Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

QUOTE(ulyja @ 2009 07 10, 12:39)
tai gi:
1.jei ilgins amžių pensijinį- pensijos nesulauksim
2.jei sulauksim-mume šakės!!!

1.aga biggrin.gif
2. dar kartą aga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 07 10, 11:17)
O lietuviai ką darys  doh.gif ? Pusdykiai dirbs, ar visi juodadarbiai turės emigruoti? Perspektyvos viliojančios ..........

Sienos atviros, visi kas nori ar kam nepatinka Lietuvoje gali vaziuoti. Tik dauguma net metams nepraejus kraunasi lagaminus namo, nes ten Eurais is dangaus nelyja. O kaip kokioje Airijoje reikia automobili apsidrausti uz 10 kartu didesne imoka nei Lietuvoje ar UK susimoketi mokesti uz kiekviena naudojama televizoriu, tai greiati visi supranta, kaip gera gyventi Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 07 10, 16:42)
Sienos atviros, visi kas nori ar kam nepatinka Lietuvoje gali vaziuoti. Tik dauguma net metams nepraejus kraunasi lagaminus namo, nes ten Eurais is dangaus nelyja. O kaip kokioje Airijoje reikia automobili apsidrausti uz 10 kartu didesne imoka nei Lietuvoje ar UK susimoketi mokesti uz kiekviena naudojama televizoriu, tai greiati visi supranta, kaip gera gyventi Lietuvoje.

Va cia tai jau netiesa,nors ir sienos atviros, bet galymybiu ne visada gali tureti. Pvz. labai noreciau isvaziuoti(uzsidirbti), o seima? Dar rizikuociau(su vyru) jei butu 1 ar 2 vaikai, o kai dabar laukiuosi sesto?! Kaip vaziuoti?
Vat ir sienos atviros!!!!
O kas darbo nebijo tai dirba ir uzsidirba, bent jau mano aplinkoje labai daug zmoniu kurie (ne tokios gausios seimos, kaip mano) isvaiuoja, uzsidirba, gryzta ir vel isvaziuoja vel uzdarbiauja. Kiti net jau isikure gyvena. Kai turi darba, pastoves pajamas tai ir mokesciai ne tokie baisus. O kai nieko neturi ir mokescius tik didina ir dar naujais apipilti nori, tai ka tada?
Vyro sesuo 5 men padirbejusi Norevegijoje gryzusi pasistate puse namo, dabar vel ruosiasi vaziuoti.
Gal ir Lietuvoje, kazkas, gali per 5 men. puse namo pasistatyti(be banko paskolos), kiti gal ir pilnai nama, bet tikrai ne as su savo seima.
Tiesiog nematau to GERIO LIETUVOJE, matau tik tiek, kad kuo toliau tuo blogiau.
Jei gyvenciau su savo gausia seima bet kokioje europos valstybeje pvz. Vokietijoje vien pasalpa nemenka gauciau, kad dirbti nereiktu. Galeciau visa laika skirti vaiku auklejimui. O Lietuvoje gaunu "katino asaras", dar ir paskutines kelnes nori numauti. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Niekada nesakyk niekada,niekas nežinom ir neesam apdrausti nuo netikėtumų,šiandien turiu ,rytoj gali ir nebūti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaS @ 2009 07 12, 18:07)
Va cia tai jau netiesa,nors ir sienos atviros, bet galymybiu ne visada gali tureti. Pvz. labai noreciau isvaziuoti(uzsidirbti), o seima? Dar rizikuociau(su vyru) jei butu 1 ar 2 vaikai, o kai dabar laukiuosi sesto?! Kaip vaziuoti?

As tik noriu pasakyti, saunuole mamyte! thumbup.gif Vienetai Lietuvoje tokiu, kurios isdrystu 6 vaikus pagimdyti, uzauginti ir i gyvenima isleisti! 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė tai šaunuolė, bet kas jai liepė gimdyti, kad dabar skundžiasi, jog sunku? Ir ji nori nedirbt, tik vaikus augint ir kad ją valstybė išlaikytų (taip supratau?) g.gif Kiek ir kada mes gimdom, auginam- mūsų reikalas. Tiesą sakant, nematau tame jokio didvyriškumo tėvynės vardan.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 13, 01:21)
Šaunuolė tai šaunuolė, bet kas jai liepė gimdyti, kad dabar skundžiasi, jog sunku? Ir ji nori nedirbt, tik vaikus augint ir kad ją valstybė išlaikytų (taip supratau?)  g.gif  Kiek ir kada mes gimdom, auginam- mūsų reikalas. Tiesą sakant, nematau tame jokio didvyriškumo tėvynės vardan.

Na negi moteru forume sesiu vaiku mama ir dar nestuke.gif pasiskusti negali? Ne tau ir ne man ja teisti. Yra kaip yra, gal zmogui dabar sunku, reikia kazkam issilieti, nereikia is karto pulti su etikeciu klijavimais. Zinau daug pavyzdziu kai tokie pirstais badomi zmones pasieke daugiau negu "teisinguoliai".
Atsakyti
QUOTE(RutaS @ 2009 07 12, 16:07)
Vat ir sienos atviros!!!!
O kas darbo nebijo tai dirba ir uzsidirba, bent jau mano aplinkoje labai daug zmoniu kurie (ne tokios gausios seimos, kaip mano) isvaiuoja, uzsidirba, gryzta ir vel isvaziuoja vel uzdarbiauja. Kiti net jau isikure gyvena. Kai turi darba, pastoves pajamas tai ir mokesciai ne tokie baisus. O kai nieko neturi ir mokescius tik didina ir dar naujais apipilti nori, tai ka tada?
Vyro sesuo  5 men padirbejusi Norevegijoje gryzusi pasistate puse namo, dabar vel ruosiasi vaziuoti.
Gal ir Lietuvoje, kazkas, gali per 5 men. puse namo pasistatyti(be banko paskolos), kiti gal ir pilnai nama, bet tikrai ne as su savo seima.
Tiesiog nematau to GERIO LIETUVOJE, matau tik tiek, kad kuo toliau tuo blogiau.
Jei gyvenciau su savo gausia seima bet kokioje europos valstybeje pvz. Vokietijoje vien pasalpa nemenka gauciau, kad dirbti nereiktu. Galeciau visa laika skirti vaiku auklejimui. O Lietuvoje gaunu "katino asaras", dar ir paskutines kelnes nori numauti.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na, taip.. sunku DABAR, bet ivertinkit tai, kad dar po 10 metu jus busit sesis kartus laimingesne, uz ta, kuris siandien turi ta nama uz uzsieny uzdirbtus pinigus. Juk Jusu vaikai jau dideli (matau is datu kaireje), gali patys save pradet islaikyt, tiktai nereikia jiems kasnio i burna paduot, taigi... mirksiukas.gif Jei protingus isauginot, tai jie ne tik sau, bet ir Jums geresni gyvenima sukurs drinks_cheers.gif . Optimizmo - apsidairykit aplinkui, kokia jus turtinga!!!!
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2009 07 13, 05:50)
Na negi moteru forume sesiu vaiku mama ir dar nestuke.gif  pasiskusti negali? Ne tau ir ne man ja teisti.  Yra kaip yra, gal zmogui dabar sunku, reikia kazkam issilieti, nereikia is karto pulti su etikeciu klijavimais. Zinau daug pavyzdziu kai tokie pirstais badomi zmones pasieke daugiau negu "teisinguoliai".

Kas tie teisinguoliai? biggrin.gif Aš nieko neteisiu. Tiesiog nereikia kaltint kitų dėl to, kokią padėtį susikūrei pats. Aš tikrai nesu prieš dideles šeimas ir tuo labiau nelaikau jų asocialiomis (kaip dažnai manoma) ar kažkuo blogesnėmis, aš ir pati noriu daug vaikučių, bet tik tada, kai nereikės jų pagimdžius skųstis ir laukti paramos iš šalies.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 13, 11:34)
Kas tie teisinguoliai? biggrin.gif  Aš nieko neteisiu. Tiesiog nereikia kaltint kitų dėl to, kokią padėtį susikūrei pats. Aš tikrai nesu prieš dideles šeimas ir tuo labiau nelaikau jų asocialiomis (kaip dažnai manoma) ar kažkuo blogesnėmis, aš ir pati noriu daug vaikučių, bet tik tada, kai nereikės jų pagimdžius skųstis ir laukti paramos iš šalies.

Kazkaip man nepasirode kad ta moteris kazka kaltino, ji tik isake savo nuomone, man paskaicius Jusu postus susidare nuomone, kad esate jauna ir dar neturite gyvenimiskos patirties, arba realiai nesuvokiate situacijos g.gif
Atsakyti
O jūsų nuomonė yra neteisinga, galiu pasakyt.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 13, 10:13)
O jūsų nuomonė yra neteisinga, galiu pasakyt.

Jusu postai sioje temoje labai "i tema". biggrin.gif
Atsakyti