Įkraunama...
Įkraunama...

Bebe Confort vežimėliai

Susidomėjau vežimėliu KART ir labai reikia jūsų nuomonių ir patarimo, tos, kurios jau įsigijote padėkite. Klaipėdoje nėra kur jų įsigyti ar pačiupinėti, tad prieš vykstant į Vilnių pirkti vežimėlio noriu daugiau su juo susipažinti. papasakokit, kaip ten su ta sportine dalimi: ar yra kulima padėtis, ar kojyčių dalis pasikelia, kad vaikui būtų patogu miegoti, ar dedasi nuo lopšio užtiesaliukas kojytėms ir kt.? Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Karto tik nugara lankstosi ant tokiu dvieju sniuru. o kojos lieka kabaloti. ir dar- neatsisuka sportinukas i mama, o pas treka apsisuka. Ir tie priekiniai ratai sukiojasi tik 45 laipsniu kampu, pabandzius - jokios naudos, tik prikolas. Siap is situ triraciu geriausias senasis everestas- jis giliausias ir placiausias. Bet pati noriu trko. arba kvynio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinda @ 2005 09 14, 16:06)
Karto tik nugara lankstosi ant tokiu dvieju sniuru. o kojos lieka kabaloti. ir dar- neatsisuka sportinukas i mama, o pas treka apsisuka. Ir tie priekiniai ratai sukiojasi tik 45 laipsniu kampu, pabandzius - jokios naudos, tik prikolas. Siap is situ triraciu geriausias senasis everestas- jis giliausias ir placiausias. Bet pati noriu trko. arba kvynio smile.gif

Pritariu, kad Kartas nėra labai praktiškas schmoll.gif . Aišku jo išvaizda tikrai žavi ir gundo ax.gif Manau, kad kiti BC vežimukai tikrai patogesni ir praktiškesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinda @ 2005 09 14, 16:06)

Nelabai suprantu kodel rasai, kad jokios naudos, kad priekiniai ratai sukiojasi 45 laipsniu kampu. Vezimukas del tu besisukojanciu ratu yra labai manevringas, labai lengva ji vairuoti ir pasukti ir apsisukti, ne taip kaip vezimukus su stabiliais ratukais. Matyt nelabai bandei, kad tau jokios naudos nebuvo arba kai bandei priekiniai ratai buvo uzfiksuoti (yra tokia funkcija, kad vaziuojant per bekele priekiniai ratai nesimaltu). Sportines dalies dar nebandziau, bet su lopsiu vazineti tai labai thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
As pati Kart'a kiekviena diena vis labiau isimyliu. Man jis labai patogus naudoti: patogus vaikui, manevringas, stabilus, nugalintis visas kelyje pasitaikancias kliutis. Su Kart'u jau spejom panaudoti visas prie jo esamas dalis: lopsi, automobiline kedute ir sportine dali. Visomis jomis musu vaikas, as ir vyras likome labai patenkinti.

Beje yra ir minusas - tai gana sunkus vezimas. Taigi jei reikes ji daug nesioti, tai gerai pagalvok. O jei nesioti nereiks - tikrai saunus pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2005 09 15, 18:38)
Nelabai suprantu kodel rasai, kad jokios naudos, kad priekiniai ratai sukiojasi 45 laipsniu kampu. Vezimukas del tu besisukojanciu ratu yra labai manevringas, labai lengva ji vairuoti ir pasukti ir apsisukti, ne taip kaip vezimukus su stabiliais ratukais. Matyt nelabai bandei, kad tau jokios naudos nebuvo arba kai bandei priekiniai ratai buvo uzfiksuoti (yra tokia funkcija, kad vaziuojant per bekele priekiniai ratai nesimaltu). Sportines dalies dar nebandziau, bet su lopsiu vazineti tai labai  thumbup.gif  thumbup.gif

nu nesu as blondine, kad ratu fiksuotu ir ne neskirciau... siaip jau... bat kai palygini treko pasisukima ir karto, tai skirtumas yra. as tiesiog parduotuveje bandziau ir su tuo ir su kitu palaviruoti. na man kartas gremezdiskas ir tie ratai ne ka tepadejo. Pitty
Atsakyti
QUOTE(Kaika @ 2005 09 16, 21:43)
As pati Kart'a kiekviena diena vis labiau isimyliu. Man jis labai patogus naudoti: patogus vaikui, manevringas, stabilus, nugalintis visas kelyje pasitaikancias  kliutis. Su Kart'u jau spejom panaudoti visas prie jo esamas dalis: lopsi, automobiline kedute ir sportine dali. Visomis jomis musu vaikas, as ir vyras likome labai patenkinti.

Beje yra ir minusas - tai gana sunkus vezimas. Taigi jei reikes ji daug nesioti, tai gerai pagalvok. O jei nesioti nereiks - tikrai saunus pasirinkimas.

Aš irgi turiu Kartą, bet dabar kol kas naudojam lopšį, ir va čia perskaičius kilo klausimas: ar sportinė dalis atsilenkia pilnai, kad vaikas galėtų miegoti? g.gif
Atsakyti
Sportinė dalis pilnai neatsilenkia. Tačiau kampas, kuris lieka, vaikui miegoti patogiai tikrai netrukdo. Maniškis sportinėje dalyje miega nuo 5 mėnesių. Kiekvieną dieną jis vežime miega apie 6 valandas ir yra labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaika @ 2005 09 16, 22:43)
As pati Kart'a kiekviena diena vis labiau isimyliu. Man jis labai patogus naudoti: patogus vaikui, manevringas, stabilus, nugalintis visas kelyje pasitaikancias  kliutis. Su Kart'u jau spejom panaudoti visas prie jo esamas dalis: lopsi, automobiline kedute ir sportine dali. Visomis jomis musu vaikas, as ir vyras likome labai patenkinti.

As irgi turiu kart'a 4u.gif . Pritariu Kaika SUPER vezimukas. Vaikas kaip soste jauciasi. Plati sedyne,manevringi ratai,stabiliai vaziuoja. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos noriu pritart tom mamom kurips sako kad tikrai fainas vezimukas super.as ji pirkau naudota zymiai pigiau ne parduotuvej,bet nesigailiu.odel ratu tai man asmeniskai nepatinkai kai sukaliojasi 360 laipsniu...o cia i kuria noripuse i ta pasuki ir nereik kiekviena karta kai nori pasukto pakelt priekinius ratus kaippas kitus vezimus.nzn bet man jis nera saunus aisq as nieko negaliu pasakyt apie sportini nes dar nepradejom naudot
Atsakyti
as ir esu begalo patenkinta Kart, mes ji pirkom Uk mokejom juokinga kaina, bet vaikui komfortas tiesiog pasakiskas, didelis privalumas ratu buvo, kai gyvenom prie juros, gulima padetis tikrai nepakenks net mazam leliukui thumbup.gif, minusas tas, kad nesireguliuoja koju padekliukas, bet visa kita tai atsveria, taip kad as tik uz, bet Lt kainos ju kandziojasi skaudziai
Atsakyti
toliau tęsiame atsiliepimus apie Bebe confort vežimėlius mūsų mažyliams 4u.gif

ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajone*: 21 rugsėjo 2009 - 07:33