Įkraunama...
Įkraunama...

Bebe Confort vežimėliai

QUOTE(vakare.lt @ 2009 10 02, 13:56)
Taip ir nesulaukiu atsiliepimų apie trophy važiuoklę: girgžda ji ar čia tik pas draugę toks super defektas buvo, kad tepimai nepadėjo doh.gif  mirksiukas.gif  Ir dar: ar windoo lopšiuko užtektų balandį gimusiam leliukui iki 6 mėn.?  g.gif

vaikas vaikui nelygus,bet manau uztektu,o del vaziuokles tai ir man butu idomu girgzda ji ar ne?
Atsakyti
Tikrai, kad vaikai auga skirtingai. Jei mergaites laukiat, tai gal dar dar ir tilpsit, bet jei berniukas ir stambesnis, vargu ar iki 6 men. vazinesites. Mano drauges berniukas po triju savo gyvenimo menesiu issikrauste is to lopsio i istiesta loolos up sportine dali, nes pasidare tikrai anksta.
Atsakyti
Mano mažytei windoo užteko iki 6 mėnesiukų, bet tik pietų miegojimui, nes nuo 4-5 mėnesio mažoji nebenorėjo gulėti lauke vežiojama - reikėjo dairytis panelei, tad pasivaikščiojimams teko kraustyti į sportinę dalį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 03 spalio 2009 - 06:36
Mums Windoo uzteko iki kokiu 8 men. Sunelis gime gruodzio men., tai kol mazas su kombinzonu tilpdavo dar ir i pukine koldryte isuktas biggrin.gif O pavasariui atejus jau ir tiek daug rubu nereikejo. Gime beveik 4kg svorio, beje. Taigi tikrai nuo vaiko dydzio ir charakterio( biggrin.gif ) priklauso, kiek ilgai jis lopsiuky tilps ir gules, nes maniskis nuo kokiu 4 men jame lauke tik miegodavo, o paskui- ant ranku doh.gif Bet stai miegojimui sis lopsiukas mums buvo nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medituk: 03 spalio 2009 - 10:30
Klausimėlis dėl auto kėdutės creatis: tindi rindi mačiau yra papildomai pirkti padėklas automobilyje, kaip suprantu jis dėl patogumo, kad kiekvieną kartą nereiktų diržų tampyt g.gif o be jo manau kėdutė irgi tvirtinasi, taip? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 12 spalio 2009 - 13:22
QUOTE(vakare.lt @ 2009 10 12, 14:18)
Klausimėlis dėl auto kėdutės creatis: tindi rindi mačiau yra papildomai pirkti padėklas automobilyje, kaip suprantu jis dėl patogumo, kad kiekvieną kartą nereiktų diržų tampyt  g.gif o be jo manau kėdutė irgi tvirtinasi, taip?  mirksiukas.gif

Taip,padas skirtas tėvelių patogumui mirksiukas.gif ir be jo kėdutė puikiai tvirtinasi.
Atsakyti
Sveikos,
man iskilo klausimelis - koks yra kitas lopsys - ne Windoo - kuris nera toks siaurejantis kaip Windoo? Maciau tik pravaziuojant pro sali, bet kiek parduotuvese klausiau - niekas neturi. Tik ta windoo, o man jis nepriimtinas nes siaureja... O vaziuokle lyg nieko, tai gal pritaikius tinkama lopsi butu visai tinkamas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 10 14, 23:48)
Sveikos,
man iskilo klausimelis - koks yra kitas lopsys - ne Windoo - kuris nera toks siaurejantis kaip Windoo? Maciau tik pravaziuojant pro sali, bet kiek parduotuvese klausiau - niekas neturi. Tik ta windoo, o man jis nepriimtinas nes siaureja... O vaziuokle lyg nieko, tai gal pritaikius tinkama lopsi butu visai tinkamas  bigsmile.gif

kitas lopšys yra Prelude. Bet, kiek žinau, jų nebegamina..

Dėl važiuoklės - esu mačiusi Trophy važiuoklę po vieno vaiko ir tvarkingų žmonių naudojimo.. Man nepatiko... Ratai labai nusivažinėję, kliba į šonus.. Dėl girgždėjimo neatsimenu - tai nutylėsiu.
Atsakyti
Na, neiškęsiu ir aš savo nuomonės nepareiškusi. O mane nuvylė bebe confort sporinė dalis, aš nežinau kaip mūsų mergytė joje važinės žiemą, sėdynėje trūksta gilumo, šonai labai atviri, nežinau ar jų siūlomas vokas Teknic gali padėti. Tiesiog nežinau ką daryti, pirkti kitą vežimą ant žiemos??? Gal yra kitokių nuomonių? Papasakokite kaip važinėjatės žiemą su bebe confort 4u.gif
Atsakyti
Aš "gyvai" apžiūrėjau BC važiuokles, lopšiuką, sportinę dalį ir autokėdutę ax.gif Iš matyto vaizdo ir kainos santykio dabar jau 50 proc. tik besu tikra, kad pasirinksim BC g.gif
Į lopšiuką kaži ar tilptų ir labai smulkus 6-7 mėn. kūdikis, važiuoklės jau parduotuvėje (ekspozicinės) girgžda, gal labiausiai verta dėmesio pasirodė autokėdutė cool.gif Sportine dalimi nelabai domėjausi, nes iš savo menkos patirties žinau, kad geriausia pirkti jau sportinį vežimą, o ne iš komplekto 3in1 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 16 spalio 2009 - 13:53
Na man tai kaip tik labai žiemai tiko sportinė dalis Bebe confort'o g.gif net iliustraciją radau, kaip mažė savo pirmą žiemą važinėjosi biggrin.gif

user posted image

uždangaliuką panaudojau nuo windoo lopšio ir ant sportinuko - jis su tokia kišene, apgaubiančia visą lopšį, jei reikia, tai tiko ir ant sportinės dalies. Tiesa, čia važiuoklė High treck, nežinau kaip kitos tiktų žiemai.
Atsakyti
Ačiū, raganele, to uždengimo neturiu, nes turėjau kitą lopšinį vežimą... o voką teknic jūs naudojot?
Atsakyti