Įkraunama...
Įkraunama...

Bebe Confort vežimėliai

Ankstesnėj temoj klausiau apie loola up ir trophy važiuokles. geguzevasaris rašė, kad loola up ratukai "skečiasi" atgal traukiant, o draugė vis skųsdavosi, kad jos trophy važiuoklė laaabai girgžda ir sutepimai nelabai padeda. Parduotuvėje, kol jos naujos apžiūrinėjant širdis labiau linksta prie trophy (nes reiks važiuot ir nelygiais keliais, man ji susirodė kažkokia minkštesnė), bet jei girgždės, kad leliukas tą girgždėjimą girdės doh.gif
Laukiam dar komentarų apie trophy mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
na ir as susigundziau ir nusipirkau savo busimam leliukui BC vezimeli, trophy vaziuokle ir windoo lopsiuka, nes leliukas gims jau rudeniui ipusejus, tad man buvo svarbiausia lopsiukas na ir vaziuokle. Vaziuokle tikrai minksta atrodo ir man ji patinka, reguliuojasi minkstumas, pavertus sulankstyta galima stumti kazkiek, greitai susilanksto - issilanksto.Na o lopsiukas atrodo erdvokas, o kaip bus tai dar paziuresiu. Man perkant vaziuokle buvo svarbu ratai, nes kad ziema per sniegus butu gerai, o svoris man nebuvo aktualu, nes gyvenu nuosavam name, bet siaip ir nera labai didelio jau svorio jis manau tikrai. 4u.gif
Atsakyti
O man toks klausimas: ar visu Windoo lopsiuku pagalves aukstis reguliojasi g.gif Niekur negaliu rasti ta info. As nupirkau deveta lopsiuka ir joje lyg tai ir ne reguliojasi, bet kita mamyte tvirtina, kad to negali buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulik @ 2009 09 23, 22:28)
O man toks klausimas: ar visu Windoo lopsiuku pagalves aukstis reguliojasi  g.gif  Niekur negaliu rasti ta info. As nupirkau deveta lopsiuka ir joje lyg tai ir ne reguliojasi, bet kita mamyte tvirtina, kad to negali buti  ax.gif

nu ir as savo dabar patikrinau, bet man ir niekas ten nepasikele, arba as nemoku blush2.gif na, bet ziemai gal nelabai tas bus reikalinga, visvien i kokia kaldryte bus suvyniotas einant i lauka. g.gif nu paziurejau dar karta dabar vezimeli, tai man jis atrodo patogus, minkstas ir pasupti gali, lopsys jau ne toks siauras ir trumpas 4u.gif ziuresiu kai bus
Atsakyti
Ir as ziuriu, kad lopsio uzklotelis pas mane be tokios tipo kisenytes, kurios pagalba po to ant sportinuko bus galima ta uzkloteli naudoti ax.gif Tai skirtumas gali buti del pagaminimo metu galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2009 09 22, 12:06)
Ankstesnėj temoj klausiau apie loola up ir trophy važiuokles. geguzevasaris rašė, kad loola up ratukai "skečiasi" atgal traukiant, o draugė vis skųsdavosi, kad jos trophy važiuoklė laaabai girgžda ir sutepimai nelabai padeda.

Dar man loolos minusiukai- pirkinių krepšys labiau "dėl grožio" . O apsauga nuo lietaus sunkokai užsitraukia -jei pradėtų lyti, greitai neužtrauksi. Ir jei įsidedi tą apsaugą į važiuoklės krepšį, nelabai ką ten beįsikrausi. Tačiau apsauga skaidri ir mano gražuolei po ja labai patinka . Aš turiu kitą apsaugą nuo lietaus, daug geresnę ir kompaktiškiau susilankstančią , bet ten tik langelis skaidrus ir , deja, mažė pyksta po ja.
Atsakyti
QUOTE(Ingulik @ 2009 09 25, 10:17)
Ir as ziuriu, kad lopsio uzklotelis pas mane be tokios tipo kisenytes, kurios pagalba po to ant sportinuko bus galima ta uzkloteli naudoti  ax.gif  Tai skirtumas gali buti del pagaminimo metu  galvoju  g.gif

Gali buti, kad del to tikrai, nes as jau dabar internete nematau tokios spalvos lopsiuku kaip kad as turiu, mano toks tamsiau pilkas. Siaip spalva nebloga ir nesitepti turetu tokia manau g.gif
Atsakyti
gal kas galite pasakyti kaip tvirtinasi Windoo lopsiukas ant loola ir trophy važiuokliu?ar su adapteriais?
Atsakyti
Na bent jau ant trophy vaziuokles tai tikrai ju nereikia, ten i tokius specialius griovelius isistato ir labai lengvai uzsifiksuoja.Gali lopsi laikyti uz tu rankenu ir tiesiog dedi ant vaziuokles ir uzsifiksuoja. Man tai tikrai labai paprastai tai darosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 09 29, 21:12)
Na bent jau ant trophy vaziuokles tai tikrai ju nereikia, ten i tokius specialius griovelius isistato ir labai lengvai uzsifiksuoja.Gali lopsi laikyti uz tu rankenu ir tiesiog dedi ant vaziuokles ir uzsifiksuoja. Man tai tikrai labai paprastai tai darosi ax.gif

o kaip su auto kedutemis?jos irgi i tuos griovelius isistato?
Atsakyti
Siaip as automobilines nepirkau prie sios vaziuokles, pirkau vien tik lopsiuka ir vaziuokle, tai tiksliai nezinau, bet man atrodo,kad taip, isistato i tuos griovelius. Yra filmuotos medziagos, kiek esu maciusi internete www.youtube.com (tik gerai neatsimenu ar com ar lt)ir ten parasai kur search vezimelio pavadinima ir ismeta vaizdu. 4u.gif ten yra rodoma kaip ka tvirtinti ant ivairiu vaziuokliu.
Atsakyti
Taip ir nesulaukiu atsiliepimų apie trophy važiuoklę: girgžda ji ar čia tik pas draugę toks super defektas buvo, kad tepimai nepadėjo doh.gif mirksiukas.gif Ir dar: ar windoo lopšiuko užtektų balandį gimusiam leliukui iki 6 mėn.? g.gif
Atsakyti