkalbėjo padėti pinigėlius su rizika, tai ir prarado. Prieš darant ką nors su savo pinigais reikia pačiai pasidomėt, o ne tik klausytis gražių pasakų. Jeigu daromas investicinis indėlis su rizikos premija, tai dažniausiai dedama didelė suma ir gana ilgam laikotarpiui (pvz. 10m). Ir visai tikiu, kad ji susigundė būtent šiuo, nes vertei kylant pinigėliai didėja daug greičiau nei padėjus į indėlį be jokios rizikos.
Visa gyvenima geriantys kepenis prageria ir senukais nebetampa smile.gif Inkstus persodina, o jei kepenu reikia, donoro gali laukti labai trumpai, nes dializiu kepenims dar neisrado.
Pensijos, kai uz sildyma 300-500 Lt per menesi, mazu maziausiai juokingos biggrin.gif Pasakysite, kokia dabar vidutine pensija, jei esate tikra, kad is jos imanoma isgyventi dantu nepadziovus? smile.gif
Hm, kad bankrota tik juridinis asmuo gali skelbti. Nejaugi Paciolis, PricewaterhouseCoopers ir visi kiti specai praziopsojo Fiziniu asmenu bankroto istatymo priemima g.gif
Ne su rizika. Kalbejo butent apie normalu terminuota indeli, nesusieta su jokiomis akcijomis ir obligacijomis. Nors gal nauja mada investiciniu fondu vienetus pavadinti "indeliu" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 07 01, 10:32)
Visa gyvenima geriantys kepenis prageria ir senukais nebetampa smile.gif  Inkstus persodina, o jei kepenu reikia, donoro gali laukti labai trumpai, nes dializiu kepenims dar neisrado.
Pensijos, kai uz sildyma 300-500 Lt per menesi, mazu maziausiai juokingos biggrin.gif Pasakysite, kokia dabar vidutine pensija, jei esate tikra, kad is jos imanoma isgyventi dantu nepadziovus? smile.gif
Hm, kad bankrota tik juridinis asmuo gali skelbti. Nejaugi Paciolis, PricewaterhouseCoopers ir visi kiti specai praziopsojo Fiziniu asmenu bankroto istatymo priemima g.gif
Ne su rizika. Kalbejo butent apie normalu terminuota indeli, nesusieta su jokiomis akcijomis ir obligacijomis. Nors gal nauja mada investiciniu fondu vienetus pavadinti "indeliu" mirksiukas.gif

o kokia prasme siandien gincytis kas koki istatyma praziopsojo? g.gif Ziurim ka turim SIANDIEN. Praeities nebepakeisim schmoll.gif , istatymu - irgi.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 07 01, 11:36)
o kokia prasme siandien gincytis kas koki istatyma praziopsojo? g.gif  Ziurim ka turim SIANDIEN. Praeities nebepakeisim schmoll.gif , istatymu - irgi.
Tai kad nepraziopsojo niekas biggrin.gif Fiziniu asmenu bankroto istatymo NERA:

Seime pajudėjo Fizinių asmenų bankroto įstatymas

Ir labai abejoju ar bus - bankai su Kropu priesakyje kryzium gula pries 4u.gif

Lietuvoj irgi gali paskelbt fizinio asmens bankrotą. O atidėti neleidžia (domėjomės neseniai).

Man del to ir idomu, kur cia tokiu nesamoniu pripasakojo smile.gif jei banke - butina ji aplenkti ir dideliu lanku. O tam pavadinimo reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 07 01, 11:32)
Visa gyvenima geriantys kepenis prageria ir senukais nebetampa smile.gif  Inkstus persodina, o jei kepenu reikia, donoro gali laukti labai trumpai, nes dializiu kepenims dar neisrado.

Sakai, nebetampa? Mano vyro senelis visą gyvenimą gėrė, prieš 8 metus pasakė, kad ištemps vos kelis mėnesius (dėl kepenų), o gyvas iki šiol ir geria iki šiol. Va tai tau ir neištemps...
Mano seneliai gauna panašią pensiją ir abu išgyvena, ir pavalgo, ir už 3 kambarių butą susimoka ir dar anūkams duoda. Kiek iš tikrųjų tam senam žmogui reikia, gi brangiausiai ikrais ir šampanu kasdien nesivaišina.
O ta moteriškė bent perskaitė, kokius dokumentus pasirašinėja ? Pasidomėjo tais indėliais? Aiškiai turbūt, kad ne. Ant dokumentų gi rašo, kur pinigus deda. Jei bankas parašė taip, kaip pasakė (ale terminuotas indėlis), bet padėjo kitur, tai laisvai galima duot į teismą. O jeigu ji padėjo parašą ant investicinio fondo popierių, tai tik jos durna galva.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 01, 12:36)

O ta moteriškė bent perskaitė, kokius dokumentus pasirašinėja ? Pasidomėjo tais indėliais? Aiškiai turbūt, kad ne. Ant dokumentų gi rašo, kur pinigus deda. Jei bankas parašė taip, kaip pasakė (ale terminuotas indėlis), bet padėjo kitur, tai laisvai galima duot į teismą. O jeigu ji padėjo parašą ant investicinio fondo popierių, tai tik jos durna galva.

atsiprašau, o tai banke jau jokia etika nebeveikia? Banko darbuotojas gali elgtis kaip gatvės žulikas ir čia viskas gerai? Skausmo ir bėdų prispaustai moteriškei įsiūlyti tokį produktą ir prisuokti apie būsimus pelnus? Kaip manai ar jis pasakė "Jūs galite uždirbi, bet galite ir pralošti - pvz po metų iš jūsų santaupų gali likti koks 30%" ? Ar tada moteriškė būtų pasirašiusi tokiam 'indėliui' ??? doh.gif

Jis įkišo tą investicinį produktą, pasiėmė sau bonusus, ir nusivalė kojas į šią moterį.
na gal jei būti paskutiniu ciniku, tai gal ir gera logika: viena bėda daugiau ar mažiau, vistiek gyvenimas suknistas.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2009 07 01, 12:54)
atsiprašau, o tai banke jau jokia etika nebeveikia? Banko darbuotojas gali elgtis kaip gatvės žulikas ir čia viskas gerai? Skausmo ir bėdų prispaustai moteriškei įsiūlyti tokį produktą ir prisuokti apie būsimus pelnus? Kaip manai ar jis pasakė "Jūs galite uždirbi, bet galite ir pralošti - pvz po metų iš jūsų santaupų gali likti koks 30%"  ? Ar tada moteriškė būtų pasirašiusi tokiam 'indėliui' ???  doh.gif

Jis įkišo tą investicinį produktą, pasiėmė sau bonusus, ir nusivalė kojas į šią moterį.
na gal jei būti paskutiniu ciniku, tai gal ir gera logika: viena bėda daugiau ar mažiau, vistiek gyvenimas suknistas.

Man visada pasako, kad galiu laimėt ir pralaimėt, bet tai man netrukdo asmeniškai pasiskaityti, pasidomėti, o gal ir kitų paklausinėti, kad pasidalintų patirtim. O galbūt jis pasakė: "jūs galite pralošti, tačiau laimėjimo atveju suma bus didesnė nei be rizikos". Ta pati teisybė, tik kitais žodžiais.
Atsakyti
Mūsų šeimynėlei irgi ne patys geriausi laikai atėjo g.gif , stengiamės išgyventi. Skaičiau, kad kažkuri mamytė apmezga ir apsiūna savo šeimyną 4u.gif . Aš irgi, kad bent jau vaikiškų rūbelių reiktų mažiau pirkti, tai siūnu pati, persiūnu senus rūbus ir gaunasi tikrai labai gražu ir originalu smile.gif . O pinigėlių bandau prisidurti megzdama kojines, žodžiu esu šioka tokia namūdininkė smile.gif
Nenusiminkim, mamytė, ateis kada ir į mūsų kiemą šventė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 01, 13:05)
Man visada pasako, kad galiu laimėt ir pralaimėt, bet tai man netrukdo asmeniškai pasiskaityti, pasidomėti, o gal ir kitų paklausinėti, kad pasidalintų patirtim. O galbūt jis pasakė: "jūs galite pralošti, tačiau laimėjimo atveju suma bus didesnė nei be rizikos". Ta pati teisybė, tik kitais žodžiais.
tai dabar poziuris i bankus kaip i kraugerius, o dar pries metus i juos ziurejo paprasti zmones kaip i geranoriskus draugus.
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 01, 10:55)
Geriau pasakykit, kurio banko vengti kaip maro, kad tokias nesamones darbuotojai sneka. Bus daugiau naudos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2009 07 01, 14:02)
tai dabar poziuris i bankus kaip i kraugerius, o dar pries metus i juos ziurejo paprasti zmones kaip i geranoriskus draugus.  Geriau pasakykit, kurio banko vengti kaip maro, kad tokias nesamones darbuotojai sneka. Bus daugiau naudos smile.gif

Aš nekalbu apie dabartinę situaciją. Investuoju pinigėlius nuo tada, kai tapau pilnamete, ir visada pasidomiu.
Nežinau, koks tai bankas (ir ar tai išvis bankas), apie fizinio asmens bankrotą man vienas žmogus sakė, tad ir to negaliu garantuoti. O atidėti neleidžia Nord'as.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 01, 13:05)

hmm... pastauosius 3 metus pakankamai daznai teko varstyti banku duris. tad... pasakysiu KOKIU doh.gif pasiulymu isgirdau. aukso kalnai ne kitaip. kokius 3 net namie visa vakara su skaiciuotuvu ir internetu maliau. juk pg banko darbuotoju pasakas - cia vidury dienos pinigus maisais dalina. geda butu nepasirinkti. susigundziau vienu: su obligacijomis susietu fondu kuris is 2000 ber 3 metus (toks min laikas) turejo patapti minimum trim. paskui dar pati men nagus grauziausi jog galbut reikejo padet kokia 20 000 biggrin.gif biggrin.gif na ka. atsiemiau po 3ju metu tuos pacius 2000. aciudie kad ne maziau mirksiukas.gif (cia nieko nekaltinu, tik save)

taciau kiti kad ir dankse 10 proc. palukanos nuo laikomos einamosios sumos ( ne indelio, o tiesiog uz tai kad perveda darboviete pinigus i saskaita) kaip pasirodo, jog minimum 600 lt turi buti nuolat tavo saskaitoj ir uz juos nieko neskaiciuoja... na ir daugelis kitu jau neminiui vaiku drudimu ir pan.

zodziu. pastaruoju metu nuo banko atstov gerisuia gintis istiesta ranka su i virsu pakeltu delnu "aciu nereikia" kaip nuo kokiu prekybos atstovu...

kartasi atrodo jog po pasiulos apmokymu noredami gauti bonusus jie isivaizduoja, jog dauguma i banka uzsukanciu klientu net skaityt ir atlikt aritmetiniu veiksmu nemoka...
Atsakyti